Jupidu.
  • Jupidu.
  • Advanced Member Topic Starter
2009-05-21T11:22:46Z
shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

ajmo gorane vrati se...................... od tebe očekujem 2 naslova...

a po cemu to ocekujes? jer ima jednu pobjedu u ufc-u??

po svemu....ima fizikalije za šampiona...trenira najbolje na svijetu........ima učitelja rogeia graciea.....i couture team..

sve se spojilo....

bilo bi ok kad bi profighstore forum imao njega ponekad on line da da izvještaj kako je itd...
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
shogun33
2009-05-21T16:11:41Z
Jupidu. wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

po svemu....ima fizikalije za šampiona...trenira najbolje na svijetu........ima učitelja rogeia graciea.....i couture team..

sve se spojilo....

bilo bi ok kad bi profighstore forum imao njega ponekad on line da da izvještaj kako je itd...

prijatelju malo si smjesan sa takvim izjavama
hamush
2009-05-21T16:50:06Z
ma neeeee.. Jupi? nikada...

nekper
2009-05-25T08:50:51Z
Što se tiče povratka Reljića u profesionalni svijet borbi, on je, zbog ozljede leđa, još uvijek upitan.

- Ja sam se oporavio, leđa su sada u redu, ali još uvijek razmišljam hoću li nastaviti s UFC karijerom ili ne. Bio mi je oštećen živac lijeve noge tako da još uvijek nisam siguran. Ako se budem u stanju boriti, borit ću se; ako ne, posvetit ću se potpuno ovoj školi i to je to - kaže Reljić.

cijeli članak Goran Reljić pokrenuo školu brazilskog jiu-jitsua 
Jupidu.
  • Jupidu.
2009-05-25T10:17:15Z
shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

sve se spojilo....

prijatelju malo si smjesan sa takvim izjavama

čujemo se kad mu dana white stavi pojas za 2 godine

Jupidu.
  • Jupidu.
2009-05-25T10:26:19Z
nekper wrote:

Što se tiče povratka Reljića u profesionalni svijet borbi, on je, zbog ozljede leđa, još uvijek upitan.

- Ja sam se oporavio, leđa su sada u redu, ali još uvijek razmišljam hoću li nastaviti s UFC karijerom ili ne. Bio mi je oštećen živac lijeve noge tako da još uvijek nisam siguran. Ako se budem u stanju boriti, borit ću se; ako ne, posvetit ću se potpuno ovoj školi i to je to - kaže Reljić.

cijeli članak Goran Reljić pokrenuo školu brazilskog jiu-jitsua 

uf..... bila bi šteta................da se nevrati...

no......zdravlje je na prvom mjestu

weparHR
2009-05-25T13:57:54Z
"Tko god je inteligentan može shvatiti taj sport tako da dobna granica ne predstavlja nikakve prepreke."
Znači da ne inteligentni ljudi ne mogu skužit BJJ???? A vidim na slikama sve doktori nauka!
andjeo
2009-05-25T14:18:33Z
inteligencija nema veze sa znanstvenom titulom:)20
Zlo Prase
MrJinks
2009-05-25T14:24:20Z
weparHR wrote:

"Tko god je inteligentan može shvatiti taj sport tako da dobna granica ne predstavlja nikakve prepreke."
Znači da ne inteligentni ljudi ne mogu skužit BJJ???? A vidim na slikama sve doktori nauka!

Ne mogu, inteligencija je preduvjet za sve borilacke sportove i igre jer nuzno ukljucuju razmisljanje "u letu" i snalazljivost. Isto tako, to sto netko nije doktor nauka ne znaci da nije inteligentan, a bogme ni ako si dr.sc. ne znaci nuzno da te krasi jako velika inteligencija. Inteligencija je sposobnost koju covjek ima ili nema, to sto je netko nije iskoristio da dobije akademsku titulu ili sto iz bilo kojeg razloga nema neobrazbe ne znaci da je glup ili neinteligentan. Dakle, ako nisi dipl. ing. građevine nego samo krovopokrivač, nema razloga da ne budes bolji u BJJ-u od spomenutog dipl. inga.
kvele
2009-05-25T14:40:03Z
MrJinks wrote:

weparHR wrote:

Ne mogu, inteligencija je preduvjet za sve borilacke sportove i igre jer nuzno ukljucuju razmisljanje "u letu" i snalazljivost. Isto tako, to sto netko nije doktor nauka ne znaci da nije inteligentan, a bogme ni ako si dr.sc. ne znaci nuzno da te krasi jako velika inteligencija. Inteligencija je sposobnost koju covjek ima ili nema, to sto je netko nije iskoristio da dobije akademsku titulu ili sto iz bilo kojeg razloga nema neobrazbe ne znaci da je glup ili neinteligentan. Dakle, ako nisi dipl. ing. građevine nego samo krovopokrivač, nema razloga da ne budes bolji u BJJ-u od spomenutog dipl. inga.

Problem je što ljudi ne shvaćaju da ne postoji univerzalna inteligencija..Iako bi se dale napraviti nekakve grube podjele.. Uglavnom na riječ inteligencija ljudima pada napamet IQ test. A taj isti IQ test jest nekakvo mjerilo, ali kako ćeš ti testirati osobu koja nema niti osnovnu matematičku naobrazbu pa ne zna ni što je korijen niti kvadrat.. A to svejedno ne znači da je osoba ne inteligentan.. Također postoji i emocionalna inteligencija.. itd da ne nabrajam..

A ići procjenjivati nečiju inteligenciju na temelju fizičkog izgleda je stvarno debilno.. a i govori nešto o samom "procjenitelju".

Naravno da čovjek ne mora biti dr. sc. da b ise bavio BJJ ali definitvno mora imati razvijenu osjećaj za prostor, pravovremenost.. itd.

Imperare sibi maximum imperium est!
MrJinks
2009-05-25T15:28:20Z
kvele wrote:

MrJinks wrote:

weparHR wrote:

Problem je što ljudi ne shvaćaju da ne postoji univerzalna inteligencija..Iako bi se dale napraviti nekakve grube podjele.. Uglavnom na riječ inteligencija ljudima pada napamet IQ test. A taj isti IQ test jest nekakvo mjerilo, ali kako ćeš ti testirati osobu koja nema niti osnovnu matematičku naobrazbu pa ne zna ni što je korijen niti kvadrat.. A to svejedno ne znači da je osoba ne inteligentan.. Također postoji i emocionalna inteligencija.. itd da ne nabrajam..

A ići procjenjivati nečiju inteligenciju na temelju fizičkog izgleda je stvarno debilno.. a i govori nešto o samom "procjenitelju".

Naravno da čovjek ne mora biti dr. sc. da b ise bavio BJJ ali definitvno mora imati razvijenu osjećaj za prostor, pravovremenost.. itd.

Nemoj sirit off-topic, bilo je dovoljno objasnit da inteligencija nije naobrazba. Mozda bi bilo najbolje da je sve ostalo na andjinom postu. :)20
kvele
2009-05-25T16:06:14Z
MrJinks wrote:

Nemoj sirit off-topic, bilo je dovoljno objasnit da inteligencija nije naobrazba. Mozda bi bilo najbolje da je sve ostalo na andjinom postu. :)20

Slažem se... Jedino što me zasmetalo jest nečija opaska kako se na slikama vidi da su svi doktori nauka..
MrJinks
2009-05-25T16:14:13Z
kvele wrote:

MrJinks wrote:

Jedino što me zasmetalo jest nečija opaska kako se na slikama vidi da su svi doktori nauka..

Pa tako je, kakve veze ima izgled sa titulom. Eto, Jeff Monson je magistar psihologije pa ko bi mu reko. :)20 I Bob Sapp je magistar farmacije, ali na njemu se to na neki nacin i vidi. :)20
kvele
2009-05-25T16:23:29Z
MrJinks wrote:

kvele wrote:

MrJinks wrote:

Jedino što me zasmetalo jest nečija opaska kako se na slikama vidi da su svi doktori nauka..

Pa tako je, kakve veze ima izgled sa titulom. Eto, Jeff Monson je magistar psihologije pa ko bi mu reko. :)20 I Bob Sapp je magistar farmacije, ali na njemu se to na neki nacin i vidi. :)20

Jedino sto američke magistre i ne priznajem baš, jer sam iz prve ruke čuo kakve sve protekcije imaju kod njih zvijezde sveučilišnih sportova.. Tako da...

weparHR
2009-05-25T17:14:16Z
Ispričavam se ak sam bilo čije osječaje povrijedio. Inteligencija je potrebna isto ko i u BJJ da se skuži sarkazam. Gorana sam upoznao i nisam skužil da tak razmišlja! Možda se nekak krivo izrazil! Za MrJinks-a: osobno sam upoznao vrhunske borce i ne mogu se svi podičiti pretjeranom inteligencijom, ali su zato odlični borci! A po tebi to baš i nije moguće!
MrJinks
2009-05-25T17:50:08Z
weparHR wrote:

Ispričavam se ak sam bilo čije osječaje povrijedio. Inteligencija je potrebna isto ko i u BJJ da se skuži sarkazam. Gorana sam upoznao i nisam skužil da tak razmišlja! Možda se nekak krivo izrazil! Za MrJinks-a: osobno sam upoznao vrhunske borce i ne mogu se svi podičiti pretjeranom inteligencijom, ali su zato odlični borci! A po tebi to baš i nije moguće!

Da bi bili stvarno vrhunski borci (posebno grapleri) moraju imati nekog vraga u glavi, a to ti ne mora biti samo tako vidljivo iz razgovora. Pogotovo ako covjek nije obrazovan, sto nije rijetka pojava kod sportasa. Osim toga, vec je receno da netko moze biti jako inteligentan za jednu stvar, a biti totalna truba za drugu.
Sudac Pravde
2009-05-25T19:17:14Z
MrJinks wrote:

kvele wrote:

MrJinks wrote:

haaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa koji car, umro sam od smijeha :)18
Mir u sudnici!!!

akvic
2009-05-25T21:24:28Z
Sudac Pravde wrote:

MrJinks wrote:

kvele wrote:

MrJinks wrote:

haaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa koji car, umro sam od smijeha :)18

:)18 :)18 :)18 :)18 :)18
oni o inteligenciji a trebalo je bar 10 postova da netko skuži :)20

...šalim se naravno!!!!!!! :)1
Jupidu.
  • Jupidu.
2009-05-26T08:15:44Z
za bit prvak treba se imati inteligencija.... mma je komplekasan sport...

npr mirko crocop nema inteligenciju za bjj al volja i rad uspili su ga dovest na razinu nakakvog bjja

Usur
  • Usur
  • Advanced Member
2009-11-10T12:17:36Z
Jupidu. wrote:

za bit prvak treba se imati inteligencija.... mma je komplekasan sport...

npr mirko crocop nema inteligenciju za bjj al volja i rad uspili su ga dovest na razinu nakakvog bjja

:)36 slažem se. zašto ogromni i jaki agresivci ne uspijevaju u mma? jer im fali pameti da bi skužili tehnike