fanatic
2014-05-10T10:03:27Z
ovaj Arreola mi uvijek izgleda debelo. neznam zašto se frajer 100% ne posveti treningu jer odličan je boksač
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-05-10T10:32:44Z
http://www.profightstore...iti-kcerkicu-/16858.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-05-10T13:21:20Z
Originally Posted by: pecho 

Originally Posted by: Nemanja 

Originally Posted by: JDS 

Pazi kcer mu ima spinu bifidu, tko nezna sta je to neka si progugla.
Za normalno dijete si vezan a tek sa dijete koje ima problema sa zdravljem.
I ovaj krelac koji je na methu mu je rekao da ce mu dijete svezat izolirkom ili nekom takvom vrpcom. I to ne jedanput. I to ne samo na socijalnim mrezama nego ga je i zvao!
Ja bi mu noge i ruke polomio.

Ima nas svakakvih, meni je ovdje jedino zao sto taj ludjak nije dobio malo vise batina, mozda bi se malo spametio. Iako ce bit da je to nepopravljiva budala.

Najsmijesnije od svega sto on tvrdi da bi ga nokautirao u revansu, kao bio mu je los dan... :)20

Ima videa od tog frajer pa valjda milijun. Neznam zasti nije u nekoj instituciji. Ovako ce nekog ubit. Vec je bio u zatvoru zbog pljacke oruzane.

Prije ce njega neko ubiti:) Za njega je bas neka ustanova
Rekreativac Dino
2014-05-10T13:31:50Z

I ovaj krelac koji je na methu mu je rekao da ce mu dijete svezat izolirkom ili nekom takvom vrpcom. I to ne jedanput. I to ne samo na socijalnim mrezama nego ga je i zvao!

Ima nas svakakvih, meni je ovdje jedino zao sto taj ludjak nije dobio malo vise batina, mozda bi se malo spametio. Iako ce bit da je to nepopravljiva budala.

Najsmijesnije od svega sto on tvrdi da bi ga nokautirao u revansu, kao bio mu je los dan... :)20

Pa vidi se da mu je bio loš dan :)20
Begbie
  • Begbie
  • Advanced Member Topic Starter
2014-05-10T15:38:24Z
http://www.boxingnews24....nst-bryant-jennings-off/  a nemoj me jebat,borba koja je tolko obecavala na kraju otkazana...nadam se da ce se perez sto prije vratit u pogon da odrade tu borbu.za danasnji mec neznam na kg bi stavio,bas mi je drago da je konacno neki mec uzbudljiv,dugo nije bio neki mec za titulu gdje su dvojica dosta izjednacenih boraca
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-05-10T16:23:12Z
Originally Posted by: Rekreativac Dino 

Pa vidi se da mu je bio loš dan :)20

Istina nije nekako bi svoj, kao da uopce nije bio fokusiran na mec. Jbg. odmah na pocetku ga je dobro pogodio, bio je uzdrman i nije se vise mogao vratit. Sad po ovome je tesko reci ko je bolji, i Cain je prvu od Juniora izgubio pa smo vidili sto je bilo u revansu. Vidit cemo u revansu ko je bolji:)20
Monstrum
2014-05-10T19:46:42Z
Originally Posted by: fanatic 

ovaj Arreola mi uvijek izgleda debelo. neznam zašto se frajer 100% ne posveti treningu jer odličan je boksač

:)36 Sjajan je
fanatic
2014-05-11T01:12:11Z
jel gleda ko? taman himne sviraju

ajmo Arreola! :)7 :)7 :)7
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
fanatic
2014-05-11T01:45:47Z
Stiverne nokautirao Arreolu u 6. rundi!!!

nevjerojatno, Arreola bio dosta bolji, vodio po meni 4-1 u rundama, napadao dok se Stiverne bazirao na kontre i paf jedna je sjela i poslala Chrisa na pod . nakon toga još jedno brojanje, sudac dozvolio nastavak al onda stvarno nije bilo smisla

žao mi Arreole, odličan je boksač al nešto očito nije složeno. ili njegova psiha ili njegov kut
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-05-11T09:45:43Z
Nadam se da ce neko vrijeme izbjegavat Klicka, nek se pojas malo udomaci u Americi, da zivne HW scena
- dr jupidu
fanatic
2014-05-11T09:59:16Z
Originally Posted by: bero 

Nadam se da ce neko vrijeme izbjegavat Klicka, nek se pojas malo udomaci u Americi, da zivne HW scena

da, nadam se istome. sinoć sam prvi put gledao Stivernea i nije me baš dojmio. neka troma sirovina ali sa udarčinom.

iako, ono sve sinoć je izgledalo nekako tužno...:)5
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-05-11T10:34:08Z
Treba ga sad na Wildera, on je vec jako popularan. I jedini moze u Americi osovit HW na noge u smislu popularnosti.
- dr jupidu
Satrap
2014-05-11T11:25:29Z
Stiverne, nikakvo kretanje i najlošiji prednji direkt koji sam ikad vidio.
Arreola boksa koda je u kavezu, zbije ovoga u konopce, ukopa se i udara.
Loše je ovo sve izgledalo, dođe li Stiverne ikad Kličku na megdan, bit će to masakr u par rundi, 5 najviše.

Zašto su dimenzije ringa ovako male?
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-05-11T11:49:22Z
Ma nitko od njih ne moze protiv Klicka, zato bolje da ga izbjegavaju sto dulje moguce, Floyd-Pacman scenarij 😃
- dr jupidu
Monstrum
2014-05-11T13:06:12Z
Jako loš boks od obojice. Mislio sam da Arreola bude bolji ali za amere nema nade ili samo Wilder jer je popularan.. Šteta što u boksu u današnje vrijeme rijetko se bore najbolji s najboljima.
fanatic
2014-05-11T13:53:21Z
ma jebeš ti takav meč za pojas teške kategorije, kad barem 15-20 minuta prije meča kamerman ne snima celebrityje u dvorani :)20
Svensson
2014-05-11T15:19:31Z
neznam za vas ali meni je mec bio daleko zanimljiviji od Klicko vs Leapai, bar je bilo uzbudjenja i prilika za obe strane.

Nek sad malo pojas stoji u Americi.
fanatic
2014-05-11T15:38:43Z
Originally Posted by: Svensson 

neznam za vas ali meni je mec bio daleko zanimljiviji od Klicko vs Leapai, bar je bilo uzbudjenja i prilika za obe strane.

pa...mislim da nemože bit gore od tog meča :)20
Kekec
2014-05-11T18:01:06Z
Originally Posted by: fanatic 

Originally Posted by: Svensson 

pa...mislim da nemože bit gore od tog meča :)20

Da samo tamo je bila evidentna ratzlika u klasi a ovdje su oba tu negdje ili barem nije tolika razlika. Meni je Stiverne izgledap lošije ali eto uspio je nokautirati Chrisa.
Begbie
  • Begbie
  • Advanced Member Topic Starter
2014-05-11T19:55:55Z
nije bas bio neki epski mec,al u svakom slucaju zanimljivije od onog klitschkovog pikanja direktima...i bome stiverne moze primit udarac
Similar Topics
Users browsing this topic