bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2014-04-29T12:16:42Z
Ove subote u Las Vegasu.

Live besplatan prijenos na njemačkom satelitskom kanalu DMAX:
http://www.groundandpoun...s-maidana-live-auf-dmax/ 

http://www.dmax.de/service/empfang/satellit/ 

Dvorana je rasprodana i samo na kartama su već utržili kojih 17 milja dolara.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
bero
  • bero
2014-05-01T12:33:02Z
http://www.profightstore...ilijun-i-pol-/16765.aspx 
- dr jupidu
Svensson
2014-05-01T13:11:46Z
fanatic
2014-05-01T13:30:38Z
svaka čast Maidani al mislim da tip nema šanse protiv Mayweathera

zapravo, ne pada mi na pamet nijedan borac za kojeg mislim da bi imao šanse protiv Floyda
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
pecho
2014-05-01T14:02:20Z
Originally Posted by: fanatic 

zapravo, ne pada mi na pamet nijedan borac za kojeg mislim da bi imao šanse protiv Floyda

Golovkin u 154 limitu, Garcia do 147, prije par godina Martinez i Williams. Ima uvijek zanimljivih dvoboja. Ovo je debilana sa Maidanom.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Monstrum
2014-05-01T14:06:14Z
Originally Posted by: fanatic 

Čvrst je ko stijena taj Maidana ali nije to dovoljno. Slažem se i teško da bi ga netko skinuo bilo u 147 ili 154.
Whitaker
2014-05-02T06:24:40Z
12-0 bojim se gledamo.
fanatic
2014-05-02T10:23:58Z
Originally Posted by: Whitaker 

12-0 bojim se gledamo.

jedina šansa za Maidanu je da ga na vaganju nokautira :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
balooba
2014-05-02T10:31:04Z
Odrzat ce mu Floyd lekciju boksa. Ali bit ce dobar mec, jedva cekam. Maidana je uporan i ima celicnu volju, ici ce na nokaut do zadnje sekunde.
Koliko jos meceva ima Floyd po ugovoru? nadam se da cu doci do nekih para, pa da odletim u Las Vegas na njegov zadnji mec. Mozda se i predomisli pa za kraj odboksa sa Mannyem :)1 :)1
desno
2014-05-02T11:03:42Z
Originally Posted by: balooba 

Mozda se i predomisli pa za kraj odboksa sa Mannyem :)1 :)1

Imam osjećaj da bi prije prodao dušu vragu nego boksao sa njime.
bero
  • bero
2014-05-02T11:06:30Z
Originally Posted by: desno 

Ali taj meč bi oborio sve rekorde PPV prodaja i zarade.

- dr jupidu
The Last Emperor
2014-05-02T11:11:29Z

Zakaj, kaj misli da bu zgubil?

desno
2014-05-02T11:16:16Z
Oborio bi sve rekorde gledanosti. Bio bi interesantan za vidjeti ali ne znam bi li izgubio. Jedino bi sebi pružio najtežu borbu u karijeri a valjda mu ne odgovara puno muke.
fanatic
2014-05-02T15:47:56Z
pogledao sam sve 3 epizode all accessa i ono, stekao sam skroz drugi dojam o Maidani nego što sam ga imao. tip mi ostavlja dojam hladnokrvnog ubojice iz narko kartela :)20

mogao bi pružit odličan meč Mayweatheru
AceOfSpades
2014-05-02T16:38:45Z

Oborio bi sve rekorde gledanosti. Bio bi interesantan za vidjeti ali ne znam bi li izgubio. Jedino bi sebi pružio najtežu borbu u karijeri a valjda mu ne odgovara puno muke.

Manny = najteža borba u karijeri? hahaha.
Manny je ku*ac.

Mayweather +1 win.
GO TO #top;
boksač
2014-05-02T18:10:09Z
Pa nije rekao da ne bi pobijedio. Trebao bi pažljivije čitati prije komentara.
A koja bi to borba bila koju je odradio teža nego eventualna sa Mannyem? Koji je to bolji boksač od njega a da se borio sa Floydom? Ajde baš da vidimo.
Svi govore iz svijeta boksa da su to dva najbolja zadnjih desetak godina i sada sveznadarje je iznad toga.
BOXING IS THE ONLY SPORT YOU CAN GET YOUR BRAIN SHOOK,YOUR MONEY TOOK AND YOUR NAME IN THE UNDERTAKER"S BOOK.
Kekec
2014-05-02T18:15:04Z
Definitivno najbolji protivnik za Floyda. Meni najinteresantniji mogući dvoboj.
balooba
2014-05-02T23:46:38Z
Ma nije bas da Floyd sebi bira neke protivnike. covjek je boksao sa najboljima, pobijedio najbolje.ovo sa Mannyem je vec neka osobna borba, i neki ego trip jednoga ili drugoga. Sigurno bi mu Manny bio najtezi protivnik trenutno, ali nasao bi Floyd rjesenje i za njega. njega jebe sto ovaj misli da su isti nivo. i kad je bilo blizu dogovora, Manny ( Bob Arum ) je trazio podjelu 50/50. i sad, kad je Manny izgubio par borbi, malo pao u formi, ovaj mu iz nekog inata ne zeli dat priliku. ne samo njemu, nego nijednom Arumovom borcu.
Ja ne bih rekao da ga izbjegava iz razloga sto se boji. ljudima nikad dosta...da i njega pobijedi, poceli bi pricat kako izbjegava Khana...ili nekog treceg. Ili kako to nije to jer Manny nije u primeu...Jbg, borba s njim donosi ogromnu zaradu i svi bi htjeli uci s njim u mec. Ja bi htio uci s njim!! Ali tesko ce ga itko pobijedit. I ako ste gledali zadnji Mannyev mec, super je boksao, ali nije to ono sto smo nekad gledali... dao je svoje.
Rekreativac Dino
2014-05-03T07:20:18Z
Ma boksao se sa sjajnima ali stoji da je izbjegavao najboljega protivnika . Floyd je sve radio da ne bude te borbe i dobro Hagler veli da je to antipropaganda boksa takvo ponašanje.Ljudi govore ono što se vidi iz aviona ali neki su slijepi a godinama je bila ista priča. Jbg nekima tu nema pomoći da vide a ne pitaju se kako to da dva najbolja nisu boksali? Što bi bilo da su Sugar Leonard i Hearns to radili ili Frazier i Ali? Bezveze od Mayweatherova tima.
Ja vjerujem da bi sada dobio ali u ono neko doba prije 4-5 godina ne bi bio siguran. Pacmanov stil mi je puno gledljiviji i radije gledam njegov boks od pikanja koje ima Floyd. U vezi obrane tu je uvjerljivo Floyd najbolji.
boksač
2014-05-03T08:13:03Z

Ja ne bih rekao da ga izbjegava iz razloga sto se boji. ljudima nikad dosta...da i njega pobijedi, poceli bi pricat kako izbjegava Khana...ili nekog treceg. Ili kako to nije to jer Manny nije u primeu...

Nitko nije napisao da ga se boji i uopće takvi termini su presmiješni za koristiti na ovom nivou boksa!
Trebao se s njime boriti odavno a istina je da Manny nije u primeu ali nije baš ni loš. Usporedba Khana koji je jako dobar boksač ili bilo koga drugoga sa Mannyem kao protivnikom za Mayweathera nema pretjerano smisla. Radi se o kruškama i jabukama jer znamo o kojem slučaju se i kojoj borbi piše zadnjih 6/7 godina.
BOXING IS THE ONLY SPORT YOU CAN GET YOUR BRAIN SHOOK,YOUR MONEY TOOK AND YOUR NAME IN THE UNDERTAKER"S BOOK.
Users browsing this topic