Sponsor
Magrinho
2013-06-22T09:11:17Z
Bit ce super borbi! Darin Cooley je odlican parteras, bolestan... Chris Quitiquit ima stil samo prema naprijed i izmjena, solidno hrvanje i parter. Mike Persons solidan parteras, Roy Boughton super parteras, jedan od rijetkih koji ima hrvacko zalede u GracieFighter team-u, Caleb Mitchell super bjj isto, on je nazalost najpoznatiji po onom nokautu koji je zaradio od kid yamamota u shootu.. Sve u svemu mislim da ce super event bit, vrijedi pogledat, a i parovi su ravnopravno napravljeni vidim.
Slash
  • Slash
  • Advanced Member Topic Starter
2013-06-22T09:16:28Z
Originally Posted by: Magrinho 

Bit ce super borbi! Darin Cooley je odlican parteras, bolestan... Chris Quitiquit ima stil samo prema naprijed i izmjena, solidno hrvanje i parter. Mike Persons solidan parteras, Roy Boughton super parteras, jedan od rijetkih koji ima hrvacko zalede u GracieFighter team-u, Caleb Mitchell super bjj isto, on je nazalost najpoznatiji po onom nokautu koji je zaradio od kid yamamota u shootu.. Sve u svemu mislim da ce super event bit, vrijedi pogledat, a i parovi su ravnopravno napravljeni vidim.

Sad kad si ga spomenuo sam se sjetio ovog intervjua

http://www.bloodyelbow.c...charlie-sheen-ponography 
Magrinho
2013-06-22T09:49:44Z
Da.. Osebujna licnost... Nagledo se svega lik
Roy boughton ko j****i heavyweight?????? Borio se do 84kg bio sad heavyweight???? Inace je debeli prasac ali sa mw u hw nemoj me je***t! Kralj!!!
Zavrsi s vagom i eksa pivu na licu mjesta.. Hahahaha
travarica
2013-06-22T10:23:48Z
kad su pitali danu šta misli o diazovom osnivanju promocije rekao je

welcome to the "money losing business" :)20

Slash
  • Slash
  • Advanced Member Topic Starter
2013-06-22T10:28:18Z
Originally Posted by: travarica 

kad su pitali danu šta misli o diazovom osnivanju promocije rekao je

welcome to the "money losing business" :)20

http://undercardsupersta...omotions-is-doing-right/ 
Borisstandup
2013-06-22T11:46:04Z
Solidan card za pocetak, nadam se da ce se probiti i ofrzati. U svakom slucaju im zelim srece.
Magrinho
2013-06-23T15:19:53Z
Boughton samo slavio od graciefightera... 😞
Users browsing this topic