rebel
2013-06-10T14:20:06Z
werdum je dobar borac ali jednostavno ne vidim kako bi dobio nekoga iz vrha, npr. jds-a.
uvjek je bio nekako trom na nogama, a vidim da je i ostao.
dobro je sto to shvaca pa inzistira na jicu..a ne kao gonzaga.
http://www.youtube.com/watch?feaature=plazyer_embedded&v=PCvWiBZusFE
19_Pitbull_86
2013-06-10T14:36:43Z
Originally Posted by: Cro_Core 

Originally Posted by: ksian 

Mislim da Werdum može tapirati svakog borca u UFC-ovoj teškoj kategoriji, i da apsolutno zaslužuje šansu za pojas. Tukao je legende Fedora, Minotaura, nedavnog contendera Bigfoota i nezgodnog Nelsona. lzgubio je od Allistaira, koji je tu bio na nekom svom vrhuncu, doduše, tu su obojica odradili jedan ziheraški meč.

Kad kažem sve, mislim i na sadašnjeg prvaka, s tim da je, tu, naravno, problem za Werduma kako preseliti borbu na pod. Ali čovjek ima vrhunsku džiju, strašno dobro osjeća borbu dolje, i jako je lukav. Rolao sam se sa čovjekom koji bi me tapirao za manje od pola minute, i on mi je to objasnio ovako: i mene moj trener tako brzo tapira, a njega Werdum još brže.

Dakle, postoji područje koje je totalno njegovo, završe li na podu, džabe je Cainu i gornja pozicija i snaga i kondicija, ovaj će ga zavrnuti. Takav je sport, jedan borac može izaći iz borbe totalno razbijen, drugi bez ogrebotine, a svejedno će ovaj zgaženi izać kao pobjednik. Naravno da je jako teško srušiti rvača kao što je Cain, i koji baca onako jako low kickove i šake. Ali uspije li u tome, dovoljno mu je par minuta da riješi stvar.

Uhvatiti se sa Werdumom na podu dođe na isto kao i dohvatiti sa anakondom. Nije mi nešto simpatična njuška ali je zajeban borac i jako ga cijenim.

Sve stoji što si rekao, ali po ovome što sam vidio Werdum mora još puno radit. Zapuhat se onako u prvoj rundi sa 37-godišnjim veteranom bi ga trebalo zabrinut. Kontam da se nije borio godinu dana ali ako ide po title shot onda mu cardio mora biti najbolji ikad ako mislim napravit nešto.

Jedino se ne bih složio oko ovog dijela:"džabe je Cainu i gornja pozicija i snaga i kondicija, ovaj će ga zavrnuti" a reći ću ti zašto. Cain STALNO radi dok je gore. On ne radi neke pauze jer njegov G'n'P je kao na traci. Da bi nešto "zavrno" ti moraš napraviti neke predradnje, neku pripremu. Sa Cainom toga nema jer mu šake ne miruju, već samo rade-rade-rade kao mašina.

Ne kažem da je Werdum bez šanse ali mislim da prvenstveno mora dovest cardio u red jer ovako će za Cain-a ili JDS-a bit topovsko meso.

Pa i Werdum je veteran.... i njemu je 35 g.
kanye
  • kanye
  • Advanced Member Topic Starter
2013-06-12T07:54:09Z
Čitam da se Bigfoot pošto poto želi boriti protiv Thiaga Silve te da će potražiti pomoć i savjet liječnika za skidanje kila :)10 Mislim da on može doći unutar 93 samo ako smani glavu, bez toga ne nikako :)20 :)20 Sjetio sam se i komentara s youtubea na nekom njegovom vaganju: Da bi Bigfoot da ima normalnu glavu bio Middleweight :)20
Satrap
2013-06-12T08:40:51Z
Originally Posted by: kanye 

Čitam da se Bigfoot pošto poto želi boriti protiv Thiaga Silve te da će potražiti pomoć i savjet liječnika za skidanje kila :)10 Mislim da on može doći unutar 93 samo ako smani glavu, bez toga ne nikako :)20 :)20 Sjetio sam se i komentara s youtubea na nekom njegovom vaganju: Da bi Bigfoot da ima normalnu glavu bio Middleweight :)20

Jedva se dovede u red za vaganje za HW, a on bi u LHW?! Može, nek otkine obe noge, imat će kurac do poda, a i taman kila za u LHW. Što više čitam izjave ovog lika, to mi se čini sve gluplji i gluplji.