bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2013-12-02T10:12:08Z
http://www.profightstore...dina-zatvora-/15242.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Montana Joe
2013-12-02T10:37:11Z
Originally Posted by: bero 

http://www.profightstore.hr/novosti/ante-baraba-bilic-osuden-na-12-godina-zatvora-/15242.aspx

Sam si je kriv jer je prenaglo reagirao. S druge strane bilo je tu ucijena i svega. Šteta za takvog sportaša!
DugoVecCitam
2013-12-02T11:02:20Z
Dobro je prosao,mogao je vrlo lako 40 dobiti.
DRAGI PRIJATELJI...
Kamatar87
2013-12-02T11:04:55Z
fanatic
2013-12-02T11:49:24Z
sramota koliko je malo dobio. u ovoj državi se stvarno isplati nekoga ubit
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-12-02T11:54:26Z
Originally Posted by: fanatic 

sramota koliko je malo dobio. u ovoj državi se stvarno isplati nekoga ubit

Vjerovatno da nije bio dobar sportas da bi dobio vise, to su mu mozda uzeli i jos sto kao olakotnu okolnost
Satrap
2013-12-02T12:01:10Z
Od koga je (RH pravosuđe), dobro je! Iskreno, očekivao sam odgode, dugotrajan postupak, mjenjanje iskaza svjedoka, manju kaznu radi svih mogućih olakotnih okolnosti, bla bla bla... znate kako je već praksa u nas. Da smo uređena zemlja dobio bi 25icu bez puno priče.

vigor5
2013-12-02T12:33:33Z
Originally Posted by: Satrap 

Od koga je (RH pravosuđe), dobro je! Iskreno, očekivao sam odgode, dugotrajan postupak, mjenjanje iskaza svjedoka, manju kaznu radi svih mogućih olakotnih okolnosti, bla bla bla... znate kako je već praksa u nas. Da smo uređena zemlja dobio bi 25icu bez puno priče.

Upravo tako!

GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2013-12-02T16:50:21Z

Slažem se. Al pazite Breivik je ubio 77 ljudi i dobio max kaznu tj. 21 god!!!Hej još kaže da je trebao više ljudi ubiti!!Izaći će sa 60 i opet napraviti masakar. Nisu ni vani zakoni bajni..

http://www.index.hr/vije...s-vise-ljudi/633161.aspx 

GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2013-12-02T16:52:55Z
Iako koga je ubio nije mi žao i da je više takvih na tapetu bilo bi bolje svima. Valjda je to bila ta olakotna okolnost, kao i da je bio pijan i drogiran. Nekako mi se ok čini kazna uzimajući sve skupa u obzir.
Satrap
2013-12-02T16:56:19Z
Originally Posted by: GSP 

Slažem se. Al pazite Breivik je ubio 77 ljudi i dobio max kaznu tj. 21 god!!!Hej još kaže da je trebao više ljudi ubiti!!Izaći će sa 60 i opet napraviti masakar. Nisu ni vani zakoni bajni..

Pusti ti priče, neće Breivik nikad izać na slobodu i vjeruj mi radije bi služio 3 doživotne nego bio u njegovoj koži.
Diablo
2013-12-02T18:18:33Z

Originally Posted by: GSP 

Pusti ti priče, neće Breivik nikad izać na slobodu i vjeruj mi radije bi služio 3 doživotne nego bio u njegovoj koži.

tocno

on nakon 21 godinu ima pravo traziti da razmore njegov slucaj. Oni ce utvrditi da je i dalje poremecen i bit ce u zatvoru dok ne crkne. Nisu ni Norvezani ludi da puste takvog monstruma. Da sam na vlasti i da nemam pravne mogucnosti zadrzati takve monstrume dozivotno u zatvoru, pobrinuo bi se da ga doceka metak cim kroci van zatvora.
DugoVecCitam
2013-12-02T18:55:13Z
Ja mislim da ce ga one arapske bande, rezat danima na komade, uhvate li ga po izlasku.
DRAGI PRIJATELJI...
ksian
2013-12-02T19:10:19Z
Neko je napisao da je Ante Bilić bio dobar sportaš. Nije.

Može se govoriti da je bio veliki talent, jer jest, bio je veliki talent. Samo, dobar sportaš nikad ne bi tako upropastio taj i toliki talent, a to, kao što vidimo, nije jedina stvar koju je Ante Bilić upropastio. A ono što mogu reći da je Ante Bilić imao šanse da napravi dobru karijeru, da si omogući egzistenciju kroz sport, ali je on sve te šanse bacio u vodu. Momak je uvijek bio usijana glava, koja nikako nije htjela, a možda čak ni mogla, doći pameti. Davno sam ga gledao uživo, oduševila me brzina i eksplozivnost koju je imao, po tome je trebao biti veliki šampion, ali, nadogradnja na taj prirodni talent je poprilično izostala. Većina koji smo iz Splita i okolice, otprilike znamo kako je živio, i zapravo, titula evropskog prvaka u srednjoj govori o tome o kakvome je talentu bila riječ. Da je živio i trenirao kako profesionalni sportaš treba, ja sam siguran da bi bio svjetski prvak.

Dosuđena kazna je, naravno, mala, ali je, u usporedbi sa mnogim šokantnim presudama koje izriču hrvatski sudovi, još i razmjerno korektna. Uostalom, nije ubio nekog običnog građanina, već osuđivanog kriminalca, s kojim je dugo vremena drugovao, zajedno sa njim je jeo, pio i šmrkao.

Kako bilo da bilo, sa boksom je završio. Ne mogu reći da nešto posebno žalim ni jednog, ni drugog. Žalim njihove obitelji. I jedan potraćeni talent.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-12-02T19:17:02Z
Originally Posted by: ksian 

Može se govoriti da je bio veliki talent, jer jest, bio je veliki talent. Samo, dobar sportaš nikad ne bi tako upropastio taj i toliki talent, a to, kao što vidimo, nije jedina stvar koju je Ante Bilić upropastio. A ono što mogu reći da je Ante Bilić imao šanse da napravi dobru karijeru, da si omogući egzistenciju kroz sport, ali je on sve te šanse bacio u vodu. Momak je uvijek bio usijana glava, koja nikako nije htjela, a možda čak ni mogla, doći pameti. Davno sam ga gledao uživo, oduševila me brzina i eksplozivnost koju je imao, po tome je trebao biti veliki šampion, ali, nadogradnja na taj prirodni talent je poprilično izostala. Većina koji smo iz Splita i okolice, otprilike znamo kako je živio, i zapravo, titula evropskog prvaka u srednjoj govori o tome o kakvome je talentu bila riječ. Da je živio i trenirao kako profesionalni sportaš treba, ja sam siguran da bi bio svjetski prvak.

Dosuđena kazna je, naravno, mala, ali je, u usporedbi sa mnogim šokantnim presudama koje izriču hrvatski sudovi, još i razmjerno korektna. Uostalom, nije ubio nekog običnog građanina, već osuđivanog kriminalca, s kojim je dugo vremena drugovao, zajedno sa njim je jeo, pio i šmrkao.

Kako bilo da bilo, sa boksom je završio. Ne mogu reći da nešto posebno žalim ni jednog, ni drugog. Žalim njihove obitelji. I jedan potraćeni talent.

Ja sam napisao da je bio dobar sportas, mislio sam da je dobar boksac. Nisam upoznat s nicim u vezi njega privatno, znaci nije bas sportski zivio?
Becks
2013-12-02T19:41:02Z
zvali su ga baraba zato što je pomagao staricama da pređu zebru sigurno i bavio se humanitarnim radom..
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
ksian
2013-12-02T20:15:41Z
Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: ksian 

Ja sam napisao da je bio dobar sportas, mislio sam da je dobar boksac. Nisam upoznat s nicim u vezi njega privatno, znaci nije bas sportski zivio?

Pazi, da nije trenirao, ne bi ostvario ni to što je ostvario. Radio je na fizičkoj spremi. Ali, mimo toga, imao je ozbiljnih problema sa kokainom, i kretao se u jednom dosta problematično miljeu.
DugoVecCitam
2014-03-11T12:08:00Z
Bilić vs Kiki Stojanović, make it happen!:)20
DRAGI PRIJATELJI...
Gigi2
2014-03-11T14:07:35Z
Ima tamo jos potencijalnih fantasy matchupova 😊
Similar Topics
Users browsing this topic