Poll Question : Koji postotak boraca koristi anaboličke steroide?

Total: 44

ksian
2013-10-28T13:11:22Z
Originally Posted by: Velja 

Možeš biti na AAS 10 godina i da nema problema kada se skineš. SAmo zavisi o kojim stvarima govorimo. Svako ko je npr probao tren acetat zna da njemu nema mesta u borilačkim sportovima, jer naduva broj laktata u nebo i mogućnost kardija pada za 80-90%. Znači nemoguće ga je raditi, mada će na ED dozama vrlo brzo dovesti do "isečenog" tela.

Pored toga dovodi do strašne trensomnije i nemogućnosti spavanja, često grčeva, jebenog kašlja kada se malo prekuva, u toku aplikacije itd.
http://www.superpeptides.com/  vrše isporuku u Hr, imam par drugara koji su uzimali i sve stiže zapakovano i u super stanju.

Što se mene tiče borac treba da drži sve jednostavno znači kratki estri testa, gh, insulina malo i peptida ako može da priušti sve. Ukoliko dođe do povrede razmišljati o lečenju drigim lekovima. U nekim pripremnim peridima boldenon

Što se upotrebe kod žena tiče, stvar je malo komlikovanija zbog viralizacije, povećanja klitorisa i ostalih nuspojava, pa se izbegavaju 17aa i trst stvar, nego recimo anavar, primobolan itd. Nisam se baš mnogo oko toga ni interesovao :)

Šta ima veze, bar ćemo imat šta grickat:

Neodgovorni
2013-10-28T13:14:52Z
1. Postoje li apsolutno sigurni steroidi? Tj. da apsolutno nema nikakve šanse da nešto pođe po zlu?

2. Kako se prirodne razine steroida mogu držati najvišim mogućima?

thelovacluka
2013-10-28T13:37:24Z
Originally Posted by: Neodgovorni 

1. Postoje li apsolutno sigurni steroidi? Tj. da apsolutno nema nikakve šanse da nešto pođe po zlu?

prirodne razine anaboličkih hormona i hormona rasta se održavaju jako jednostavno :)

spavati do 22 h, buditi se oko 6, onda kratki i intenzivan trening, prehrana dobra, malo sunčanja svaki dan i na kraju, raditi ono što te veseli u životu, jer to je najvažnije :)20 glupo zvuči al istina je.

Emocionalno stanje žestoko utječe na razine hormona, adrnalin, noradrenalin, kortizol itd....

a ovo prvo ti neko drugi odgovori.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
DoKoske
2013-10-28T13:40:26Z
ja bi se zviznul s hgh da imam para, ovo ostalo me ne zanima. mislim da dosta ljudi na našoj mma sceni bude narokano. ja bi se roknul s hgh da si malo kosti pokrpam, šake me cijeli život jebeni bole, da mogu više treninga radit itd. no s obzirom kolko "zaradim" od mma-a mislim da nebu nikad s toga niš. čuo sam iz provjerenog izvora da je cijeli nova uniao na hgh...
wash your feminine side clean off
Neodgovorni
2013-10-28T13:44:35Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Na internetu spominju i hladno tuširanje ali nigdje znanstvene potvrde mada je navodno postojala na netu prije. Ako to ima smisla. :)24 Ako je suditi po unutarnjem osjećaju nabrijanosti i zdravlja, hladni tuš je svakako bolji od toploga.
Becks
2013-10-28T17:42:41Z
Originally Posted by: DoKoske 

ja bi se zviznul s hgh da imam para, ovo ostalo me ne zanima. mislim da dosta ljudi na našoj mma sceni bude narokano. ja bi se roknul s hgh da si malo kosti pokrpam, šake me cijeli život jebeni bole, da mogu više treninga radit itd. no s obzirom kolko "zaradim" od mma-a mislim da nebu nikad s toga niš. čuo sam iz provjerenog izvora da je cijeli nova uniao na hgh...

da otvori pfs donacije? pa da skupljaju forumaši :D

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Velja
2013-10-28T17:49:02Z
Kod mene dolazi jedan brazilac sledece godine da radimo grepling malo tj bice nastanjen u regionu cele godine. Inace je iz Nova Uniona, tako da to sto do koske kaze je tacno, svi su na norditropinu konkretno, ali uz malo testa.

Najsigurniji steroid 😃, recimo andriol, ali je dobit mizerna.

Da imam para za farmaceutski gh nikada se ne bih skinuo sa njega. Ovde ima kineza kod nas 100 e 100 jedinica, ali krs, tj jintropin, pola secer pola gh

Inace ima i nordija mislim oko 600 e 100ui. Sto je jako skupo, cak i da ide covek samo 2ui dnevno
benki
2013-10-28T19:29:21Z

1- Ne postoje jednostavno zato jer uzimanjem bilo kakvih (steroida) hormona tjelo primjećuje razinu hormona i prestaje proizvoditi isti , a ako ta proizvodnja stane na duže vrijeme nakon prestanka suplimentiranja Steroidima ( hormonima) ima velika mogućnost da tijelo prestane proizvoditi(zaboravi) testesterone i neke ostale hormone kao t3,T4 zauvjek tada kao i većina ljudi koja zloupotrebljava anabolicne steroide završi na igli (trt u) do kraja života , sto moze biti jako skupo!!

2-prihvatljiva granica testesterona se mjeri po različitim kriterijima ili mjerama ali na kraju dođe na isto ,npr. U mojoj bolnici prihvatljiva razina je od 8-28 n/mol sto znaci da jedan čovjek moze imati 9 n/ mol testesterona u tjelu i biti "normalan" dok drugi moze imati 28 n/mol , sto vise imaš imaš mogućnost da budeš brzi, veći , jači, osjećaš se bolje Itd , ali to ovisi o "majci prirodi " a ne o tebi samome tako da je teško odgovoriti na tvoje drugo pitanje , ali da ako si zdrav , sretan ,bez previše stresa, jedeš pravilno i spavas trebao bi biti OK, usput sto si stariji tjelo proizvodi sve manje i manje testesterona i pojedinac se osjeća sve gore i gore ...... Jebiga to je život!
benki
2013-10-28T19:32:06Z
Btw HGH je tracenje novca jer bas i ne radi , zati i nije zabranjen !!(cesto faked ili jako lose kvalitete ako nemate novaca za kupiti provjereni branded one , ne kupujte jeftinije Kineske jer najvjerovatnije ćete ostati bez novaca+razočarani rezultatima)
Peptides su jeftiniji I bolji Ali nista se od ovih ne moze usporediti sa dobrim starim testesteronom !!!!
DoKoske
2013-10-28T20:02:49Z
Originally Posted by: Becks 

Originally Posted by: DoKoske 

da otvori pfs donacije? pa da skupljaju forumaši :D

:)20
wash your feminine side clean off
TheTribe
2013-10-28T21:18:41Z
Cime da se ja kao rekreativac u teretani puknem, da bih brze dosao do zeljenog fizickog izgleda... npr. puknem se time i zavrsim posao za 1-2 mjeseca, ne patim se godinama u teretani 😃 Naravno poslije bih redovno vjezbao i odrzavao to, ali se ne bih pucao ni sa cim :D

Je li to moguce uz sto manje ili nikakve posljedice ?
benki
2013-10-28T21:47:16Z
Originally Posted by: TheTribe 

Cime da se ja kao rekreativac u teretani puknem, da bih brze dosao do zeljenog fizickog izgleda... npr. puknem se time i zavrsim posao za 1-2 mjeseca, ne patim se godinama u teretani 😃 Naravno poslije bih redovno vjezbao i odrzavao to, ali se ne bih pucao ni sa cim :D

Ne radi ti to tako,to ti može (anabolic steroids)pomoći da dođeš ili odeš preko svog genetskog limita , ali kada staneš ,ne odmah ali poslje nekoga vremena sve ćeš da izgubiš (sto prirodno nisi mogao napraviti) tako da ćeš na kraju opet biti gdje si bio prije roida!
Tužno ali istinito

PS
Rizik je uvjek tu , "aas" gase tvoj hpta I uvjek će biti risk da se nikada ne oporavis ili ne na nivou gdje si prije bio!!!!
OverhandRight
2013-10-28T22:31:51Z
I onda kazu baviti se sportom je zdravo. Rekreativnim ili postenim amaterskim sportom - da,a ovo sa steroidima i raznim pizdarijama u profi sportu je zalost.
Ispada da se profi sportasi natjecu u tome tko ce bolje uspjeti prevariti sebe i druge,sto je sasvim nesto suprotno od izvornog znacenja sporta.
Diablo
2013-10-28T22:35:45Z
profesionalni sport je tvornica love i svi zele svoj dio kolaca. Vecina sportasa je voljna riskirati zdravlje i posegnuti za zabranjenim sredstvima kako bi dobili svojih pet minuta slave i izvukli nekakvu financijsku korist od svega toga.
Velja
2013-10-29T06:02:45Z
Kao i u svakom društvu i forumu i ovde ima ljudi koji shvataju da se mora dopingovati za profi sport, mada naravno uvek ima i ljudi koji bi to samo orasima, medom i surutkom. Mi smo tako područje da su ljudi nepoverljivi i da će pre verovati nekim žutim novinama da je nekome otpala kita od jedne kure. No sve u svemu kod farmaceutskih proizvoda nema tu radi ili ne radi. Radi, da li AAS gasi hpta DA, da li LH može da se pokrene blastovanjem HCG-om, može. Znači postoji ogroman broj ljudi koje znam godinama se nisu skinuli sa veterinarske hemije (Ace je spominjao tren ranije...) i kada se skinu, posle 3 meseca oporavka, sve je OK

Nema pravila da li će se neko ispuhati ili ne, ko uzima AAS zna da dok je na ciklusu ima jedan izgled, posle drugi. Neće nikada biti kao da nije uzimao, nego će trapez, 3D rame uvek ostati, tako da nije istina da će sve biti kao pre, jer neće

Hormon rasta nema šta da ugasi, isto kao i insulin, jer se produkcija nastavlja, ne luči se on iz lejdigovih ćelija nego iz hipofize. Različitežlezde koji imaju različit sistem delovanja. No sve u svemu i u Hr ima pregnila, tj HCG-a čijom upotrebom se sve vrlo brzo vraća na normalu.

Koliko stereotipa i glupih priča ima oko hemijanja, nema valjda toliko ni oko pedera, ustaša i četnika. Znači sve to ima svoje naučno objašnjenje jednostavno nije sve tako crno 🙂
Joeseph Jones
2013-10-29T06:15:18Z
http://www.bloodyelbow.c...nse-by-nsac-for-elevated 

His results showed an elevated Testosterone/Epitestosteron ratio of 19.4:1 which comes in well over 3 times the state's limit of 6:1.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2013-10-29T06:56:24Z
Originally Posted by: thelovacluka 

prirodne razine anaboličkih hormona i hormona rasta se održavaju jako jednostavno :)

spavati do 22 h, buditi se oko 6, onda kratki i intenzivan trening, prehrana dobra, malo sunčanja svaki dan i na kraju, raditi ono što te veseli u životu, jer to je najvažnije :)20 glupo zvuči al istina je.

Emocionalno stanje žestoko utječe na razine hormona, adrnalin, noradrenalin, kortizol itd....

a ovo prvo ti neko drugi odgovori.

Uz boldano, evo još par opaski kako prirodno povećati testosteron: uz dovoljne količine spavanja tijekom noći, dnevni kratki odmor (drijemanje 10-15 minuta) je vrlo poželjan.

Treba izbjegavati pretreniranost jer ona uzrokuje lučenje kortizola koji pak smanjuje razine testa.

Osobno preferiram jako puno jaja (cijelih) u prehrani jer je žumanjak bogat kolesterolom koji je pak neophodan za stvaranje testosterona.

I za sve koji izbjegavaju "leg day", to je greška jer treningom velikih skupina mišića (a noge su najveća skupina), tijelo se potiče na lučenje testa.

fist
  • fist
  • Advanced Member
2013-10-29T07:08:16Z
Originally Posted by: TheTribe 

Ovo je jako loš mindset kojeg nažalost ima velika većina usera. Steroide smatraju prećacem prema rezultatima. Npr., uđu u gym u 3. mjesecu i traže najbrži način kako se "nabildati za plažu".

Steroidi najbolje djeluju kad se uzmu nakon što je vježbač dosegao ili stigao jako blizu svog naturalnog limita.
Ima masa ljudi koji su useri ali svejedno izgledaju za k...c. Dok recimo naturalac koji dobro trenira i kvalitetno se hrani 4-5 godina, može doslovno eksplodirati s rezultatima kad se napokon pukne.

Puno ovisi i kakav je tko responder ali po meni je totalno bezveze krenuti s kurom dok još nisi niti približno ostvario naturalni potencijal.

To je jedan od razloga zašto još nisam probao (nemam dakle osobna iskustva već "znanje" kojim raspolažem dolazi iz mnoštva razgovora s rekreativnim userima, BB natjecateljima, te stručne literature) ali ne znači da neću kad recimo za nekoliko godina (kad dođem u Jupiduove godine) naglo počne padati prirodna razina testa.
Neodgovorni
2013-10-29T08:23:16Z
Originally Posted by: fist 

Ovo je jako loš mindset kojeg nažalost ima velika većina usera. Steroide smatraju prećacem prema rezultatima. Npr., uđu u gym u 3. mjesecu i traže najbrži način kako se "nabildati za plažu".

Steroidi najbolje djeluju kad se uzmu nakon što je vježbač dosegao ili stigao jako blizu svog naturalnog limita.
Ima masa ljudi koji su useri ali svejedno izgledaju za k...c. Dok recimo naturalac koji dobro trenira i kvalitetno se hrani 4-5 godina, može doslovno eksplodirati s rezultatima kad se napokon pukne.

Kvalitetno se hrani i trenira 4-5 godina kažeš? :)1 U tome i jest problem. Nije to tako malo razdoblje. Dodaj tome sav trud i novac koji čovjek mora uložiti u to...

Upravo iz tog razloga ja bih uzeo nešto da znam da će me to u kratkom roku dovesti do građe koju želim (LHW :D) ali da sam 99,9% siguran da neće biti negativnih posljedica i nuspojava.

Nije racionalno tijelo podvrgavati višegodišnjem krvavom treniranju, prežderavanju, svoj potrošnji vremena i para, i čekati više godina ako je moguće drukčije.

fist
  • fist
  • Advanced Member
2013-10-29T09:36:51Z
Već ranije je netko spomenuo da bi htio na kuru jer mu je preskupo trošiti brdo love na hranu i legalne suplemente. Ovo je bedastoća.

Newsflash - ne raste se od steroida već od hrane i suplemenata (primarno od hrane, a suplementi poput wheya su dobra nadopuna, čak i smanjuju troškove jer je jeftinije suplementirati se wheyom nego sve proteine unositi isključivo iz kvalitetne "tvrde" hrane).

Na steroidima treba itekako pojačati prehranu jer omogućuju duže, jače i intenzivnije treninge, znači veću potrošnju kalorija koje je potrebno nadoknaditi, a i dodatno ih povećati ukoliko se radi na prirastu (masi)

Znači logika prelaska na kemiju radi ušteda novca nikako ne drži vodu.

Skraćivanje vremena za postizanje uspjeha je nešto drugo ali opet, šta je uspjeh? Znam naturalce koji bolje izgledaju i imaju bolje sportske rezultate od mase usera. Ako nisi borac ili BB natjecatelj, ne vidim pretjeranog smisla u korištenju, osobito ako si mlad pa ti tijelo samo po sebi proizvodi puno testa.

Ako pak jesi borac ili planiraš BB karijeru, tad je gotovo pa neizbježno skrenuti na tamnu stranu, osobito ako ambicije sežu malo dalje od amaterskih natjecanja.

Users browsing this topic