fist
  • fist
  • Advanced Member Topic Starter
2013-09-09T10:00:44Z
Source mi je Fightsite koji ne navodi source :)

Uglavnom, čini se da pobjednik ovog meča postaje contender nakon meča između pobjednika meča JDS/Cain vs Werdum

Po meni jako dobar matchup za Stipu i solidna šansa za izboriti se za title fight. Jedino gdje je Stipe loš je kardio i ako to popravi, može dobiti Brownea
Sponsor
Licka_kuka
2013-09-09T10:25:02Z
Nekako sumnjam da bi on bio blizi izazivackoj poziciji pored Barnetta ili Cormiera (u slucaju pobede JDS-a) al dobro aj.
fist
  • fist
2013-09-09T10:31:48Z
Originally Posted by: Licka_kuka 

Nekako sumnjam da bi on bio blizi izazivackoj poziciji pored Barnetta ili Cormiera (u slucaju pobede JDS-a) al dobro aj.

Cormier seli u LHW, a Barnett je tek došao u UFC i to nakon uvjerljivog poraza protiv Cormiera.
dr jupidu
2013-09-09T10:34:25Z
Originally Posted by: fist 

Cormier seli u LHW, a Barnett je tek došao u UFC i to nakon uvjerljivog poraza protiv Cormiera.

barnet je samo izgubio na bodove

nevidim ništa uvjerljivo

obilčan meč

bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-09-09T10:35:26Z
Werdum ide prvi na titulu. Bolji iz Miočić-Browne bi, ako je ova vijest točna, nakon njega bio na redu.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
fist
  • fist
2013-09-09T10:39:58Z
Originally Posted by: bero 

Werdum ide prvi na titulu. Bolji iz Miočić-Browne bi, ako je ova vijest točna, nakon njega bio na redu.

A ja sam napisal nešto drugo? :)1

Diablo
2013-09-09T11:04:09Z
svaki od njih bi trebao odraditi jos po jednu borbu prije nego dobiju sansu da se bore za contendera

inace ako je ovo istina, to je Stipi najlaksa moguca opcija da se bori za pojas. Browne ipak nije kalibar borca kao sto su recimo Cormier, Cigo, Werdum, pa cak i Reem.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-09-09T11:36:51Z
Originally Posted by: Diablo 

svaki od njih bi trebao odraditi jos po jednu borbu prije nego dobiju sansu da se bore za contendera

inace ako je ovo istina, to je Stipi najlaksa moguca opcija da se bori za pojas. Browne ipak nije kalibar borca kao sto su recimo Cormier, Cigo, Werdum, pa cak i Reem.

Moram se pohvalit da sam i mislio da ce njih dvojicu uparit, ali nisam bas mislio da ce bit za izazivaca, vjerujem u pobjedu Stipe.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-09-09T11:39:30Z
Originally Posted by: dr jupidu 

nevidim ništa uvjerljivo

obilčan meč

Ovo isto koda kazes da Cain nije Santosa dobio uvjerljivo, jer je na bodove, znaci nije ti uvjerljivo kad borac dobije lagano svih pet rundi?
Montana
2013-09-09T13:44:35Z

nevidim ništa uvjerljivo

obilčan meč

Jupi pa daj , Cormier se izrugao sa Barnettom , dašta je nego uvjerljivo !

.'
- *
_ , , .
,
_ '
travarica
2013-09-09T16:49:02Z
ovo je stvarno pun pogodak za stipu

browne je najlakša prepreka do titule

Montana
2013-09-10T07:42:26Z
Originally Posted by: travarica 

ovo je stvarno pun pogodak za stipu

browne je najlakša prepreka do titule

Je, ali treba još Browna pobjediti !

.'
- *
_ , , .
,
_ '
Cro_Core
2013-09-10T08:07:13Z
Jbte većina vas kao da nije gledala borbu Browne - Overeem. Ne znam od kuda teorije da mu je Browne "najlakša" prepreka. Lik je žilav kao sam vrag,i ne vidim kako bi ga Stipe mogao pospremit ranije. Nije tehničko čudo,ili atleta kao Jones. Ali lik ima muda i srce isto kao Stipe. Vjerujem da će Stipe biti pametan, odradit vrhunski, i dobit odlukom. Po meni ne postoji lagan meč u top 10 teške kategorije. Cigo i Cain su klasa za sebe. Ovi ostali su tu negdje, i pokazalo se da svatko svakog dobiva. Jednostavno rečeno svaki pas ima svoj dan, i nadam se da će Stipe imat svoj.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-09-10T10:26:52Z
Originally Posted by: Cro_Core 

Jbte većina vas kao da nije gledala borbu Browne - Overeem. Ne znam od kuda teorije da mu je Browne "najlakša" prepreka. Lik je žilav kao sam vrag,i ne vidim kako bi ga Stipe mogao pospremit ranije. Nije tehničko čudo,ili atleta kao Jones. Ali lik ima muda i srce isto kao Stipe. Vjerujem da će Stipe biti pametan, odradit vrhunski, i dobit odlukom. Po meni ne postoji lagan meč u top 10 teške kategorije. Cigo i Cain su klasa za sebe. Ovi ostali su tu negdje, i pokazalo se da svatko svakog dobiva. Jednostavno rečeno svaki pas ima svoj dan, i nadam se da će Stipe imat svoj.[/quot

Ipak mi je draze da se bori si njim nego Overeemom iako ga je dobio, ili Werdumom i Cormierom.

Svensson
2013-09-10T12:21:33Z
ako dodje do ove borbe, mislim da ce se vrtit oko toga moze li Miocic srusit Brownea ili ne. Vjerujem da Browne trenutno ima prednost na nogama ali Stipe je protiv Nelsona pokazao da se zna boriti inteligentno i da jos uvijek napreduje kao borac.
zarajan
2013-09-10T12:43:55Z
Ovu borbu sam nekako i ocekivao al da ce pobjednik ic na izazivaca (Cain, Cigo )svejedno, to mi je iznenadenje.I sad cu napisat sta se vjerojatno mnogima nece svidjet al ako su njih dvojca prvi izbor za contendera mislim da je teska u velikoj krizi.
Stipe je dobar isto tako i Brown al nevidim kako bi oni mogli ugrozit ovo dvoje .Nadam se da ce se Reem sredit i nanizat par pobjeda jel (za sada)jedino njega vidim kao neku prijetnju ovo dvojcu,inace mogli bi gledat Cigo vs Cain podosta puta.
Moje misljenje a nadam se da sam skroz u krivu 🙂.
dr jupidu
2013-09-10T12:53:39Z
Originally Posted by: Montana 

nevidim ništa uvjerljivo

obilčan meč

Jupi pa daj , Cormier se izrugao sa Barnettom , dašta je nego uvjerljivo !

ma je uvjerljivo al nije bilo" masakra motornom pilom...#

ono..... barnet je pokupavao kao al cormieru nije mogao ništa s uobičajenim stilom
barnet je pametan i spremit će surprise

sljedeći put banrnet će ič riskantnije

benki
2013-09-10T15:56:42Z
Nigdi ni riječ na Sherdogu o ovome
Montana
2013-09-10T16:22:51Z
Originally Posted by: Cro_Core 

Jbte većina vas kao da nije gledala borbu Browne - Overeem. Ne znam od kuda teorije da mu je Browne "najlakša" prepreka. Lik je žilav kao sam vrag,i ne vidim kako bi ga Stipe mogao pospremit ranije. Nije tehničko čudo,ili atleta kao Jones. Ali lik ima muda i srce isto kao Stipe. Vjerujem da će Stipe biti pametan, odradit vrhunski, i dobit odlukom. Po meni ne postoji lagan meč u top 10 teške kategorije. Cigo i Cain su klasa za sebe. Ovi ostali su tu negdje, i pokazalo se da svatko svakog dobiva. Jednostavno rečeno svaki pas ima svoj dan, i nadam se da će Stipe imat svoj.

:)36

Meni je isto Browne vrlo zajeban tip , a sin me je nagovarao da se nekladim na Oveerema protiv Browna i govorio mi je da ću

izgubiti ako se budem kladio na Oveerema !

.'
- *
_ , , .
,
_ '
Cain
  • Cain
  • Advanced Member