Poll Question : Koji postotak boraca koristi anaboličke steroide?

Total: 44

Neodgovorni
2013-10-29T09:42:31Z
Bla bla bla bla bla.

Bla.

Drži vodu itekako. Ne postoji računica po kojoj mi je 3-4 mjeseca hranjenja pod steroidima skuplje od 3-4 godine hranjenja bez steroida, a rezultat bi bio podjednak. Pa neću jest 12 puta više.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2013-10-29T09:44:36Z
Vidim da si odlučio. Ne odgovaram te, samo izražavam svoje mišljenje.

Javi kako ide, pozz
bronson
2013-10-29T09:45:17Z
Originally Posted by: Neodgovorni 

Originally Posted by: fist 

Ovo je jako loš mindset kojeg nažalost ima velika većina usera. Steroide smatraju prećacem prema rezultatima. Npr., uđu u gym u 3. mjesecu i traže najbrži način kako se "nabildati za plažu".

Steroidi najbolje djeluju kad se uzmu nakon što je vježbač dosegao ili stigao jako blizu svog naturalnog limita.
Ima masa ljudi koji su useri ali svejedno izgledaju za k...c. Dok recimo naturalac koji dobro trenira i kvalitetno se hrani 4-5 godina, može doslovno eksplodirati s rezultatima kad se napokon pukne.

Kvalitetno se hrani i trenira 4-5 godina kažeš? :)1 U tome i jest problem. Nije to tako malo razdoblje. Dodaj tome sav trud i novac koji čovjek mora uložiti u to...

Upravo iz tog razloga ja bih uzeo nešto da znam da će me to u kratkom roku dovesti do građe koju želim (LHW :D) ali da sam 99,9% siguran da neće biti negativnih posljedica i nuspojava.

Nije racionalno tijelo podvrgavati višegodišnjem krvavom treniranju, prežderavanju, svoj potrošnji vremena i para, i čekati više godina ako je moguće drukčije.

Valjda je racionalno poboljšanje zdravstvenog stanja i kvalitete života...ako ti misliš da ćeš to poboljšat igranjem s hormonima probaj ali znam da ne misliš, svima je samo važna plaža...jebla vas plaža, nisam primjetio da cure trče za bilderima...prije bio mogao reć drugi frajeri :)20
Dennis Hanover
2013-10-29T09:47:13Z
Nije istina da svi sportasi uzimaju steroide,nije istina da svi varaju ,prehranom se moze dosta uciniti ,znam ultramaratonca koji osvaja svaki put Bostonski maraton samo jer jede zdravo pa ima 5 kg manje od ostalih ,a ujedno ima 3 puta vise glikogena u tijelu ,jer nema grama masti ,jede 6000 kalorija dnevno ,dok drugi jedu manje ali su debeli ipak.
Eto vi uzmite doping pa budite prvaci svijet a,nema problema,to su gluposti ,treba prvo doci do 110 posto od svog potencijala ,dugo godina trenirati ,pa onda na natjecanje Lance Armstrong je trenirao 19 godina i tek onda posao na natjecanje i uzeo kemiju ,sad ga svi optuzuju jer je ISKREN ,a gdje su Nfl i Nba i europska natjecanja mma ,gdje je testiranje ,skoro ga i nema ,zato Ufc smatram jedinom dobrom organizacijom svijeta,jer stvarno provjeravaju sportase,Overeem je bio prvak u cijelom svijetu dok nije dosao u Ufc .
Kemija daje snagu ,ali da je do snage ,Marin Vlahovic bi bio prvak svijeta,a nije mogao pobjediti slovenca koji izgleda obican ,pun sala i dvaput slabiji od Marina .
Diablo
2013-10-29T09:51:59Z
ne znam koji si ti mec gledao ali tog Slovenca su pola sata budili iz dubokog sna
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2013-10-29T10:03:15Z
Originally Posted by: Diablo 

ne znam koji si ti mec gledao ali tog Slovenca su pola sata budili iz dubokog sna

I to posle par sekundi od početka meča :)20
TheTribe
2013-10-29T20:21:07Z
Originally Posted by: benki 

Originally Posted by: TheTribe 

Cime da se ja kao rekreativac u teretani puknem, da bih brze dosao do zeljenog fizickog izgleda... npr. puknem se time i zavrsim posao za 1-2 mjeseca, ne patim se godinama u teretani 😃 Naravno poslije bih redovno vjezbao i odrzavao to, ali se ne bih pucao ni sa cim :D

Je li to moguce uz sto manje ili nikakve posljedice ?

Ne radi ti to tako,to ti može (anabolic steroids)pomoći da dođeš ili odeš preko svog genetskog limita , ali kada staneš ,ne odmah ali poslje nekoga vremena sve ćeš da izgubiš (sto prirodno nisi mogao napraviti) tako da ćeš na kraju opet biti gdje si bio prije roida!
Tužno ali istinito

PS
Rizik je uvjek tu , "aas" gase tvoj hpta I uvjek će biti risk da se nikada ne oporavis ili ne na nivou gdje si prije bio!!!!

Pa eto, tako nesto i hocu da me prije dovede do te granice a ne preko nje, onda to dobijeno nece nestati, vec se moze odrzavat vjezbanjem i nakon prestanka uzimanja steroida 😃
benki
2013-10-29T20:55:46Z
Originally Posted by: Velja 

Kao i u svakom društvu i forumu i ovde ima ljudi koji shvataju da se mora dopingovati za profi sport, mada naravno uvek ima i ljudi koji bi to samo orasima, medom i surutkom. Mi smo tako područje da su ljudi nepoverljivi i da će pre verovati nekim žutim novinama da je nekome otpala kita od jedne kure. No sve u svemu kod farmaceutskih proizvoda nema tu radi ili ne radi. Radi, da li AAS gasi hpta DA, da li LH može da se pokrene blastovanjem HCG-om, može. Znači postoji ogroman broj ljudi koje znam godinama se nisu skinuli sa veterinarske hemije (Ace je spominjao tren ranije...) i kada se skinu, posle 3 meseca oporavka, sve je OK

Nema pravila da li će se neko ispuhati ili ne, ko uzima AAS zna da dok je na ciklusu ima jedan izgled, posle drugi. Neće nikada biti kao da nije uzimao, nego će trapez, 3D rame uvek ostati, tako da nije istina da će sve biti kao pre, jer neće

Hormon rasta nema šta da ugasi, isto kao i insulin, jer se produkcija nastavlja, ne luči se on iz lejdigovih ćelija nego iz hipofize. Različitežlezde koji imaju različit sistem delovanja. No sve u svemu i u Hr ima pregnila, tj HCG-a čijom upotrebom se sve vrlo brzo vraća na normalu.

Koliko stereotipa i glupih priča ima oko hemijanja, nema valjda toliko ni oko pedera, ustaša i četnika. Znači sve to ima svoje naučno objašnjenje jednostavno nije sve tako crno :)

Znaš ogroman broj ljudi koji se nisu skidali sa AAS a godinama i samo bi "blastovanjem" HCG "Power PCT"poslje 3 mjeseca potpuno oporavili , Haha !!
A to su oni provjerili krv prije nego su počeli AAS , pa znaju da su se oporavili?
Bas me zanimaju njihovi rezultati(blood tests) prije nego su ikada probali Roide i poslje 2-3 godine Non Stop na roidima , jer nevjerujem da su se oporavili , to ja osobno nevjerujem ali svašta je moguće ;)

I HCG(human chorionic gonadotropin) je bolje koristiti za vrijeme "kure" do PCT a nego posli dvi tri godine samo "blastovati" !!!

PS
Zloupotrebljavanje Anabolickih Steroida nije dobro za zdravlje!!!!

Velja
2013-10-30T05:48:08Z

Kao i u svakom društvu i forumu i ovde ima ljudi koji shvataju da se mora dopingovati za profi sport, mada naravno uvek ima i ljudi koji bi to samo orasima, medom i surutkom. Mi smo tako područje da su ljudi nepoverljivi i da će pre verovati nekim žutim novinama da je nekome otpala kita od jedne kure. No sve u svemu kod farmaceutskih proizvoda nema tu radi ili ne radi. Radi, da li AAS gasi hpta DA, da li LH može da se pokrene blastovanjem HCG-om, može. Znači postoji ogroman broj ljudi koje znam godinama se nisu skinuli sa veterinarske hemije (Ace je spominjao tren ranije...) i kada se skinu, posle 3 meseca oporavka, sve je OK

Nema pravila da li će se neko ispuhati ili ne, ko uzima AAS zna da dok je na ciklusu ima jedan izgled, posle drugi. Neće nikada biti kao da nije uzimao, nego će trapez, 3D rame uvek ostati, tako da nije istina da će sve biti kao pre, jer neće

Hormon rasta nema šta da ugasi, isto kao i insulin, jer se produkcija nastavlja, ne luči se on iz lejdigovih ćelija nego iz hipofize. Različitežlezde koji imaju različit sistem delovanja. No sve u svemu i u Hr ima pregnila, tj HCG-a čijom upotrebom se sve vrlo brzo vraća na normalu.

Koliko stereotipa i glupih priča ima oko hemijanja, nema valjda toliko ni oko pedera, ustaša i četnika. Znači sve to ima svoje naučno objašnjenje jednostavno nije sve tako crno :)

Znaš ogroman broj ljudi koji se nisu skidali sa AAS a godinama i samo bi "blastovanjem" HCG "Power PCT"poslje 3 mjeseca potpuno oporavili , Haha !!
A to su oni provjerili krv prije nego su počeli AAS , pa znaju da su se oporavili?
Bas me zanimaju njihovi rezultati(blood tests) prije nego su ikada probali Roide i poslje 2-3 godine Non Stop na roidima , jer nevjerujem da su se oporavili , to ja osobno nevjerujem ali svašta je moguće ;)

I HCG(human chorionic gonadotropin) je bolje koristiti za vrijeme "kure" do PCT a nego posli dvi tri godine samo "blastovati" !!!

PS

Prva stvar ne moraš mi prevoditi na engleski šta znači nalaz krvi

Druga stvar, SVAKO ko je na B&C ide na vađenje krvi, pre, u toku i posle. Progesteron, estradiol, estrogen i kortizol se stalno kontrolišu. Ja ne pričam o ljudima koji vežbaju u podrumu, nego o jebenim profesionalcima u sportovima BB, PL i MMA. To što ti ne veruješ (ovo se inače piše odvojeno)je tvoja stvar.

Ja nisam pisao uopše o Scully-jevom POWER PCT-u, nego o blastovanju nakon pada testa, radi pokretanja LH. Koristiti HCG za vreme kure ima smisla samo ukoliko želiš da ti jaja budu veća u toku kure, kao što si napisao ranije (a očigledno ne pišeš iz glave nego iz googla), hpta se gasi, pa ne može HCG da ga pokrene kad je ugašen i E3D imaš ubadanje i održan nivo testa.

Ja razumem da si ti izrevoltiran iz ko zna kog razloga. Nisam došao ovde da bilo koga ubeđujem da treba da koristi AAS, nego je otvorena tema na forumu na koji dolazim i inače, pa pišem ono što znam. Ne podržavam ni ja korišćenje AAS amaterima jer ne vidim kakve će imati koristi od toga. No u ovoj temi možemo napisati mnogo o profilima supstanci, kombinovanju i mogućim dobitima. Ukoliko nastaviš da pišeš ovakve postove gde ćemo se prepucavati da li nešto treba ili ne, napredka u temi neće biti nikakvog.

Dennis Hanover
2013-10-30T08:24:28Z
Originally Posted by: Losh 

Slovak Ilja Škondric ,sto je Ilica nokautirao .....Marina je ugusio
Neodgovorni
2013-10-30T08:38:23Z
Ekipa educirana o steroidima,

znate li kakve horror priče vezane za korištenje?

Ja sam čitajući na netu naletio na par slučajeva da se smrzneš. Simptomi su se kretali od gubljenja mišićne mase (ispod normalne razine), preko impotencije do depresije i gubitka sposobnosti da se koncentriraš.

Volio bih čuti ako vi pouzdano znate za slične slučajeve.
Velja
2013-10-30T08:54:55Z
Ima ih koliko hoćeš...

Sve je veća ponuda sirovina i sve više ljudi kuva u nesterilisanim uslovima i pre svega zahvaljajući njihovoj needukovanosti javljaju se brojni problemi zdravstvene prirode. UGL ima na svakom koraku, svima je jeftinije da koriste takav proizvod, a ne pharma grade. Tako da ne znam šta nije moguće od toga, sve je živo moguće
fist
  • fist
  • Advanced Member
2013-10-30T08:58:28Z
Najgore što sam čuo su primjeri roid ragea gdje su ljudi podivljali i počini razna sranja, ubojstva, premlaćivanja....
Diablo
2013-10-30T09:02:12Z
Originally Posted by: Dennis Hanover 

onda reci Slovak, a ne Slovenac
MrJinks
2013-10-30T09:32:08Z
Mislim da je bitno napomenuti kako se steroidi sintetiziraju iz biljnih hormona, pa su prikladni i za vegane.
thelovacluka
2013-10-30T10:16:50Z
najjaci post ikad
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Dennis Hanover
2013-10-30T10:55:39Z

Originally Posted by: Dennis Hanover 

onda reci Slovak, a ne Slovenac

sorry ,nije da pratim detalje ,pratim mma ,ali ne kao neki znalci ovdje ,pratim sve sportove paralelno ,pa pogrijesim ,sorry ,pozzzzz ;hvala na ispravci
benki
2013-10-30T14:11:52Z

PS

Prva stvar ne moraš mi prevoditi na engleski šta znači nalaz krvi

Druga stvar, SVAKO ko je na B&C ide na vađenje krvi, pre, u toku i posle. Progesteron, estradiol, estrogen i kortizol se stalno kontrolišu. Ja ne pričam o ljudima koji vežbaju u podrumu, nego o jebenim profesionalcima u sportovima BB, PL i MMA. To što ti ne veruješ (ovo se inače piše odvojeno)je tvoja stvar.

Ja nisam pisao uopše o Scully-jevom POWER PCT-u, nego o blastovanju nakon pada testa, radi pokretanja LH. Koristiti HCG za vreme kure ima smisla samo ukoliko želiš da ti jaja budu veća u toku kure, kao što si napisao ranije (a očigledno ne pišeš iz glave nego iz googla), hpta se gasi, pa ne može HCG da ga pokrene kad je ugašen i E3D imaš ubadanje i održan nivo testa.

Ja razumem da si ti izrevoltiran iz ko zna kog razloga. Nisam došao ovde da bilo koga ubeđujem da treba da koristi AAS, nego je otvorena tema na forumu na koji dolazim i inače, pa pišem ono što znam. Ne podržavam ni ja korišćenje AAS amaterima jer ne vidim kakve će imati koristi od toga. No u ovoj temi možemo napisati mnogo o profilima supstanci, kombinovanju i mogućim dobitima. Ukoliko nastaviš da pišeš ovakve postove gde ćemo se prepucavati da li nešto treba ili ne, napredka u temi neće biti nikakvog.

Ovako cemo, HCG je hormon proizveden od "syncytiotrophoblasta" ,komponente oplodenog jaja žene nakon začeća ( pisaka trudne žene )

Znaci kada pojedinac koristi AAS "natural negative Feedback Loop " natjera tvoje vlastito tjelo da prestane proizvoditi testesterone ( jer ga daješ tjelu suplimentiras sa korištenjem AASa) preko zatvaranja "hypothalamic-pituitary-gonadal axis (HPGA)"sto uzrokuje atrofiju testisa (i puno drugih stvari) , velike količine AASa koje se ponašaju u tjelu kao naturalni testesterone povlači "hypothalamus" sto gasi gonadotropin-releasing hormone (GnRH ) iz "Hypothalamusa " ,bez GnRH
"Pituitary gland" prestane proizvoditi Luteinizing Hormone (LH).LH putuju iz Pituitary krvlju do testisa gdje počinje proizvodnju testesterona, a bez LH testisi prestaju proizvoditi testesterone tako da struktualno HCG (human chorionic gonadotropin or human chorionic gonadotrophin)je vrlo sličan LHu , toliko sličan da tjelo picimlje misliti da to je LH i proizvodnja testesterona se nastavlja i kada si "hpta ugašen " korištenjem Anabolickih Steroida tjelo ih prestaje proizvoditi tako da je NARAVNO bolje ne imati , "hpta ugašen" uopće kroz cycle nego blastovati HCG poslje prestanka korištenja !!! Tako da hcg moze da pokrena hpta jer neće niti da bude izgasen ako ga počneš koristiti na vrijeme VELjA , a ovo sto si rekao da ljudi provjeravaju krv kada ne silaze sa steroida B&C to nema veza sa oporavkom HPTA , jedini način da znaš da si se oporavio je ako uzmeš krv prije nego si ikada počeo koristiti AAS i onda ga osporedis sa krvlju nakon sto si koristio AAS , zato,puno ljudi misli da se oporavilo a nije!!!!!
Zloupotrebljavanje Anabolickih Steroida je štetno za zdravlje!

Ps
Izvinjavam se na Losem Hrvatskom
benki
2013-10-30T14:17:06Z
Originally Posted by: Neodgovorni 

Ekipa educirana o steroidima,

znate li kakve horror priče vezane za korištenje?

Ja sam čitajući na netu naletio na par slučajeva da se smrzneš. Simptomi su se kretali od gubljenja mišićne mase (ispod normalne razine), preko impotencije do depresije i gubitka sposobnosti da se koncentriraš.

Volio bih čuti ako vi pouzdano znate za slične slučajeve.

Da nakon (i za vrijeme)korištenja Anabolickih Steroida tvoje tjelo prestaje proizvoditi iste na neko vrijeme( pola godine,godinu nekada i zauvjek) i u tom periodu događaju se nuspojave niskog testesterona u krvi sto su , gubljenje mišićne mase, depresija, stres ,impotencija (Low libido ).................itd!!!!!!!!!
Dennis Hanover
2013-10-30T15:04:05Z
https://www.google.hr/ur...2=kU3lbN3LPqfdH1UYd9FGOw 

-leek ima najvise na svijetu prirodno ,(od svih sto ne uzimaju ,ne usporedjuje se sa kemičarima ) ,lik je najbolji na svijetu u girjama kao trener ,dize masu kila na utezima ,prirodno izgleda,ima 90 kg solidnog misica ,ima plan prehrane sve besplatno daje na sajtu ,mnogo mozete nauciti od Mike -a ,ima 40 god dosta mladoliko izgleda ,besplatno daje informacije po you tubeu ,nije sebican .
i ima svoj prirodni suplement ,jedini koji dokazano povisiva T 300 posto ,od africke biljke Bulbine Natalenesis .to bi vam savjetovao tko ima problema da kupi .