]čovjek je bio u finalu k-1 kad je taj sport bio na vrhuncu,istina gubio je borbe, ali u to vrijeme svi su gubili od svakog,to sto je nabijao nekakve Japance na kurac to je jednostavno u to vrijeme bilo tako i nije bilo borca koji nije razbijao kante kako ti kažeš,po meni veći rezultat je to sto je bio u finalu k-1 i izgubio od hoosta nego sto je osvojio ovaj turnir u zagrebu, i to sto pises o njemu možeš isto rec za bilo kojeg borca iz tog vremena, a ove gore sta ih je on samo pobijedio osvojili su k-1 turnir 7 puta toliko o tome i o nabijanju kanti..
vidim gdje ovo vodi pa cu ubudcue izbjegavat ovakve rasprave. Ja kazem da je tukao dosta kanti vi pisete o Hosstu,Huntu,Boyaskom itd. Znaci li tio ako kazem da se u Prideu borio s dosta kanti da su te kante Fedor,Minotaur,Barnet?
Stalno mi izvrcete rijeci i ubacujete nesto sto nisam napisao. Ne znam jeli to zbog Mirka ili ste takvi prema pridoslicama ali boli me ona stvar. Odsada cu izbjegavat ovakve rasprave a o Mirku sam rekao sto sam imao!