Poll Question : Pobjeđuje:

Total: 33

Bumpy_Knuckles
2013-12-01T14:30:00Z
Originally Posted by: Đolo 

Stvarno kak vam se da vise o Mirku jedno te isto pricat :)18

Da Mirko prdne 10 bi vas se okupilo i diskutiralo dal smrdi il mirise :)20 :)27

I pravile bi se teorije da li je prdio tokom cijele karijere, da li se pretvarao da ne prdi ili je imao samo srece da ne prdi:)
SVIRAM KLAVIR I DRZIM RONDIN POSTER NA ZIDU.
dr. jupidu vs Mickey Rourke ... Dana make it happen!
FightKnight
2013-12-01T15:07:20Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Originally Posted by: Gangster 

ova recenica je kljuc svega. Nitko mu ne zamjera sto ih je mlatio ali mu se itekako zamjera sto je cesto trazio te kante. X puta je izjavio "treba mi jedna laksa borba sad", a to pokazuje kakav je borac!

Treba se to i pogledati sa druge strane, Mirko se u Pride danima
borio 5 do 6 puta godisnje, to niti jedan top borac danasnjice
neradi
! Naravno da bi bilo samoubojstvo cisto da je trazio
samo top 10 borce, mislim nebi ni bilo moguce posto toliko
Elitnih teskasa nije bilo ni u Pridu ni u UFCu skupa...

Ali slazem se da oduvijek bio mentalno slab, to je mana dosta
nasih sportasa, ne samo u borilackim, dok dominiraju su
zamalo nezaustavljivi, ali cim nesto malo neide po planu
onda pucaju ko grana na vjetru...

A sta mislis zasto se ovo danas ne radi??Ne radi se upravo iz razloga sto 99% boraca ne moze podnijet taj tempo.A zasto ne moze podnijet?Zasto sto se bore s jacom konkurencijom pa i kad pobijedis izadjes s povredama i dobijes suspenziju.Lako se borit s nagatom koji ima ukupno 2 meca,oyamom i 10+ laksim borcima.Zamisli jednog santosa,jonesa,gustaffsona,shoguna i henda gurnut po 5-6 da se bore poslije onakvih meceva :)22
Đolo
2013-12-01T15:10:00Z
Originally Posted by: Bumpy_Knuckles 

Originally Posted by: Đolo 

Stvarno kak vam se da vise o Mirku jedno te isto pricat :)18

Da Mirko prdne 10 bi vas se okupilo i diskutiralo dal smrdi il mirise :)20 :)27

I pravile bi se teorije da li je prdio tokom cijele karijere, da li se pretvarao da ne prdi ili je imao samo srece da ne prdi:)

:)18 :)18
Fakat nisi to bolje mogo opisat :)20 :)36
mishima
2013-12-01T15:12:46Z

Originally Posted by: JDS 

Vidis i ja sam nekidan nesto slicno napisao. Da u ovoj konkurenciji nebi nikad dosao blizu vrha, jer da svi borci koje je tada u prideu pobjedjivao su puno slabiji od jednog Konga ili Gonzage, pa je ispalo da omalovazavam Mirka.

ne mislim ja da je to do boraca nego do Mirka. Recimo da mu je bilo davati Gonzagau, pa malo kanti, Konga pa malo kanti itd. dogurao bi Mirko jako daleko. Njegov je glavni problem psiha. Cim vidi da mu ne ide odmah trazi neku kantu da mu jajca narastu!

Zasto mu u K1 nije trebalo par kanti, nego je rasturao uvijek najbolje. Zato i mislim da danas u MMA nebi uspio ovoliko napravit, jer poslije Gonzage dolazi Kongo itd. uglavnom sve odlicni borci, poslije par poraza u UFC-u dobijes otkaz. U K1 mu nije trebalo nikakvih kanti jer je bio vrh, vec 1999 je trebao osvojit da nije bio ozlijedjen, a da nije presao u MMA vjerovatno bi imao najvise pojasa K1, ali dobro to je sve sto bi bilo kad bi bilo. Ovako je vjerovatno zaradio vise novaca nego da je ostao u K1, osvojio taj Pride turnir i na kraju i K1 turnir.

ako je igdje tukao kante onda je to bilo u K-1. Pogledaj mu scor u K-1 pa reci koliko ima poznatih boraca...i malo preuvelicavate njegovu K-1 karijeru. On tu nije bio nista posebno i pravu je slavu stekao tek u MMA. Istina bio je medju najboljima ali svako malo je gubio, nije tu nikad bilo neke dominacije(govorim do borbe sa Sappom a ne ovo u Zagrebu), dok je u MMA bio svjetska pojava, dugi niz godina bio najopasnij nokauter i ponajbolji borac svijeta.

K-1 ima jednu veliku manu zbog cega je meni osobno glup sport zbog cega mislim da Mirko nikad nebi stekao neku slavu u njemu i da K-1 nikad nece moci krenut stopama Boksa i MMA.
K-1 nikad ali bas nikad nije imao neku dominatnu zvijezdu. Najblizi je tom bio Schilt(i Hari) ali on je svako malo dobio poraz. U ovom se sportu previse riče i buče u potrazi za nekom zvijezdom ali ispada da je vecina njih tu negdje i da u vrhu svak svakog moze dobiti. Jedne godine je Hari najbolji, druge Saki, onda iz vedra neba Ghita dodje, pa ih Schilt sve potuce i izgubi od Artsa, sad evo Verhoeven najbolji, itd. stalno se sve vrti u krug, a najvecu stetu im radi ova organizacija s ovim turnirima.
Al da ne duljim zelim reci kako je Mirko imao istu karijeru kao i ovi danas i zbog tog nebi imao nikakvu slavu u tom sportu a tako ni love. Vec je imao previse poraza i bilo bi ih sigurno jos da se nastavio boriti. Onda bi bio samo jedan u niz "velikih" K-1 zvijezda kojih ima na bacanje!

Kakve ti gluposti pišeš :)18 ...Hunt,Le Banner,Aerts,Bonjasky,Bernardo tko su oni,još osvojio K1(nije onaj pravi ali nije ni to mala stvar)

lamota
2013-12-01T16:01:08Z
Originally Posted by: mishima 

Vidis i ja sam nekidan nesto slicno napisao. Da u ovoj konkurenciji nebi nikad dosao blizu vrha, jer da svi borci koje je tada u prideu pobjedjivao su puno slabiji od jednog Konga ili Gonzage, pa je ispalo da omalovazavam Mirka.

ne mislim ja da je to do boraca nego do Mirka. Recimo da mu je bilo davati Gonzagau, pa malo kanti, Konga pa malo kanti itd. dogurao bi Mirko jako daleko. Njegov je glavni problem psiha. Cim vidi da mu ne ide odmah trazi neku kantu da mu jajca narastu!

Zasto mu u K1 nije trebalo par kanti, nego je rasturao uvijek najbolje. Zato i mislim da danas u MMA nebi uspio ovoliko napravit, jer poslije Gonzage dolazi Kongo itd. uglavnom sve odlicni borci, poslije par poraza u UFC-u dobijes otkaz. U K1 mu nije trebalo nikakvih kanti jer je bio vrh, vec 1999 je trebao osvojit da nije bio ozlijedjen, a da nije presao u MMA vjerovatno bi imao najvise pojasa K1, ali dobro to je sve sto bi bilo kad bi bilo. Ovako je vjerovatno zaradio vise novaca nego da je ostao u K1, osvojio taj Pride turnir i na kraju i K1 turnir.

ako je igdje tukao kante onda je to bilo u K-1. Pogledaj mu scor u K-1 pa reci koliko ima poznatih boraca...i malo preuvelicavate njegovu K-1 karijeru. On tu nije bio nista posebno i pravu je slavu stekao tek u MMA. Istina bio je medju najboljima ali svako malo je gubio, nije tu nikad bilo neke dominacije(govorim do borbe sa Sappom a ne ovo u Zagrebu), dok je u MMA bio svjetska pojava, dugi niz godina bio najopasnij nokauter i ponajbolji borac svijeta.

K-1 ima jednu veliku manu zbog cega je meni osobno glup sport zbog cega mislim da Mirko nikad nebi stekao neku slavu u njemu i da K-1 nikad nece moci krenut stopama Boksa i MMA.
K-1 nikad ali bas nikad nije imao neku dominatnu zvijezdu. Najblizi je tom bio Schilt(i Hari) ali on je svako malo dobio poraz. U ovom se sportu previse riče i buče u potrazi za nekom zvijezdom ali ispada da je vecina njih tu negdje i da u vrhu svak svakog moze dobiti. Jedne godine je Hari najbolji, druge Saki, onda iz vedra neba Ghita dodje, pa ih Schilt sve potuce i izgubi od Artsa, sad evo Verhoeven najbolji, itd. stalno se sve vrti u krug, a najvecu stetu im radi ova organizacija s ovim turnirima.
Al da ne duljim zelim reci kako je Mirko imao istu karijeru kao i ovi danas i zbog tog nebi imao nikakvu slavu u tom sportu a tako ni love. Vec je imao previse poraza i bilo bi ih sigurno jos da se nastavio boriti. Onda bi bio samo jedan u niz "velikih" K-1 zvijezda kojih ima na bacanje!

Kakve ti gluposti pišeš :)18 ...Hunt,Le Banner,Aerts,Bonjasky,Bernardo tko su oni,još osvojio K1(nije onaj pravi ali nije ni to mala stvar)

Pa to i je smisao sporta da nema jednu dominantnu zvijezdu nego da svak svakog moze pobjedit...zato je k-1 i bio toliko popularan devedesetih jer je svak svakog mogao nokautirati,a da ne govorim za doć do japana trebao si jaja ostavit po pustim kvalifikacijskim turnirima da bi uopce dobio ikakvu priliku.Mirko nikad nije bio najbolji ni u mma-u ni u k-1 ali borio se s najvećim imenima iz tog vremena i nanizao je lijepe skalpove.Sta se tice rezultata sto je napravio vjerujem da jos dugo u hrvatskoj te rezultate nitko nece napravit.....e sad jesu li ti rezultati namjesteni ili je tada konkurencije bila toliko losa nikad necemo saznati..

karl anal
2013-12-01T16:11:37Z

ma pusti ga, smrducka mi na jednog lika

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Satrap
2013-12-01T16:20:58Z
Originally Posted by: karl anal 

Baš se pitam na kojeg :)20
karl anal
2013-12-01T16:23:09Z
Originally Posted by: Satrap 

Baš se pitam na kojeg :)20

ma nije taj :)20 :)20
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
lamota
2013-12-01T16:27:37Z
Što mislite o borbi Čabo vs Cro Cop....Čabo najavljuje da bi nokautirao cro copa
lamota
2013-12-01T16:30:58Z
Originally Posted by: lamota 

Što mislite o borbi Čabo vs Cro Cop....Čabo najavljuje da bi nokautirao cro copa

7:30 min :)2 :)2 :)2 :)2 :)2

Gangster
2013-12-01T21:11:50Z

jesam li ja rekao da je tukao sve kante ili sta? Da tukao je ovu petoricu i jos Sappa,Greca a to je 7 vrijednih imena, 7 poraza, i ostalo nabijanje kanti. Impresivan scor nema sta!
Svaka mu cast na K-1 u Zagrebu ali ja pisem o njegovoj prijasnjoj karijeri!
pecho
2013-12-01T21:30:41Z

hhahaah
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Svensson
2013-12-02T00:19:53Z
Originally Posted by: pecho 

hhahaah

nesto sta covjeku razveseli dan :)20
lamota
2013-12-02T13:47:42Z

jesam li ja rekao da je tukao sve kante ili sta? Da tukao je ovu petoricu i jos Sappa,Greca a to je 7 vrijednih imena, 7 poraza, i ostalo nabijanje kanti. Impresivan scor nema sta!
Svaka mu cast na K-1 u Zagrebu ali ja pisem o njegovoj prijasnjoj karijeri!

čovjek je bio u finalu k-1 kad je taj sport bio na vrhuncu,istina gubio je borbe, ali u to vrijeme svi su gubili od svakog,to sto je nabijao nekakve Japance na kurac to je jednostavno u to vrijeme bilo tako i nije bilo borca koji nije razbijao kante kako ti kažeš,po meni veći rezultat je to sto je bio u finalu k-1 i izgubio od hoosta nego sto je osvojio ovaj turnir u zagrebu, i to sto pises o njemu možeš isto rec za bilo kojeg borca iz tog vremena, a ove gore sta ih je on samo pobijedio osvojili su k-1 turnir 7 puta toliko o tome i o nabijanju kanti..
Gangster
2013-12-02T21:05:31Z

]čovjek je bio u finalu k-1 kad je taj sport bio na vrhuncu,istina gubio je borbe, ali u to vrijeme svi su gubili od svakog,to sto je nabijao nekakve Japance na kurac to je jednostavno u to vrijeme bilo tako i nije bilo borca koji nije razbijao kante kako ti kažeš,po meni veći rezultat je to sto je bio u finalu k-1 i izgubio od hoosta nego sto je osvojio ovaj turnir u zagrebu, i to sto pises o njemu možeš isto rec za bilo kojeg borca iz tog vremena, a ove gore sta ih je on samo pobijedio osvojili su k-1 turnir 7 puta toliko o tome i o nabijanju kanti..

vidim gdje ovo vodi pa cu ubudcue izbjegavat ovakve rasprave. Ja kazem da je tukao dosta kanti vi pisete o Hosstu,Huntu,Boyaskom itd. Znaci li tio ako kazem da se u Prideu borio s dosta kanti da su te kante Fedor,Minotaur,Barnet?
Stalno mi izvrcete rijeci i ubacujete nesto sto nisam napisao. Ne znam jeli to zbog Mirka ili ste takvi prema pridoslicama ali boli me ona stvar. Odsada cu izbjegavat ovakve rasprave a o Mirku sam rekao sto sam imao!

karl anal
2013-12-02T21:46:15Z

]čovjek je bio u finalu k-1 kad je taj sport bio na vrhuncu,istina gubio je borbe, ali u to vrijeme svi su gubili od svakog,to sto je nabijao nekakve Japance na kurac to je jednostavno u to vrijeme bilo tako i nije bilo borca koji nije razbijao kante kako ti kažeš,po meni veći rezultat je to sto je bio u finalu k-1 i izgubio od hoosta nego sto je osvojio ovaj turnir u zagrebu, i to sto pises o njemu možeš isto rec za bilo kojeg borca iz tog vremena, a ove gore sta ih je on samo pobijedio osvojili su k-1 turnir 7 puta toliko o tome i o nabijanju kanti..

vidim gdje ovo vodi pa cu ubudcue izbjegavat ovakve rasprave. Ja kazem da je tukao dosta kanti vi pisete o Hosstu,Huntu,Boyaskom itd. Znaci li tio ako kazem da se u Prideu borio s dosta kanti da su te kante Fedor,Minotaur,Barnet?
Stalno mi izvrcete rijeci i ubacujete nesto sto nisam napisao. Ne znam jeli to zbog Mirka ili ste takvi prema pridoslicama ali boli me ona stvar. Odsada cu izbjegavat ovakve rasprave a o Mirku sam rekao sto sam imao!

stalno ti izvrću riječi i ubacuju u nešto šta nisi napisa, u svih 17 postova, tze tze tze

Gangster
2013-12-02T21:55:23Z

stalno ti izvrću riječi i ubacuju u nešto šta nisi napisa, u svih 17 postova, tze tze tze

koji je tvoj problem? Pogledaj sto sam ja pisao u ovoj temi a sto mi pojedinci govore da sam napisao!

Još jedan u nizu tvojih brojnih klonova, Marc88.
Trajni ban ovog accounta, a originalni produljenje suspenzije na 3 godine.
karl anal
2013-12-02T22:21:36Z
karl - marc88 2:0

xx
karl anal
2013-12-02T22:31:09Z
pazi se mark, imaju ugrađen novi antimarc firewall

osim toga za 100 kuna bero bannira koga oš, diablo kurva uzima 200
pecho
2013-12-02T22:47:44Z

karl - marc88 2:0

xx

hahahahahahahahahaha :)18 :)18 :)18 :)18 :)18
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Similar Topics
Users browsing this topic