The Last Emperor
2013-06-09T02:59:38Z
Originally Posted by: Seded 

Atraktivan event stvarno, sad ce glavna borba.

Ajmo Nog, znam da su sanse minijaturne, ali svejedno :)20

Zašto su mu šanse minijaturne?? Gore je sigurno ravnopravan, jedino dole su šanse minijmalno manjei. Očekujem pobjedu Fabrizoja, ali na gusti decision...

Seded
2013-06-09T03:01:23Z
A mislim da je jednostavno shot fighter. Previse ratova i teskih udaraca su uzeli maha i tesko ga vidim dominantnog protiv ovakvog Werduma.

Volio bih da se varam, Minov sam nuthugger od 2004., ali eto...
"It's not checkmate. The king has one more move."
The Last Emperor
2013-06-09T03:03:26Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Atraktivan event stvarno, sad ce glavna borba.

Ajmo Nog, znam da su sanse minijaturne, ali svejedno :)20

Zašto su mu šanse minijaturne?? Gore je sigurno ravnopravan, jedino dole su šanse minijmalno manjei. Očekujem pobjedu Fabrizoja, ali na gusti decision...

Oprostite, 5 je rundi pa neće sigurno do decisiona :)20 . Wai Cavalo by nešto :)2
pasbrata
2013-06-09T03:09:20Z
so far so good.
The Last Emperor
2013-06-09T03:09:45Z
Zasad čisto ravnopravno nakon prve runde...
pasbrata
2013-06-09T03:15:37Z
ovo je bila nekakva prevara.
The Last Emperor
2013-06-09T03:15:52Z
Usmena predaja ili sam ja lud?! Fabrizio je pokazao da je ipak dole bolji, žao mi Minotaura jer je ipak bila jako bliska borba
Seded
2013-06-09T03:16:07Z
Mino se uvijek borio srcem, ali vrijeme je za penziju...

Glupo je izgubio, tim vise mi je zao jer se dobro spremio (u okviru svojih sadasnjih mogucnosti).

Werdum dobar, ali JDS i Cain ce ga pomesti u stand upu. Ipak, taj parter mu je vjecna prednost i opasnost za sve.

FaceDesigner
2013-06-09T03:21:40Z

Usmena predaja ili sam ja lud?! Fabrizio je pokazao da je ipak dole bolji, žao mi Minotaura jer je ipak bila jako bliska borba

Čim bi dotakli parter vidilo se da je Werdum drugi svijet za njega.
Dobar armbar.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
The Last Emperor
2013-06-09T03:23:30Z

Mino se uvijek borio srcem, ali vrijeme je za penziju...

Glupo je izgubio, tim vise mi je zao jer se dobro spremio (u okviru svojih sadasnjih mogucnosti).

Werdum dobar, ali JDS i Cain ce ga pomesti u stand upu. Ipak, taj parter mu je vjecna prednost i opasnost za sve.

Pa to i jest ključ svega, inače bi bilo dosadno i stand uperi bi kosili suparnike redom. Inače, vidim ga kao zajebanog suparnika za Caina, JDS bi ga ipak trebao dosta lako (opet) pomest. Ali navijam za Fabrizija protiv obojice! :)15

P.S. Joj kad se samo sjetim da je Werdum dolazio Mirku kao sparing partner da bi ovaj naučio nešto BJJ-a, a svi su mislili kako ovaj nema nikakve šanse da bi bio iole ozbiljan igrač, a danas je evo contender...

Seded
2013-06-09T03:27:40Z
Originally Posted by: FaceDesigner 

Dobar armbar.

Bas to. Ajde u prvoj borbi ga je Mino iznenadio jer je vrhunski radio iz polugarda i sweepao ga je milijun puta. Danas, ovakvog iskusnog Werduma stvarno tesko moze pobijediti. Mislio sam da ce ga mozda u nekoj razmjeni poslati na pod, ali nista od toga. Mino je jednostavno star, spor, oslanja se na srce i rutinu. Nema tu neke fluidnosti, taktike... dojma sam da bi on htio, ali tijelo jednostavno ne slusa, sto je i logicno s obzirom na sve ratove tijekom karijere.

Werdum me nije uopce impresionirao. Dapace, u klincu je bio losiji od Nogueire, koljeno nije bacio nijedno, ruke opet lamatanje na sve strane (ako se ne varam pogodio je svega 2 prednja i 1 zadnji i to zbog Minove nemogucnosti eskiviranja). Svaka mu cast na parteru, to je apsolutni car, ali JDS je penicilin za njega i tesko vidim Werduma kao pobjednika.

S Cainom opet ima vise sanse, ali ne puno vise. U stand upu tesko da moze pratiti Cainov tempo, sansa mu je svakako parter, ali kako Caina tamo dovesti ako on to ne zeli je vec drugi par opanaka...

Krajisnik
2013-06-09T03:43:02Z
Ako je Dos Santos sledeci izazivac,stvarno ne znam s kim bi mogli upariti Werduma,a da ne ceka sve predugo.
- A, jadan Pilipenda, smrznu li se?
- Valaj da hoću da se ukočanjim ovđe, nasred puta, ne bih zažalio!
Borisstandup
2013-06-09T06:09:09Z
Originally Posted by: FaceDesigner 

Dobar armbar.

Razlika je ocigledna i Werdum je u teskoj tu kralj.
Slash
2013-06-09T07:59:24Z
Sjajne borbe.

Nogueiru ne kužim, ovo mu je već druga borba gdje vlastitom greškom da priliku protivniku koju realno nebi trebao dati. Prvo sa Mirom kad je išao po giljotinu pa izgubio kimurom, a sad je opet išao po tu giljotinu i završio u parteru gdje je Werdum među najboljima u svijetu. Ne kažem da bi ga dobio Nogueira, ali gore se dobro snalazio i pritiskao Werduma pa onda napravi takvu glupost. Bolje da je izvlačio nogu van kad ju je Werdum ulovio nego ovo napravio.

Werdum standardno dobar, ne očekujem da će biti svjetski prvak, ali pomrsiti će račune još mnogima.

Silva i Feijao :)15 Erick Silva odličan, borba sa Fitchom mu je bila škola i uz pametno vođenje borit će se za pojas u roku godine i pol.
Rekreativac Dino
2013-06-09T09:40:09Z
Minotaur se trebao držati borbe na nogama , Werdum je najbolji grappler u teškoj kategoriji.Ovaj Erik Silva je fantastičan borac i stvarno je prošao dobru školu sa Fitchom i izvukao najbolje pouke.
Mislio sam da će Feijao dobiti Thiaga ali ta je borba stvarno bila sjajna.
Xtream Couture
2013-06-09T09:49:10Z
Event submissiona, ukoliko sam dobro čuo event sa najvećim brojem submissiona ikad + event gdje su svi pobjednici brazilci:)20
Drago mi je za Thiaga Silvu, odlično se borio i na kraju TKO, Cavalcante je pre prerano ispuhao. Eric je :)36
Main event je bio onako kako sam i očekivao otprilike. Werdum je bio favorit, na vrhuncu je karijere Mino već jednom nogom u penziji. Fizička prednost na strani Vai Cavala, ostalo je tu negdje. Werdum je dosta popravio stand up, naravno neće sa JDS,Huntom,Reemom boxat ali je dosta napredovao, čudi me da nije koljena koristio večeras.
Po svemu do sad Werdum bi trebao biti contender ali previše vremena bio morao čekati tako da po mom mišljenju za izazivača bi se trebali boriti Werdum i Overeem ako pobjedi Browna. Tu je još i Nelson ali mislim da borbom protiv Miocica ništa ne dobija....

Što se tiče Big Noga mislim da bi mogao/trebao odraditi još jedan "relativno lakši" meč u Brasilu i onda u zasluženu penziju. Imao je nevjerovatnu karijeru, osvajao je i pride i ufc pojas... sinonim za ovaj sport.
Vidi se da to više nije to, on jednostavno pokušava ali ne ide. Prelako daje ruke i Miru i Werdumu (iako su oni fantastični u parteru)....
Legenda ovog sporta!!!!
Ina
  • Ina
  • Advanced Member
2013-06-09T10:16:02Z
Werdum ozlijedio ruku, želi šansu za titulu i poručio : "Nogueira udara vrlo jako"  
I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick! I'm so mean I make medicine sick! - Ali
poluga
2013-06-09T11:29:03Z
UFC on FUEL TV 10 - "Noć jiu-jitsu-a" (GIF)

http://tapkaj.com/vijest...uel-tv-10-noc-ju-jitsu-a 
Ina
  • Ina
  • Advanced Member
2013-06-09T12:09:18Z
Rivalstvo ispred logike : Antonio "Bigfoot" Silva prozvao poluteškaša Thiaga Silvu  
I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick! I'm so mean I make medicine sick! - Ali
Reaktivac
2013-06-09T12:39:22Z
Minotauro je zreo za mirovinu.

Nije izgledao loše u stojci, ali godine i kako je Seded napisao; previše je potrošen, otišli su refleksi, okretnost i brzina.

Werdum nije impresionirao, ali dobro je izgledao. Od rušenja, kontrole u parteru do sjajnog armbara. Nekada je bilo nezamislivo da Minotauro gubi za polugama, a danas je to realnost.

Werdum je ovom pobjedom ušao u legendu, kao jedan od dva borca koji je pobjedio legendarnog Fedora i Minotaura. Uz Dan Hendersona.

Cormier/Werdum za sljedeceg izazivaca za naslov. Na pobjednika borbe za naslov izmedju Velasqueza i Dos Santosa.