benki
  • benki
  • Advanced Member Topic Starter
2014-02-25T22:16:01Z
Bekavac se bori sa UFC veteranim Eddyem Sanchezom (13-7) i Niko riči o tome sada za par dana , a kad je onaj "debeli" Stojnic trebao imati
Meč sa istim govorilo se na sav glas i kako ga pobjeda vraća u UFC

Meni nema logike
Pa možda mi netko objasni

http://www.fightsite.hr/...da-moze-pribliziti-ufc-u 
Sponsor
Satrap
2014-02-25T22:24:09Z
Kakve su prognoze ove borbe?

DoKoske
2014-02-25T22:51:14Z
bekavac by brutalne batine
wash your feminine side clean off
Ivan CRO Cop
2014-02-25T22:57:45Z
Bekavac mi izgleda luuuuud, al Eddiu će vjerujem prijat manja kilaža. Sve u svemu bit će zanimljivo, što je i najbitnije!
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
DugoVecCitam
2014-02-26T12:30:51Z
Prvo se pricalo da ce mec biti u teskoj.
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-02-26T12:38:13Z
Originally Posted by: benki 

Bekavac se bori sa UFC veteranim Eddyem Sanchezom (13-7) i Niko riči o tome sada za par dana , a kad je onaj "debeli" Stojnic trebao imati
Meč sa istim govorilo se na sav glas i kako ga pobjeda vraća u UFC

Meni nema logike
Pa možda mi netko objasni

ne, to je samo on govorio, a drugi su to posprdno komentirali. :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
DugoVecCitam
2014-02-26T15:33:45Z
I Stanic komentira da bi pobjeda Stipu priblizila Ufc-u...:)10 E da hocu cuti da netko spomene "Bellator","Wsof" i slicne organizacije; nema to,svi bi preko noci u Ufc!
DRAGI PRIJATELJI...
Satrap
2014-02-26T15:41:49Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

I Stanic komentira da bi pobjeda Stipu priblizila Ufc-u...:)10 E da hocu cuti da netko spomene "Bellator","Wsof" i slicne organizacije; nema to,svi bi preko noci u Ufc!

Prvo UFC, a onda kad te od tamo škartaju, biraš di ćeš dalje.
balooba
2014-02-26T15:45:42Z
Ma da ga nokautira nekim letecim superpotezom, opet nece doci do Ufc. A nije ni realno tako nesto ocekivati. Stipe je realan momak, ne vjerujem da mu je takva mogucnost u glavi. pa covjek se nije borio godinama. a i kad se borio, nije imao neke jako zvucne skalpove. Nije da mislim da on ne bi mogao do Ufc, dapace, mogao bi, jako je talentiran i ozbiljan kad treba, al ovakav nacin - malo bi se tuka , malo ne bi- mislim da to nije najbolji put prema Ufc.
Al zelim mu puno srece, i mislim da ce raskantat ovog Sancheza.
Slash
2014-02-26T16:08:59Z
Stipe je po meni bio među najvećim potencijalima za bolje organizacije kod nas, ali vjerojatno ima druge prioritete u životu... Da je nakon onog u Dubrovniku nastavio tim stopama, tko zna kako bi bilo (bez obzira na poraz od Rimbona, mislim da je imao puno potencijala).
Satrap
2014-02-26T16:14:42Z
Zašto je Stipe uopće radio toliku pauzu?
Cro_Core
2014-02-26T16:31:42Z
Originally Posted by: Satrap 

Dobro pitanje. Čitam postove, i mislim si kako već duugo nisam čuo ništa o Bekavcu. Gdje je bio? Čime se bavio u međuvremenu?

Aleksa
2014-02-26T16:39:02Z
Dobra borba, kao i sve ostale Stipine, siguran sam da i ova nubude dosadna. Vjerovatno i idem na event ako se u društvu poklopi. Malo im datum nevalja zbog glavnog vikenda maškarade, koja je na području Rijeke i Opatije NO.1 ove sedmice, pa kontam da dvorana neće bit popunjena.
mmjaws
2014-02-26T16:47:30Z
Ja i jos desetak prijatelja bi sigurno isli al kad smo vidili datum noooo way. Pa ode je ludnica tih dana. Svi su ubijeni u alkoholu i ne pada im na pamet gledat borbe. Al mislin nda dvorana nije bas velika i da ce bit ok popunjena
dr jupidu
2014-02-26T23:29:36Z
Originally Posted by: DoKoske 

bekavac by brutalne batine

dobro je..ide se na catchweight do mislim 98 kg..bekavac je na 98 sad...

bekavac je u konstantnom treningu..dobro se odmorio.... stalno je trenirao,,rješio je neke privatne poslovne stvari i sad se može posvatit mma

ovako do 100 kg bekiju paše da neskida pa

dr jupidu
2014-02-26T23:31:52Z
Originally Posted by: Slash 

Stipe je po meni bio među najvećim potencijalima za bolje organizacije kod nas, ali vjerojatno ima druge prioritete u životu... Da je nakon onog u Dubrovniku nastavio tim stopama, tko zna kako bi bilo (bez obzira na poraz od Rimbona, mislim da je imao puno potencijala).

niko bekavca nije istukao u ringu..onaj poraz vs rimbon je bio poraz za vrhunski brzi potez,,,,,poluga

al bekavac je netaknut

dr jupidu
2014-02-26T23:33:03Z
Originally Posted by: Satrap 

posao

benki
  • benki
  • Advanced Member Topic Starter
2014-02-28T21:42:12Z
Sutra Stipe !
Ali ne sa Sanchezom koji neprofesionalizam !

http://www.fightsite.hr/...novi-protivnik-u-opatiji 
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-02-28T23:12:38Z
Originally Posted by: benki 

Sutra Stipe !
Ali ne sa Sanchezom koji neprofesionalizam !

http://www.fightsite.hr/...novi-protivnik-u-opatiji 

Aaaaa koje sranje, jebemu bas sam se veselio toj borbi, i ako bi Stipe pobijedio bila bi to velika pobjeda za dalje u karijeri
dr jupidu
2014-02-28T23:28:48Z