Meni nije sve u novcu, za razliku od tebe! Siguran sam da si na to mislio.
Nipošto!
Čestitam ti na dosad najbolje organiziranom turniru na ovim vašim prostorima! Ozbiljno to govorim.
To što je Perak otpao u posljednji čas i nije samo tvoj problem, ja znam, da bi ti takodje od srca želio da Maro nastupa, premda se sada praviš pravednikom svih strpljivaca, je vjerojatno stvar i tebi digla živac.
Zapravo sigurno, s obirom na način, u stavu ugroženog, u kojem se braniš a da uopće nisi napadnut.
Ja samo opčenito konstatiram, da se prečesto dogadja to, da in extremis neko od pozvanih boraca otkaže.
Organizatori su tu u glavnom više manje nemočni.
Da si stavio zamjenu, opet bi nekome bilo krivo i prigovorio bi, ali u turnirskim okršajima, to bi bila jedina pravedna solucija, jer, da je održana treća runda Bekavac Ondrus, kako čitam, tko zna ko bi bio pobjednik, a da je Ondrus odnio titulu, e ne znam, obvako je barem titula ostala kod kuće.
što se meča Perak Bekavac tiče, da organizator gleda interes publike, taj bi se meč organizirao. No kako organizator gleda interes boraca i njihovih menadžera, on če jih radije prebaciti negdje u tudjinu, gdje če prije ili kasnije naletit na svog Velasqueza.
I šta onda?
Ne želim soliti pamet, pošto se ne bavim tim stvarima, medjutim več 30 godina pratim borilačke sportove i ostale sportove, i poznata mi je važnost, medijskog pokrića, poznato mi je, da publika želi i traži svoje borce i da publika bira borce drugim borcima po stupnju interesantnosti.
Dobar organizator saslušat če onoga koji dovodi sponzore a to je pučanstvo, ko što bi vam rekao bivši predsjednik.
može se dakako i bez toga.
A to se može i za vrijeme treninga ili u kafani.
Edited by user
2009-04-28T11:36:26Z
|
Reason: Not specified