Rustam Khabilov!!
Mislio sam da su batalili ove "vojne" evente :)20 Sad im je ostao samo Kennedy od vojnika
Rustam Khabilov!!Masvidal :)
Mislio sam da su batalili ove "vojne" evente :)20 Sad im je ostao samo Kennedy od vojnika Carmouche je isto u toj skupini
Rustam Khabilov!!Masvidal :)Masvidal je jako dobar, sjećam ga se još prije Strikeforcea dok je lemao ljude po ulici, ali sam Khabilov-hugger tako da keep your mouth shut :)20.
ima masvidal malo više ovisnosti... igrice, striptiz, slatkiši, junk food u biti bilo kakve vrste, žene i kocka... nije normalan
ima masvidal malo više ovisnosti... igrice, striptiz, slatkiši, junk food u biti bilo kakve vrste, žene i kocka...
ima masvidal malo više ovisnosti... igrice, striptiz, slatkiši, junk food u biti bilo kakve vrste, žene i kocka... nije normalanistina :)20 ma znam sve o njemupratim ga godinama ali nisam baš želio toliko reći:)18 Genghis Conlegendarni video uradcimalo mi je žao što su se prodali ali hebiga takav je život
@magrnho- lukifer sad sam tek skužil, ovaj masvidal je isti tvoj buraz :)1
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close