Svensson
2014-01-13T09:58:04Z
pa nemogu samo Pokija imat na eventu?
Pogotovo ga jos nemogu imat za main event sa ovim aktualnim rezultatima, cak i co-main je previse.

Sto nam ostaje? Miocic(ako dobije Gonzagu) vs Reem(ako dobije Mira) za main event? Perosh protiv nekog klasa Drysdale ili Donovan, Poki vs OSP (brawlanje za publiku , valjda ono zasto ga i drze u UFC-u).

Ima tu jos i nekih dobrih europskih boraca kojima je ZG (nevidim gdje bi drugdje event bio) relativno blizu tipa Dennis Siver koji je vrijedan main eventa.
Mozda dati Racicu priliku na undercardu, FW a mozda cak i BW jer ga inace ceka Frankie Edgar scenarij. Biti manji od prakticki svih.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2014-01-13T10:04:46Z
Originally Posted by: Svensson 

Pogotovo ga jos nemogu imat za main event sa ovim aktualnim rezultatima, cak i co-main je previse.

Sto nam ostaje? Miocic(ako dobije Gonzagu) vs Reem(ako dobije Mira) za main event? Perosh protiv nekog klasa Drysdale ili Donovan, Poki vs OSP (brawlanje za publiku , valjda ono zasto ga i drze u UFC-u).

Ima tu jos i nekih dobrih europskih boraca kojima je ZG (nevidim gdje bi drugdje event bio) relativno blizu tipa Dennis Siver koji je vrijedan main eventa.
Mozda dati Racicu priliku na undercardu, FW a mozda cak i BW jer ga inace ceka Frankie Edgar scenarij. Biti manji od prakticki svih.

Ne znam ali ovo definitivno nećeš gledati.
FaceDesigner
2014-01-13T10:23:35Z
WOW I WOW.
Ako u ovome ima 1% istine,nitko sretniji od mene.

PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
bbbmarc
2014-01-13T11:05:24Z
ako žele punu dvoranu, neće je napuniti nikakav pokrajac ili miočić - koji su jako marginalne osobe u hrvatskoj javnosti
overeem ili minotauro u main.eventu, e to bi več bilo puno atraktivnije za mainstream publiku
Licka_kuka
2014-01-13T11:09:19Z
Iskreno mislim da ce od svega toga biti jedan veliki k... ali i da se ipak cudo dogodi, sigurno nece trositi neke vece zvezde za marginalni event koji nece ici direktno u SAD zbog vremenska razlike i loseg termina.
DugoVecCitam
2014-01-13T11:17:55Z
Dzaba drze Pokrajca, iako je nas, on nazalost nije ime koje moze napuniti dvoranu. Ni blizu.
DRAGI PRIJATELJI...
Slash
2014-01-13T11:20:15Z
Originally Posted by: bbbmarc 

ako žele punu dvoranu, neće je napuniti nikakav pokrajac ili miočić - koji su jako marginalne osobe u hrvatskoj javnosti
overeem ili minotauro u main.eventu, e to bi več bilo puno atraktivnije za mainstream publiku

Minotauro vs. CroCop 🙂
karl anal
2014-01-13T11:27:14Z
ma dajte ljudi, neka u sred sezone naprave ufc u splitu ili dubrovniku i bit će packed house, nebitno tko bude nastupa

ipak je to UFC
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
DugoVecCitam
2014-01-13T11:47:05Z
A gdje u Dubrovniku? :)20

Inace, u Dalmaciji, one ispod 90-100 kg ne smatraju ljudima, pa zamisli koji bi debakl bio, kad bi na cardu bili borci iz nizih kategorija, tipa 56-70 kg! :)18
DRAGI PRIJATELJI...
karl anal
2014-01-13T11:48:05Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

na otvorenome bogte, lito je
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
pride
2014-01-13T12:08:22Z
Originally Posted by: AceOfSpades 

Opet je jupidua zvao Dejna Wajt ili? :)18

Kad sam pročitao naslov to sam prvo pomislio! :)20

A sad za ozbiljno-jedini način da se dvorana rasproda je angažirati Crocopa.
AceOfSpades
2014-01-13T12:16:56Z
Originally Posted by: pride 

Originally Posted by: AceOfSpades 

Opet je jupidua zvao Dejna Wajt ili? :)18

Kad sam pročitao naslov to sam prvo pomislio! :)20

A sad za ozbiljno-jedini način da se dvorana rasproda je angažirati Crocopa.

Da malo raspirim vatru, Mirko ima profil na ufc.com stranicama :)2

http://www.ufc.com/fighter/Mirko-Cro-Cop 
GO TO #top;
Ultimate Fucker
2014-01-13T12:34:56Z
Originally Posted by: hamush 

evo i berin izvor...

Hahahah, izgleda kao da želi pomaknut spasilačku kabinu (1:25 min). :)1 :)36

Btw. Ako i dođe do UFC eventa u HR, nadam se da neće zvati Mirka. Svaka njemu čast, to je bio veliki borac, ali se zadnjih nekoliko godina samo blamira po ringu i to nebi imalo nikakvog smisla. Nije mi ni Pokrajac privlačan više. Bolje da izaberu nekog novog perspektivnog borca iz HR (ako ga ima) i sa njim krenu iz početka.
bruce lee
2014-01-13T12:37:35Z

Inace, u Dalmaciji, one ispod 90-100 kg ne smatraju ljudima, pa zamisli koji bi debakl bio, kad bi na cardu bili borci iz nizih kategorija, tipa 56-70 kg! :)18

ili još gore da bude žena na cardu

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
Borisstandup
2014-01-13T12:55:55Z
Jako bi me iznenadilo da se to dogodi ali mislim da bi to bilo bas jedna lijepa vijest i stvar za zemlju koja voli borilacke sportove. Mozda sam malo subjektivan ali ako je koja manja drzava zasluzila Ufc event, onda je to Hrvatska. Malo gdje ljudi u tolikom postotku prate i vole borilacke sportove. To govorim iz iskustva jer zivim vani i vidim razliku!
Inace bio sam na dva Ufc eventa u zivotu i stvarno je super dozivljaj i ako sada vec uzivam u miru i doma gledanju:)20
Svensson
2014-01-13T12:59:28Z
Originally Posted by: Losh 

Originally Posted by: Svensson 

Ne znam ali ovo definitivno nećeš gledati.

zasto ne? Jedan je, uvjetno receno, Hrvat a drugi je dovoljno poznat u Hrvatskoj da privuce publiku. Mec vrijedan main eventa, osim ako bi ga odlucili zadrzati za neki PPV, jer ipak je Reem poprilicno skup borac.
pride
2014-01-13T13:16:36Z
Originally Posted by: Slash 

Originally Posted by: bbbmarc 

Minotauro vs. CroCop :)

Za napunit dvoranu prosječnim Hrvatima najbolji main event!
Kod nas da stave main event Cain vs Jon Jones manje bi ljudi došlo u Arenu nego da bude Mirko vs Minotaur.
Đolo
2014-01-13T14:07:18Z
Nisu valjda na to pali da u Hrv dolaze,ovdje neznas cega ima manje letecih svinja ili mma fanova.
ksian
2014-01-13T14:13:27Z
Mene samo zanima jedna stvar: koga li je to Hamush izlevatio ovaj put sa svojim telefonskim pozivom?

Ajde, Gordane, budi drug i priznaj da si opet malo bio zloćo... može i na PM.
DugoVecCitam
2014-01-13T15:37:43Z
Originally Posted by: bruce lee 

ili još gore da bude žena na cardu

Pa zamisli Mate iz Like, nakon janjetine i bevande, odluci otici na "taj famozni" Ufc, kad tamo- mlate se dvije zene ili borci od 56 kg! Pa jebo´ bi majku osiguranju da mu lovu vrate!
DRAGI PRIJATELJI...