FaceDesigner
2013-07-15T23:40:19Z

Nema topica za ovaj po meni sjajan event.
Aldo protiv Chan Sunga bi tribalo bit jebeno.
Machida i Davis kao proba za Jonesa.Zanima me hoće li Machida uspjet neutralizirat Davisovo hrvanje.Treba mu jedna dobra pobjeda nakon onog sranja s Hendom.
Vraća se Thales Leites.Prva borba Drysdaleu i nama uvijek zanimljivi Peroš i Magalhaes. Bit će dobro ovo.

Featherweight Jose Aldo (c) vs. Chan Sung Jung
Light Heavyweight Lyoto Machida vs. Phil Davis
Midleweight Cezar Ferreira vs. Clint Hester
Middleweight Thales Leites vs. Tom Watson
Flyweight John Lineker vs. Phil Harris

Preliminary card (FX)
Light Heavyweight Vinny Magalhães vs. Anthony Perosh
Women's Bantamweight Amanda Nunes vs. Sheila Gaff
Welterweight Sergio Moraes vs. Neil Magny
Flyweight Ian McCall vs. Iliarde Santos

Preliminary card (Facebook)
Featherweight Rani Yahya vs. Josh Clopton
Welterweight Viscardi Andrade vs. Bristol Marunde
Light Heavyweight Ednaldo Oliveira vs. Robert Drysdale

PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Sponsor
ime90
2013-07-16T07:45:54Z
ne znam iskreno, meni ovaj card nije nesto.

naravno da cu ga pogledati ali osim prve dvije borbe i par boraca koje pratim i koji mi se cine dobri (Magny, Hestler) nisam odusevljen cardom. Zapravo, rijetko kada sam odusevljen cardom koji je u brazilu, previše brazilaca 😃
DoKoske
2013-07-16T08:45:15Z
mene tu zanima samo aldo vs zombie
wash your feminine side clean off
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-07-16T08:57:47Z
Featherweight Jose Aldo (c) vs. Chan Sung Jung
Light Heavyweight Lyoto Machida vs. Phil Davis
Midleweight Cezar Ferreira vs. Clint Hester
Middleweight Thales Leites vs. Tom Watson
Flyweight John Lineker vs. Phil Harris

Preliminary card (FX)
Light Heavyweight Vinny Magalhães vs. Anthony Perosh
Women's Bantamweight Amanda Nunes vs. Sheila Gaff
Welterweight Sergio Moraes vs. Neil Magny
Flyweight Ian McCall vs. Iliarde Santos

Preliminary card (Facebook)
Featherweight Rani Yahya vs. Josh Clopton
Welterweight Viscardi Andrade vs. Bristol Marunde
Light Heavyweight Ednaldo Oliveira vs. Robert Drysdale

to je to što me zanima :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2013-07-16T09:28:17Z
Originally Posted by: bero 

...
to je to što me zanima :)20

to je manje-više to, ovi ostali mogu komotno kartat belu u svlacionici
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Seded
2013-07-16T11:56:44Z
Machida bi trebao pobijediti Davisa. Da se razumijemo, Davis je odlican, ali Machida je stilski smrt za njega. Machida odlicno drzi distancu, puno je brzi, tehnicki bolji i ubojiti u stand upu i Davisova jedina sansa su neki takedowni koji protiv Machide jako tesko prolaze.

Taman da i ne bude uspjesan koliko mislim da bi trebao biti, Machida uvijek moze umrtviti borbu i odnijeti rundu s 3 low kica :)20

Sto se tice main eventa, mislim da je Aldo ipak too much za Zombiea. Bas me zanima kako ce se Thales Leites vratiti. Jako brzo je dosao do title fighta i nakon one sprdnje od borbe sa Silvom se izgubio.

Sto se tice Perosha i Vinnyja, ta borba me jos najmanje zanima. Odlicni su jitseri, u stand upu uzas obojica, s time da je Perosh vec u godinama i da mu je tijelo u banani. Ocekujem dosadnu borbu i pobjedu Vinnyja odlukom sudaca.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Rekreativac Dino
2013-07-16T19:20:18Z
Rani Yahya njega se uvijek isplati pogledati
Stalker
2013-07-17T21:52:18Z
Mene zanima i Clint Hester. Ima nokaut snagu i zanimljiv je borac. Volio bi da dobije kao prošlu atraktivnim nokautom 😃
Seded
2013-07-29T10:10:13Z
Ovaj event je imao brutalno dobar potencijal, na kraju se svelo na to da me zanima samo 4-5 borbi (Aldo vs. Zombie, Machida vs. Davis, Leites vs. Watson i ajde Vinny vs. Perosh).

Šteta, otpao je moj miljenik Koscheck :)28, Drysdale je pokupio stafilokok tako da ništa od debija. Sve u svemu, event ima potencijala, ali moglo je to i puno bolje. Svejedno, WAR MACHIDA :)36

Btw, event je u subotu/nedjelju as per usual.

extended preview:

dr jupidu
2013-07-29T10:31:56Z
fin card....

sasvim fin

čekam da vinnye rješi peroša...peroš mi je dosada na kvadrat:)
blazer44
2013-08-02T21:42:06Z
Aldo si ne smije dopustiti nešto kao 5. rundu protiv Hominicka s Zombiem, i mora ga shvatiti ozbiljno udarački. Mislim da je davao neke izjave kako Zombie nije još zaslužio borbu, da nije dovoljno dobar za contendera itd... Ne smije ga podcjeniti, najbolji primjer mu je Anderson Silva.
Ako ima te dvije stvari na pameti mislim da Zombie ima male šanse. Njemu bi savjetovao da vrši pritisak i napravi sve što može da udarački dio udalji od tehnike i približi brawlu.

Zanima me taktika Davisa. Stilski mu Machida ne odgovara i zanima me njegov pristup borbi. Na nogama je loš, ali ima dobre kickove. Vjerujem da Machida to zna, a prva borba sa Shogunom je bila dobra lekcija. Mislim da mu se nema smisla upustit u udarački meč srednjeg tempa na sredini oktogaona kao Bader. Vjerovatno će pokušavati što više rušenjima koja Machida jako dobro brani. Teška borba za Davisa.

DON'T BE SCARED HOMIE
Rekreativac Dino
2013-08-02T22:04:27Z
Kada bi bar Zombie i Davis iznenadili,Aldo i Machida su mi anti..
Solidan event po imenima!
travarica
2013-08-03T08:42:55Z
nadam se da će Peroš razbit arogantnog Vinnya
Seded
2013-08-03T09:58:56Z
Originally Posted by: travarica 

Mislim da su male šanse za to. Borba će najvjerojatnije biti umobolno dosadna i odluku na bodove će odnijeti Vinny.

Btw, zašto arogantan? Gledao sam njegove treninge što vodi u USA i lik je skroz ok, odličan trener, obožava radit i nije mu ništa problem ponoviti milijun puta.
Đolo
2013-08-03T10:53:51Z
Originally Posted by: Seded 

Mislim da su male šanse za to. Borba će najvjerojatnije biti umobolno dosadna i odluku na bodove će odnijeti Vinny.

Btw, zašto arogantan? Gledao sam njegove treninge što vodi u USA i lik je skroz ok, odličan trener, obožava radit i nije mu ništa problem ponoviti milijun puta.

Mislim da cak i nece bit dosadna borba,Perosu su naravno sanse lutrijske buduci da je Vinny jedno 10puta bolji parteras a Peros nema nista drugo osim tog,tako da Vinny TKO/SUB prva druga runda.
Epson
2013-08-03T11:28:21Z
Machida ce rutinski odradit Davisa kao i sve ostale hrvace dosada a onda ne mogu vise odgadjati revans sa Jonesom.

Zombi je bio odlican u zadnjim borbama i mislim da Alda ceka sve samo ne lagana borba.
Montana
2013-08-03T12:20:34Z
Originally Posted by: Đolo 

Mislim da cak i nece bit dosadna borba,Perosu su naravno sanse lutrijske buduci da je Vinny jedno 10puta bolji parteras a Peros nema nista drugo osim tog,tako da Vinny TKO/SUB prva druga runda.

Vinny je vrhunski parteraš , ali i Antony ima 3rd degree black belt in BJJ i mislim da je opasniji od Pokrajca kao MMA borac!
.'
- *
_ , , .
,
_ '
Đolo
2013-08-03T14:00:10Z
Originally Posted by: Montana 

Originally Posted by: Đolo 

Vinny je vrhunski parteraš , ali i Antony ima 3rd degree black belt in BJJ i mislim da je opasniji od Pokrajca kao MMA borac!

A sad tesko je rec buduci da su dosta drukciji borci,no ako cemo gledat po stilovima protiv Vinnija onda je Poki puno tezi matchup od Perosha za Vinny-a...

Black belt je Perosha li koga je on to submito da dolazi u istu recenicu sa Vinny-em u grapplingu,pa Vinny submita crne pojaseve na "dnevnoj bazi" nezelim omalovazit Perosha no Vinny je u parteru ipak jedan od najboljih na svijetu sumnjam da je Perosh na tom nivou-u,iznenadio bi se da bude bilo sta osim dominacije Vinnija ako dodje borba na parter.
S tim da je takodjer u stojci bolji i opasniji,a i atleticniji je,mladji...Ne vidim kako Perosh moze pobijedit osim nekog lucky puncha.
kanye
2013-08-03T14:15:17Z
Lyoto 2nd round TKO