Svensson
2014-06-02T16:03:07Z
evo na vlastitom primjeru

nakon lakse ozljede u prvom mjesecu i netreniranja skoro mjesec dana, sredinom veljace sam imao oko 104-105 kg
Krajem mjeseca sam odlucio kompletno izbacit sav junk food i unositi oko 2200 kcal + laksi trening svaki dan i odmor subotom

Pocetkom travnja sam izvagao 101.6 kg a prije 4 dana je vaga stala na 95.5
-3 kg mjesecno bez ikakvih problema

Od suplemenata sam uzimao: whey, multivitamin, omega 3, Thermoshape 2.0 fat burner i Hgh day

+ jeo sam uvijek izmedju 12h i 22h, znaci 2200 kcal spucat u taj vremenski okvir od 10 sati a izvan toga samo voda i ponekad kava.
Nemanja
2014-06-02T17:42:59Z
Originally Posted by: Svensson 

evo na vlastitom primjeru

nakon lakse ozljede u prvom mjesecu i netreniranja skoro mjesec dana, sredinom veljace sam imao oko 104-105 kg
Krajem mjeseca sam odlucio kompletno izbacit sav junk food i unositi oko 2200 kcal + laksi trening svaki dan i odmor subotom

Pocetkom travnja sam izvagao 101.6 kg a prije 4 dana je vaga stala na 95.5
-3 kg mjesecno bez ikakvih problema

Od suplemenata sam uzimao: whey, multivitamin, omega 3, Thermoshape 2.0 fat burner i Hgh day

+ jeo sam uvijek izmedju 12h i 22h, znaci 2200 kcal spucat u taj vremenski okvir od 10 sati a izvan toga samo voda i ponekad kava.

To je recimo neko normalno skidanje kila, nesto oko 1kg sedmicno.

Ali opet imas fat burner koji ti zavara apetit, nisi gladan i stalno imas energije i pun je kofeina.

Takodje HGH day ti daje energiju, vidjeces kad prestanes to da uzimas hoces li biti gladan i moci da odrzis na 2200kcal. :)20

Ja na dvije kafe i jednom tabletom kofeina skoro mogu da ne jedem citav dan. :)7
Reaktivac
2014-06-02T21:26:54Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: Rekreativac Dino 

Napokon tri obroka i tako treba jupi.

5 obroka

ja u biti jedem puno više od reaktivca.....................inače

al se puno više trošim

i brži mi jre mrtabolizam

109,8 jutros.

Nemanja
2014-06-02T23:24:08Z
Originally Posted by: Reaktivac 

5 obroka

al se puno više trošim

109,8 jutros.

:)36
fist
  • fist
  • Advanced Member
2014-06-03T10:18:38Z

5 obroka

al se puno više trošim

109,8 jutros.

Ja 96,7 prekjučer! :)22

Antonio
2014-06-03T10:29:29Z
104 kila jutros, drkan se sa ovon definicjon pred lito. Ali kile nisu bitne za to, bitan je bf. Miri se opseg struka. Jutros je bia 88, prije 3 tjedna je bia 96. tada sam imao 108. Jos 2 tjedna, ako spustim na 85, onda sam maneken.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2014-06-03T10:32:05Z
Originally Posted by: Antonio 

104 kila jutros, drkan se sa ovon definicjon pred lito.

S koliko kg si krenuo u defku?

Antonio
2014-06-03T10:33:54Z
fist
  • fist
  • Advanced Member
2014-06-03T10:56:14Z

sa 108

Koliko si već na defki?
Antonio
2014-06-03T11:24:26Z
od 12.5, znaci 3 tjedna. Jos 2 cu odradit, onda slijede kokteli na plazi :)20

od suplemenata sam uzima whey protein i multivitamin sta je standard za treniranje, a da me asistira u kidanju sam uzea CLA (4.5 grama dnevno) i ekstrakt zelenog caja, 2 kapsule dnevno, prije treninga. Trenira sam uglavnom 2 puta dnevno, rijetko kad 1. Trening se sastoja od teretane, HIIT-a u obliku sprinteva, sprinteva uz stepenice i kruznih treninga, pocea sam i jiu jitsu trenirat ali sam prije 10 dana ima nerd rage i razbia staklo sakom pa je dzija sad na cekanju dok ruka ne zacijeli.

Ishrana, inace uvik kad bi isa na kidanje bi izbacia kruh kompletno ali ovaj put sam ga samo smanjia, i pokazalo se boljim. Ujutro whey + banana ili neko drugo voce, uru vremena nakon proteinski obrok sa razenim kruhom, krumpirima ili integralnom manistrom, i jos jedan put tako, onda bi bia trening, nakon treninga dupli whey sa 2 banane, nakon toga bi presta uzimat kruh i kao ugljikohidrate bi uzima iskljucivo povrce, osim nakon drugog treninga, koji bi bia kondicijski trening, i onda bi uzea opet dupli whey sa samo jednom bananom. Nakon toga bi presta jest uh uopce, i presa bi na proteina sa mastima. Znaci, ili jaja (pojea bi 4, sa zumanjkom) ili riba, piletina, svinjetina, posni sir i doda bi kapsule ribljeg ulja i uzea bi maslinovog ulja. Ako nebi ima u frizideru nista proteina u obliku hrane onda bi uzea whey sa mastima, proteine se ne smi izostavit.

Izbacia sam alkohol, i ne pijem apsolutno nista osim vode, i nekad zelenog caja.

To je 5 mjerica proteina svaki dan, a nekad i 6, i otprilike 8 obroka dnevno. Ugljikohidrati su smanjeni nego kod moje regularne prehrane, volin jest piletine u fastfoodu a to nisam nikako, a pojaca sam proteine, sa nekih 200 grama sta inace uzimam, sad je 300, i masti su pojacane.

Snaga je malo pala, ali ne virujem da je to zbog ishrane, nego forma jednostavno oscilira, prije definicije mi je cilj bia dignit 150 na bencu, i zamalo sam uspia. Diga sam 145 u vise navrata. Sad mozda mogu 140.

Evo da vidis kako to izgleda

UserPostedImage 
fist
  • fist
  • Advanced Member
2014-06-03T13:07:58Z
Dobra građa i dobro rezanje u kratko vrijeme! :)36

No homo ofkors :)20
Antonio
2014-06-03T15:44:24Z
hvala

hahaha jos 2 tjedna cu se iscrtat da se doma izvagam ko JDS, onda cu se napunit uh i vodom :)20 :)20
dr jupidu
2014-06-04T08:37:33Z

hvala

hahaha jos 2 tjedna cu se iscrtat da se doma izvagam ko JDS, onda cu se napunit uh i vodom :)20 :)20

VISINA TEŽINA?

DIV
  • DIV
  • Advanced Member
2014-06-04T08:44:55Z
Zanimala bi me iskustva sa fat burnerima.Jeli djeluju,kako djeluju,kako ih uzimat itd.
Antonio
2014-06-04T09:51:49Z
193 cm 104 kg.

Fat burnere nikad nisam uzima, a oni su uglavnon sastavljeni od ovakvih stvari tipa kofein, ekstrakt zelenog caja, guarana, l carnitin, creatin, itd. pomisaju razna sranja i obecavaju nekakve efekte, mozes o tome procitat na internetu, sastave pa svaki pojedinacno. Dosta sam nuspojava procita, tipa uzrokovanje podrhtavanja, nesanice, razdrazljivosti, itd.

Ne bi ih uzima, jer na kraju ces opet morat i trenirat i pazit na ishranu a potencijalno se sa druge strane mozes sjebat sa tim. Meni je prijatelj uzima klenbuterol, sta je ilegalno i dosta popularno medu bilderima. Skida je pola centimetra struka dnevno dok je bia na tome, al se tresa ko da je spojen na struju i nakon 10 dana se jebacki razbolia.

Savjet - odjebi ta sranja, drzi se zestokog treninga i pravilne ishrane, i uzmi "lagane" suplemente ako oces potporu.

Na kraju se uvik zapitaj sta ti je prioritet, bit zdrav ili da te se neki srednjoskolac prepadne kad ga pogledas u oci, pa ces lako donit odluku oces uzimat kakva sredstva.
Velja
2014-06-05T07:09:50Z
Originally Posted by: fist 

5 obroka

al se puno više trošim

109,8 jutros.

Ja 96,7 prekjučer! :)22

Sad sam video blog. Odlično

Svaka čast, stvarno skidam kapu

@Antonio takođe svaka čast, ludo

Verovatno si malo pretreniran, ali ko ga jebe.

Ja sam i dalje na IF, skroz sam se navikao na taj režim, pitanje je kada ću se vraćati na staro

Ostajem dok ne isteram svu vodu iz sebe na 2500 kalorija i 6 treninga

https://lh4.googleuserco...H6HajQc4/s512/2014-05-27 
FaceDesigner
2014-06-05T13:22:21Z
gay topic
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
fist
  • fist
  • Advanced Member
2014-06-05T13:32:26Z
Originally Posted by: Velja 

Sad sam video blog. Odlično

Svaka čast, stvarno skidam kapu

@Antonio takođe svaka čast, ludo

Verovatno si malo pretreniran, ali ko ga jebe.

Ja sam i dalje na IF, skroz sam se navikao na taj režim, pitanje je kada ću se vraćati na staro

Ostajem dok ne isteram svu vodu iz sebe na 2500 kalorija i 6 treninga

https://lh4.googleuserco...H6HajQc4/s512/2014-05-27 

Hvala kompa! Na slikama sam dehidriran i bez glikogena, izgledat će to znatno bolje nakon dodatnih 6-7 tjedana. Tempiram formu za pred godišnji :)1 , tako da bih u drugoj polovici idućeg mjeseca trebao biti na željenoj razini.

Što se tebe tiče, odmah si me podsjetio na ovo:

UserPostedImage

Prava fajterska građa! :)36
Users browsing this topic