travarica
2014-01-13T15:39:43Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Originally Posted by: bruce lee 

A gdje u Dubrovniku? :)20

Inace, u Dalmaciji, one ispod 90-100 kg ne smatraju ljudima, pa zamisli koji bi debakl bio, kad bi na cardu bili borci iz nizih kategorija, tipa 56-70 kg! :)18

ili još gore da bude žena na cardu

Pa zamisli Mate iz Like, nakon janjetine i bevande, odluci otici na "taj famozni" Ufc, kad tamo- mlate se dvije zene ili borci od 56 kg! Pa jebo´ bi majku osiguranju da mu lovu vrate!

:)18
Slash
2014-01-13T15:43:39Z

Originally Posted by: bruce lee 

A gdje u Dubrovniku? :)20

Inace, u Dalmaciji, one ispod 90-100 kg ne smatraju ljudima, pa zamisli koji bi debakl bio, kad bi na cardu bili borci iz nizih kategorija, tipa 56-70 kg! :)18

ili još gore da bude žena na cardu

Pa zamisli Mate iz Like, nakon janjetine i bevande, odluci otici na "taj famozni" Ufc, kad tamo- mlate se dvije zene ili borci od 56 kg! Pa jebo´ bi majku osiguranju da mu lovu vrate!

:)18 :)18 :)18
DugoVecCitam
2014-01-13T16:08:50Z
Kad bi event bio sastavljen od nasih i regionalnih boraca, i sa pokojim talentiranim borcem iz Europe, fino bi bilo ovako:
Pokrajac VS Henderson (3 poraza u nizu, mislim, tesko da bi ga stavili na card u nas,ali eto mastam)
Perak VS Omielanczuk
Delija vs Geronimo Dos Santos
Batinic vs Latifi
Błachowicz vs Perosh
Racic vs (neki azijat sa eventa iz Singapura)
Krusic vs ((neki azijat sa eventa iz Singapura)
Velickovic vs Sakara
Dzakic vs Yan Cabral
Reljic vs Diabate
Barry vs Ilic

E sad sam nabio troskove, jer sve te bi trebalo i platiti za tako malen event, ali okvirno ok izgleda.
DRAGI PRIJATELJI...
kanye
Seded
2014-01-13T17:04:56Z
jizzed in my pants

"It's not checkmate. The king has one more move."
fanatic
2014-01-13T18:43:13Z
Originally Posted by: kanye 

http://www.fightsite.hr/ufc/ufc-u-hrvatskoj 

Čika Zovko o ovoj priči

ok mr. Zovko, but what the fuck is zebrica? :)10
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
hamush
2014-01-13T19:09:59Z
ljudi moji da samo znate koliko je meni majmunu zao sto nisam snimio PRVI razgovor sa jupijem oko UFC-a..

da cujete to odusevljenje u glasu, i taj elan, i broken inglis...

"jes jes dis is rvoye
in split vi bring di juefsi... pokrajac en perak fajting
samer ivent great fights full arena. "

travarica
2014-01-13T19:35:32Z
Originally Posted by: hamush 

ljudi moji da samo znate koliko je meni majmunu zao sto nisam snimio PRVI razgovor sa jupijem oko UFC-a..

da cujete to odusevljenje u glasu, i taj elan, i broken inglis...

"jes jes dis is rvoye
in split vi bring di juefsi... pokrajac en perak fajting
samer ivent great fights full arena. "

hihihi
Svensson
2014-01-13T19:52:04Z
a staces. sailing :)20
air23
2014-01-13T19:54:41Z
Ma dajte ljudi to je opet neka prevara od Zovka u pitanju...kao i sto puta do sada.. A jedna od boljih mi je kad je rekao da je Poturak ozlijedjen pa je odgodio event u Sarajevu..a covjek šeta i smije se u Zg Areni na FFC eventu(ne znam sad koji broj ali zadnji koji je bio u Areni) i sprda se kao: Joj boli me rame...
Sheky
2014-01-13T20:07:04Z
Jel ima ikakva poveznica s ovim dolaskom UFC-a u Hrvatsku s odlaskom doKoske-ta u Ameriku na pripreme? 🙂
ksian
2014-01-13T22:06:22Z
Originally Posted by: air23 

Ma dajte ljudi to je opet neka prevara od Zovka u pitanju...kao i sto puta do sada.. A jedna od boljih mi je kad je rekao da je Poturak ozlijedjen pa je odgodio event u Sarajevu..a covjek šeta i smije se u Zg Areni na FFC eventu(ne znam sad koji broj ali zadnji koji je bio u Areni) i sprda se kao: Joj boli me rame...

Naravno. U ovoj godini UFC radi prvi event u istočnoj Evropi, u Poljskoj, gdje KSW već radi priredbe od blizu 10-ak tisuća gledalaca, u najavi su priredbe u Malmou, Berlinu i Istanbulu, tako da čisto sumnjam da išta ozbiljno namjeravaju tu raditi, prije nego što vide kako stvari stoje na većim, i financijski jačim tržištima u Evropi.

I još nešto: ne vjerujem da Zovkovo poslovanje sa tim FFC eventima ikome može biti znak da je ovo dobro tržište. A, bome, Zovko se potrudio i sa produkcijom, ima dobre borce, i kako čujem, dobro ih plaća.
Nemanja
2014-01-13T22:09:22Z

Dosao na picu... :)20 :)20 :)20 :)20
Maki22
2014-01-14T00:19:48Z

Pa zakaj samo hračkaš, nemoj biti seljačina...ak je sad opet prevara, kad je bila prije...
kaj samo sereš bez argumenata...zovko radi dobar posao i to se vidi...taj hrvatski jal te stvarno jebe

Pripazi na izražavanje.
- moderator
dell11
2014-01-14T01:44:32Z
Koje LOLove citam.na ovom topicu bas me.nasmije :D:D:D ahahahah

najb je ovaj komentar :D

Originally Posted by: ksian 

Mene samo zanima jedna stvar: koga li je to Hamush izlevatio ovaj put sa svojim telefonskim pozivom?

Ajde, Gordane, budi drug i priznaj da si opet malo bio zloćo... može i na PM.

Silni
2014-01-14T06:17:52Z
Originally Posted by: Maki22 

Pa zakaj samo hračkaš, nemoj biti seljačina...ak je sad opet prevara, kad je bila prije...
kaj samo sereš bez argumenata...zovko radi dobar posao i to se vidi...taj hrvatski jal te stvarno jebe

:)36
Becks
2014-01-14T08:34:09Z
fkt je odličan posao zabraniti dečkima da se bore za njegovu organizaciju ako se bore istovremeno u drugoj organizaciji, zbilja gg 😃 noob
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
bbbmarc
2014-01-14T10:00:26Z
ufc ako se i odluci za hr, to ce biti samo zagreb, a organizatttor ce ziher morat dat garancije financijske i podnjet rizik
air23
2014-01-14T10:21:41Z
Originally Posted by: Maki22 

Pripazi na izražavanje.
- moderator

U tekstu ti pise "ak je sad opet prevara.." kad je bila prije.. Procitaj ponovno, ne treba ti neka inteligencija da bi zakljucio.. O K1 finalu u Zg necu ni govoriti kao ni o nagradnom fondu koji je bio milion dolara, a pobjednik je trebao uzeti 800t$. U Gloryu se barem slikaju sa cekom na kraju eventa kad netko osvoji nagradu...
I nije to nikakav hrvatski jal nego hrvatska stvarnost da nas svi muljaju, lazu i obecavaju sve i svasta, a nista od toga...osim osobne koristi..
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2014-04-19T08:33:34Z
I Dana potvrdio:
http://www.profightstore...u-i-to-uskoro/16647.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu