Kekec
2014-05-09T18:11:46Z
Udario ga je i dok je bio na podu ali on je meni ionako bezveznjak i hype, uskoro će se to i vidjeti kad bude sa boljima boksao.
Becks
2014-05-09T18:28:21Z
pa kad je ovaj bio pička i nije htio ustati, a jasno se vidi da mu nije niš... trebao ga je išutati, baš zato što mu nije promjenio lični opis ovaj ce i dalje srati i biti naporan

nije bezveze batina iz raja izašla
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Satrap
2014-05-09T18:36:07Z
Zašto Wilder na lijevoj ruci ima desnu rukavicu? I ko je pička pored ogledala?
I da, jedini minus je što ovo nisu rješili u ringu, ovako ispada uličarski, a to nije dobro za imidž jednog profesionalca.
Kekec
2014-05-09T19:53:32Z
Nije upitno da je tip krelac svoje vrste ali je presmiješno da si Wilder dozvoljava ovakve ludorije izvan ringa sa još duplo manjim likom od sebe.
Satrap
2014-05-09T19:55:35Z
Originally Posted by: Kekec 

Nije upitno da je tip krelac svoje vrste ali je presmiješno da si Wilder dozvoljava ovakve ludorije izvan ringa sa još duplo manjim likom od sebe.

Šteta što nije izazvao Hunta, bilo bi šut i dok ovaj pada, Hunt bi u svojoj maniri bio već na putu za svlačionu :)20
fanatic
2014-05-09T20:17:47Z
ne volim Klička, al sad se nadam da će doć do meča njega i Wildera :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Begbie
  • Begbie
  • Advanced Member Topic Starter
2014-05-09T20:22:59Z
hahahaha kakav as ovaj zelenoff... frajer je ocito poremecen, ja bi na njegovom mjestu izazvao ginu carano ne bi se bunio da me ona malo nalupa :)20 .... wilder isto debilcina
FaceDesigner
2014-05-09T20:26:37Z
Degenerik svjetski i ovaj Wilder i ova budala koja ga je izazvala.

PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-05-09T20:27:11Z
Originally Posted by: pecho 

Originally Posted by: fanatic 

http://www.profightstore.hr/novosti/deontay-wilder-prebio-internetskog-trola-provokatora/16852.aspx

koji kreten. neznam jel ovo neka zajebancija ili šta, al ono, stvarno je idiot

no dobro, nije ni čudno da je istukao ovog malog, ionako mu je većina dosadašnjih protivnika lošija od ovog momka

Taj mali kakoga ti zoves je charlie zelenof i ovakva sranja radi vec godinama, prije jedno 3 godine je izazvao u ring starog od floyda i kad ga je ovaj poceo lupati pazi covjek od 60 godina onda je pobjego van ringa i kad je okrenuo stari ledja onda je upao u ring i poceo ga lupati sa ledja da ne govorimo o drugim incidentima kojih ima pun kurac.
Vrijeda wildera jedno tri godine po twitteru i naziva ga na telefon, govori mu sranja za kcerkciu koja ima spinu bifidu, govorio mu je da crncuga.
Steta sta ga nije nokautirao zesce.
Zelenoffu je mjestou ludnici u kojoj je vec bio jer je uhodio neke poznate picke i sta ja znam.

Haha kakav psihopat, ne vjerujem da ovako nesto postoji, ali iskreno jaci je trol od onog decka sto je bio ovdje na forumu i koji je tukao kineze od 70 kila. Mislio sam da je to najveci internetski trol, ali bogami ima punoo vecih:)20
kanye
2014-05-09T20:30:00Z
Ovaj mu je valjda spominjao kcer koja ima neku bolest i vridja na rasnoj osnovi tako da svaka cast wilder samo da ovaj papučar sad ne udrr sudsku tužbu
Diablo
2014-05-09T20:30:16Z
ako je istina da mu je vrijedao bolesnu kcer onda ga je trebao nasutati tako da tjednima jede na slamcicu. Nije lijepo ovo vidjeti od jednog profi boksaca ali negdje treba povuci granicu.
Rekreativac Dino
2014-05-09T20:34:00Z
Ne znam što mu je sa dijetetom ali svakako je ovaj debil tražio batine. Jedino što si i Wilder ovime radi protuuslugu.
kanye
2014-05-09T20:39:26Z
Originally Posted by: Diablo 

ako je istina da mu je vrijedao bolesnu kcer onda ga je trebao nasutati tako da tjednima jede na slamcicu. Nije lijepo ovo vidjeti od jednog profi boksaca ali negdje treba povuci granicu.

Wilder claims Charlie has not only hurled racial slurs at him — but also made disparaging comments about his young daughter, who was diagnosed with spina bifida.
pecho
2014-05-09T21:22:33Z
Originally Posted by: JDS 

http://www.profightstore.hr/novosti/deontay-wilder-prebio-internetskog-trola-provokatora/16852.aspx

no dobro, nije ni čudno da je istukao ovog malog, ionako mu je većina dosadašnjih protivnika lošija od ovog momka

Taj mali kakoga ti zoves je charlie zelenof i ovakva sranja radi vec godinama, prije jedno 3 godine je izazvao u ring starog od floyda i kad ga je ovaj poceo lupati pazi covjek od 60 godina onda je pobjego van ringa i kad je okrenuo stari ledja onda je upao u ring i poceo ga lupati sa ledja da ne govorimo o drugim incidentima kojih ima pun kurac.
Vrijeda wildera jedno tri godine po twitteru i naziva ga na telefon, govori mu sranja za kcerkciu koja ima spinu bifidu, govorio mu je da crncuga.
Zelenoffu je mjestou ludnici u kojoj je vec bio jer je uhodio neke poznate picke i sta ja znam.

Haha kakav psihopat, ne vjerujem da ovako nesto postoji, ali iskreno jaci je trol od onog decka sto je bio ovdje na forumu i koji je tukao kineze od 70 kila. Mislio sam da je to najveci internetski trol, ali bogami ima punoo vecih:)20

Pazi kcer mu ima spinu bifidu, tko nezna sta je to neka si progugla.
Za normalno dijete si vezan a tek sa dijete koje ima problema sa zdravljem.
I ovaj krelac koji je na methu mu je rekao da ce mu dijete svezat izolirkom ili nekom takvom vrpcom. I to ne jedanput. I to ne samo na socijalnim mrezama nego ga je i zvao!
Ja bi mu noge i ruke polomio.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Stipe
2014-05-09T21:46:22Z
Originally Posted by: Becks 

zašto, malo su sparirali i oke, pa i ovaj je imao obučene rukavice i bio spreman za borbu, to što je klasa optimist nije wilderov problem

I ja tako mislim.

Plus što je jasno tko je provocirao, ima biti spreman na borbu čim se u to upuštao do mjere do koje se upuštao.
Fair fight je još najmanje što je mogao dobiti.

I plus što je izgledalo presmiješno kako ga je svakim šutom Deontay poslao na dupe. :)20

-Stipe
FeEm
  • FeEm
  • Advanced Member
2014-05-09T23:00:51Z
bas mi se ¨svidja¨ ovaj kubrat.neznam dal su mu kvalitetni protivnici bili ali bas izgleda lagano brz,a i visok je sto je za danasnji boks presudno.
ima neki specifican stil.dok napada prednjom konstantno drzi zadnju,vidno u NATEG:)1
nadam se da stizu bolji dani boksa i ovo cu vrlo rado gledat, sto sam zadnji put pre desetak godina.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-05-10T00:55:55Z

I ovaj krelac koji je na methu mu je rekao da ce mu dijete svezat izolirkom ili nekom takvom vrpcom. I to ne jedanput. I to ne samo na socijalnim mrezama nego ga je i zvao!

Ima nas svakakvih, meni je ovdje jedino zao sto taj ludjak nije dobio malo vise batina, mozda bi se malo spametio. Iako ce bit da je to nepopravljiva budala.
Nemanja
2014-05-10T06:43:12Z

Ima nas svakakvih, meni je ovdje jedino zao sto taj ludjak nije dobio malo vise batina, mozda bi se malo spametio. Iako ce bit da je to nepopravljiva budala.

Najsmijesnije od svega sto on tvrdi da bi ga nokautirao u revansu, kao bio mu je los dan... :)20

pecho
2014-05-10T08:44:07Z
Originally Posted by: Nemanja 

Najsmijesnije od svega sto on tvrdi da bi ga nokautirao u revansu, kao bio mu je los dan... :)20

Ima videa od tog frajer pa valjda milijun. Neznam zasti nije u nekoj instituciji. Ovako ce nekog ubit. Vec je bio u zatvoru zbog pljacke oruzane.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Similar Topics
Users browsing this topic