fanatic
2014-05-04T13:41:32Z
neznam za vas, al ja sam bodovao ovako:
UserPostedImage 

jako izjednačena borba. nema šanse da je bilo 9-3 i 8-4 za Floyda kako su 2 suca bodovala
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Kekec
2014-05-04T14:47:59Z
Floyd ipak malo bolji i dosta dirty borba kako Maidana voli ali ipak Floyd precizniji.
desno
2014-05-04T14:53:58Z
Draw je ipak pretjeran i 7 il 8 rundi je Floyd bio precizniji.Volio bi da je obrnuto ali realno je bolje udarao i manje fulavao.Maidani postotak preciznosti ispod 20% i to je razlog poraza.Dobra borba i bolja nego sam se nadao.
fanatic
2014-05-04T15:03:32Z
a neznam, ja volim kad netko ima kontrolu u ringu. npr Maidana stisne Floyda na konopce, ispali 30 udaraca i pogodi 6 dok se Floyd začahuri, udre 7 kontri i svih 7 pogodi, ja bi tu rundu svejedno dao Maidani jer je bio aktivniji i pokušavao
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
desno
2014-05-04T15:14:02Z
Neki borci su counteri kao Floyd i uvijek se ovak defenzivno bori a puno je bio precizniji.
Ovisi i kakvi su udarci i koliko ih je pravo sjelo ali ovdje je bila ok gusta borba i ak malo Floyd bolji zbog postotka preciznosti
svakako zanimljivo al nema.mjesta kontroverzama i sad rematch:)
fanatic
2014-05-04T15:37:17Z
Originally Posted by: desno 

Neki borci su counteri kao Floyd i uvijek se ovak defenzivno bori a puno je bio precizniji.
Ovisi i kakvi su udarci i koliko ih je pravo sjelo ali ovdje je bila ok gusta borba i ak malo Floyd bolji zbog postotka preciznosti
svakako zanimljivo al nema.mjesta kontroverzama i sad rematch:)

ma gledaj, ja sam bodovao 7-5 za Maidanu, al neke su runde bile li-la i to lako može bit 7-5 za Floyda, tako da se slažem sa ovim boldanim

jedino me smeta što suci u većini slučajeva svaku li-la rundu daju Floydu. pa nema šanse da je bilo 9-3 u rundama za njega, a i 8-4 mi je jaaaako nategnuto
Rekreativac Dino
2014-05-04T16:20:23Z
Ma nema mjesta kontoverznoj odluci. 7-5 Floyd i sve je već napisano.Malo mi je preprljava borba i mislim da je malo sudac kasnio s reakcijama a argentincu je to odgovaralo i išlo na ruku. Ipak se vidi da je Floyd klasa više i stvarno je precizan do boli.
#ShoStats: Total Punches Landed/Thrown thru 10 Mayweather [190/345, 55%] Maidana [189/733, 25%]
Khan je odradio sjajnu borbu i njegov boks mi se sviđa.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2014-05-20T10:20:27Z
900 tisuća prodanih PPV-ova:
http://www.boxingscene.c...selling-ppv-2014---77979 

Velika brojka, ali za Mayweathera i ne baš...
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
desno
2014-05-20T10:44:04Z
Solidno:), Dana bi sve dao za ove brojke
Users browsing this topic