Poll Question : Pobjeđuje:

Total: 33

Montana
2013-09-06T13:50:29Z

Razbit će ga Mirko kao Panta pitu !
.'
- *
_ , , .
,
_ '
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2013-09-06T14:34:47Z
evo još:
http://www.profightstore...aziti-u-lice-/14338.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
travarica
2013-09-06T15:34:46Z
otvoreni trening

ruke mu izgledaju sasvim solidno od 4. minute dalje

http://www.youtube.com/watch?fe...bedded&v=7PIk0FvNEcM 

UserPostedImage
balkanbomber
2013-09-06T16:45:19Z
Originally Posted by: travarica 

ruke mu izgledaju sasvim solidno od 4. minute dalje

[/img]

da, primjetio sam da mu je tehnika opet slicna one stare, lijeva leti opet lijepo ravno (iako ne 100% kao recimo 2003)!

neznam tko mu je bio promijenio one njegove straightove u one "mahace" sto je imao za vrijeme UFCa, i nezanima me,
samo mi je drago da je opet poceo udarati straightove...

On je čovjek jako dobar momak!
travarica
2013-09-06T17:45:12Z
sviđaju mi se i desni krošeji

mislim da je u solidnoj formi i da bi ovakav pobijedio Schauba i Mira koji su mu bili ružni i nepotrebni porazi
blazer44
2013-09-06T20:48:02Z
Izgleda Mirko skroz solidno, prepao sam se malo kad sam ga vidio kako radi vreču u Puli. Zanima me u kakvoj je formi s kickovima, tj. kakvi će biti do borbe.
Mislim da Drviša ipak poštuje kao trenera i da će poslušati neki njegov savjet, što je odlična stvar. To mu se i vidi na tehnici. Nadam se će puno više vremena provesti s Drvišem nego radeći na fizičkoj spremi s Benčićem.
DON'T BE SCARED HOMIE
FaceDesigner
2013-09-07T16:43:25Z
Dobar trokut Drviša i Mirkov leglock.
Idemo Stipe u FFC :)))
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Rekreativac Dino
2013-09-07T16:57:00Z
Originally Posted by: Montana 

Originally Posted by: Rekreativac Dino 

Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: Diablo 

Mirko ode danas u Rusiju, dva mjeseca prije meča, samo radi medijskih obaveza.
Strah me pomislit kolko će zaradit za ovaj meč kad radi takve stvari, i to on kojem je tlaka spustit se iz hotela na 2 min na vaganje :)18

ne manje nego Hari za mec sa Samedovim. Znaci dovoljno da napusti cucke i toplinu obiteljskog doma na dan-dva :)20

Ma i više. Hari nije bio main event, a Mirko jest, i to protiv domaće zvijezde.
Plus što je Mirko, realno gledajuć, renomiranije i poznatije ime od Harija.

Pa jebote, kakva je to organizacija, koliko ti placaju, vise nego ufc

Zato posluju u minusu i s vremenom propadnu jer nemaju profita.

Zašto misliš da posluju u minusu i propadaju , pa nefinanciraju to neki vodinstalateri i sigurno će se prodati više ulaznica nego

za UFC event kada je Pettis uzeo titulu a i sada ovaj u Brazilu !

:)21 Govorio sam o onima koji su već propali zbog financija a takvih ima.
Teško se može samo od ulaznica sve financirat a to ti i primjer Ufc-a govori. Platežna snaga u Sad-u je bolja nego u Rusiji pa!!!
Ne govorim da će ovi propasti ali za plaće nekih 30-40% maksimum mora biti a bojim se da je kod većine puno više. Stvar logike i ekonomije
Daj Bože što više organizacija i da ime ide:)36 ali nije to lak posao i ako ovdje je Rusija pa je sve uz Putina lakše:)37

zarajan
2013-09-07T19:13:51Z
Od kada radi sa Drvisem izgleda sasvim dobro u stand up-u(boksu)za razliku od ufc. Steta kaj prije nije poceo radit sa njim.
I volio bi Stipu vidit u kutu (sa savjetima)kad se bude borio protiv Alexa.Fino ga je vodio na K1 finalu.
Bty misil da Mirko ovo dobiva ,al na bodove.
Knez
  • Knez
  • Advanced Member
2013-09-07T19:51:59Z
Originally Posted by: zarajan 

Od kada radi sa Drvisem izgleda sasvim dobro u stand up-u(boksu)za razliku od ufc. Steta kaj prije nije poceo radit sa njim.
I volio bi Stipu vidit u kutu (sa savjetima)kad se bude borio protiv Alexa.Fino ga je vodio na K1 finalu.
Bty misil da Mirko ovo dobiva ,al na bodove.

Je boljši mu je boks sada
Drago Knez
Hum Stubički 100b 49 245 Gornja Stubica
dr jupidu
2013-09-07T20:00:03Z
Ma sve vi vidite u par minuta pokaznih udaraca,ovo je mma ,snadji se i pobjedi.mec istina,trening who briga
Rekreativac Dino
2013-09-07T20:10:54Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Ma sve vi vidite u par minuta pokaznih udaraca,ovo je mma ,snadji se i pobjedi.mec istina,trening who briga

:)21 Nemaju oni oko kao ti za mma doktore
Zyxzed2
2013-09-07T21:23:40Z
Mirko izgleda brze i explozivnije engo prije. kako se poboljsao tolko? u Ufc je bio sav spor i nije imao ovako brze ruke.

kako to?
dr jupidu
2013-09-07T21:34:16Z
Dajte,ovi udarci u drviseve fokusere su ok,al nije ovo k1 da mozes takve komb lupat tako. Jer ces popit direkt od visokog protivnika.no ohrabruje.... No vidit cemo kad mirko prodje hrvacko udaracki dio koliko ce imat svjezine.amo mirko.... Internet sveznadari zamisli ipak navijaju za tebe
FaceDesigner
2013-09-07T23:49:43Z
Originally Posted by: Zyxzed2 

Mirko izgleda brze i explozivnije engo prije. kako se poboljsao tolko? u Ufc je bio sav spor i nije imao ovako brze ruke.

kako to?

Trol.:)20
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
thelovacluka
2013-09-08T09:47:05Z
https://www.facebook.com....php?v=10201428414146207 

:D 😃
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Diablo
2013-09-08T09:54:48Z
hamush prestani bockati Mirka na fejsu :)2 :)2
Montana
2013-09-08T12:16:42Z
Originally Posted by: thelovacluka 

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201428414146207

:D :D

Sada što se meč bude bližio , isplivat će novi Miro iz dijaspore i nove izjave sa facebooka tipa : ajme ljudi moji pa jeli on (Mirko) normalan

što nas fanove pravi ludim itd itd itd !!!hahaha Što će mu se štucati !:)20

:)20 :)20
.'
- *
_ , , .
,
_ '
Montana
2013-09-08T12:28:31Z

Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: Diablo 

Mirko ode danas u Rusiju, dva mjeseca prije meča, samo radi medijskih obaveza.
Strah me pomislit kolko će zaradit za ovaj meč kad radi takve stvari, i to on kojem je tlaka spustit se iz hotela na 2 min na vaganje :)18

ne manje nego Hari za mec sa Samedovim. Znaci dovoljno da napusti cucke i toplinu obiteljskog doma na dan-dva :)20

Ma i više. Hari nije bio main event, a Mirko jest, i to protiv domaće zvijezde.
Plus što je Mirko, realno gledajuć, renomiranije i poznatije ime od Harija.

Pa jebote, kakva je to organizacija, koliko ti placaju, vise nego ufc

Zato posluju u minusu i s vremenom propadnu jer nemaju profita.

Zašto misliš da posluju u minusu i propadaju , pa nefinanciraju to neki vodinstalateri i sigurno će se prodati više ulaznica nego

za UFC event kada je Pettis uzeo titulu a i sada ovaj u Brazilu !

:)21 Govorio sam o onima koji su već propali zbog financija a takvih ima.
Teško se može samo od ulaznica sve financirat a to ti i primjer Ufc-a govori. Platežna snaga u Sad-u je bolja nego u Rusiji pa!!!
Ne govorim da će ovi propasti ali za plaće nekih 30-40% maksimum mora biti a bojim se da je kod većine puno više. Stvar logike i ekonomije
Daj Bože što više organizacija i da ime ide:)36 ali nije to lak posao i ako ovdje je Rusija pa je sve uz Putina lakše:)37

Dino ovi što finaciraju po Rusiji ili bivšim Sovjetskim republikama sportske događaje su "puni kao brod" a nisu baš kopali za

te novce , naravno da su ih zaradili , ali ...

Mislim da je na PS ili FS pisalo da je u Rusiji na jednom bokasačkom meču bilo 200 000 gledatelja , a u Americi zemlji od 300 milona

ljudi bude na UFC eventu 9000 gledatelja , mislim da borilački sportovi nisu popularni u Americi koliko im je velika platežna moć !

.'
- *
_ , , .
,
_ '
stomp
2013-09-08T16:22:06Z
Mislim da bi mogao bit dobar meć, Alex nije baš neki taktičar nego divlja napred i nebude dozvolil Mirku da kalkulira previše. Al ova brada brate mili,valjda se nebudu neke gamadi nalegle u tome do 11 mjeseca :)20
btw pozdrav drugovi forumaši,posebno ona stara bagra, hoću reći garda 😛
Similar Topics
Users browsing this topic