bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-01-06T21:58:18Z
Ništa od Cruza:
http://espn.go.com/mma/s...oin-injury-vacates-title 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
ime90
2014-01-06T22:00:34Z
U tri ********** ********* *******

Nemrem vjerovati. Place mi se
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-01-06T22:04:27Z
Barao vs. Faber novi meč
http://www.mmafighting.c...h-faber-in-against-renan 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Diablo
2014-01-06T22:30:31Z
ma nek ide vise u ku***...ozlijeden je cesce nego Lil Nog, a mislio sam da je to nemoguce

al opet, draze mi je gledati Fabera pa mi je drago sto je ovako ispalo :)1
RandlemanTheMonster
2014-01-06T22:47:08Z
Haha, neka su mu uzeli titulu, neka! Drago mi je zbog Fabera da je dobio title shot prije planiranog.
Stalker
2014-01-06T23:02:02Z
ufff ne sviđa mi se što faber ne ulazi s punim kampom protiv barao-a.. volio bi da ga faber skine al nema idealne uvjete :)3
Slash
2014-01-06T23:03:17Z
Originally Posted by: Stalker 

ufff ne sviđa mi se što faber ne ulazi s punim kampom protiv barao-a.. volio bi da ga faber skine al nema idealne uvjete :)3

Ako je u kondiciji ovo mu je bolje nego da se Barao sprema tri mjeseca isključivo za njega, ovako je ovaj radio sve za Cruza i eto ti Fabera u mixu.

Stalker
2014-01-06T23:08:42Z
Originally Posted by: Slash 

Originally Posted by: Stalker 

Ako je u kondiciji ovo mu je bolje nego da se Barao sprema tri mjeseca isključivo za njega, ovako je ovaj radio sve za Cruza i eto ti Fabera u mixu.

bili su blagdani :)20 :)20
možda se prežderavao ko veliki na kraju godine.. ipak je zaslužio :)1

sve u svemu.. ajmoooo faber :)20 :)20 :)20
Seded
2014-01-07T02:59:51Z
Odlično za Fabera. Ne znam jel gore/bolje to što ulazi s 3 tjedna priprema ili to što se Barao spremao za Cruza.

Volio bih da Faber uzme titulu, ali bojim se da Barao ostaje prvak i dalje.
"It's not checkmate. The king has one more move."
dell11
2014-01-07T06:31:24Z
bit ce luda borba!! 😃 zao mi je Cruza, kako je tako gadno sjebo koljeno da ga nije bilo 2god? gsp se nakon god dana vratio..

i opet ga doceka ozljeda to je bas peh
ime90
2014-01-07T08:21:33Z
Originally Posted by: dell11 

bit ce luda borba!! 😃 zao mi je Cruza, kako je tako gadno sjebo koljeno da ga nije bilo 2god? gsp se nakon god dana vratio..

pokušao je prvo transplatirati dio ligamenta iz trupla kako bi se brzo vratio i nakon cca 7 mjeseci mu je ponovno pukao taj ligament jer mu nije mogao držati koljeno.

onda se odlučio za operaciju ala gsp koja je trajala godinu i neš sitno, tako da mu je sveukupni oporavak trajao 2 godine.
Borisstandup
2014-01-07T16:55:07Z
Steta da je Cruz otpao jer je to realno najzanimljiviji mec s obzirom da se jos nisu borili a oboje su imali pojase.
Tko zna sto ce jos biti s Cruzom i da li ce se vratiti pa je ovo objektivno ocekivano s obzirom na novu ozljedu. Mozda je Barao mogao biti i promoviran u novog prvaka bez borbe jer nije tako davno bez problema dobio Fabera. Da li Uriah moze vise u uzvratu ne znam, ne ocekujem njegovu pobjedu ali mozda iskoristi svu ovu nastalu situaciju a cak mislim da mu moze ici na ruku sto je Barao radio jedne pripreme a sada mora mijenjati neke stvari.
Mislim da je Barao zasluzio tu titulu i bez ove borbe ali sto je tu je pa da vidimo je li stvarno trenutno najbolji bantam borac!
dell11
2014-01-08T09:08:53Z
Originally Posted by: ime90 

pokušao je prvo transplatirati dio ligamenta iz trupla kako bi se brzo vratio i nakon cca 7 mjeseci mu je ponovno pukao taj ligament jer mu nije mogao držati koljeno.

onda se odlučio za operaciju ala gsp koja je trajala godinu i neš sitno, tako da mu je sveukupni oporavak trajao 2 godine.

1. od kuda si saznao to da je pokusao transplantirati ligament s trupla?

nisam znao da se to uopce radi.

stvarmo totalna steta jer Cruz je u svom vrhuncu bio zvijer od borca, kako se taj dobro kretao to nije bilo normalno.

a Barao je isto zvijercina koja apsolutno zasluzuje sada imati taj pojas i bit smatran prvakom.

Faber je malo ajmo rec " starsnskiji" borac jer je vec par puta se borio za titule ali uvijek je pri vrhu i nikad ne odstupa znatno, uvijek je jako dobar. i sto je najbolje imam dojam da se i unaprijedjuje konstantno, bez obzira sa je vec brdo puta napadao titulu jos uvojek je gladan i zeljan bit jos bolji i uvijek mu je cilj taj pojas i nikad ga se nesmje podcjenit...
ime90
2014-01-08T12:16:07Z

Originally Posted by: ime90 

1. od kuda si saznao to da je pokusao transplantirati ligament s trupla?

nisam znao da se to uopce radi.

stvarmo totalna steta jer Cruz je u svom vrhuncu bio zvijer od borca, kako se taj dobro kretao to nije bilo normalno.

a Barao je isto zvijercina koja apsolutno zasluzuje sada imati taj pojas i bit smatran prvakom.

Faber je malo ajmo rec " starsnskiji" borac jer je vec par puta se borio za titule ali uvijek je pri vrhu i nikad ne odstupa znatno, uvijek je jako dobar. i sto je najbolje imam dojam da se i unaprijedjuje konstantno, bez obzira sa je vec brdo puta napadao titulu jos uvojek je gladan i zeljan bit jos bolji i uvijek mu je cilj taj pojas i nikad ga se nesmje podcjenit...

Evo, tu imaš sve :D

ako ništa, bilo bi mi drago da Faber to osvoji. Zaslužio je pojas nakon cijele karijere, sad samo ovisi jel Barao misli da je zaslužio 😃
AceOfSpades
2014-01-08T13:29:30Z
"Cruz pulls out more than Ron Jeremy" :)20
GO TO #top;
kanye
  • kanye
  • Advanced Member Topic Starter
2014-01-08T15:24:53Z
kanye
  • kanye
  • Advanced Member Topic Starter
DugoVecCitam
2014-01-18T18:41:21Z
Sto mislite gdje ce Mir nastaviti karijeru,nakon poraza od Reema?
DRAGI PRIJATELJI...
AceOfSpades
2014-01-18T19:29:34Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Sto mislite gdje ce Mir nastaviti karijeru,nakon poraza od Reema?

Obojica imaju definitivnu priliku u Bellatoru ili WSOFu :)1
GO TO #top;
Black Arrow
2014-01-18T20:42:19Z
Nije se bas lako rijesiti tako zasluzenih boraca kao sto je Mir,znate i sami koliko je Mirko imao bonusa...
Zavisi isto i do njega sta on zeli,ako u slucaju poraza bude odlucio da nastavi dalje siguran sam da ce mu dati novu priliku i da ga nece odpustiti.

A medju ostalom ko kaze da ce izgubit od Reema?:)2 Sto se tice njega ja mislim da mu je definitivno pukao carobni stapic... a Mir je pravi lisac...:-))