Event submissiona, ukoliko sam dobro čuo event sa najvećim brojem submissiona ikad + event gdje su svi pobjednici brazilci:)20
Drago mi je za Thiaga Silvu, odlično se borio i na kraju TKO, Cavalcante je pre prerano ispuhao. Eric je :)36
Main event je bio onako kako sam i očekivao otprilike. Werdum je bio favorit, na vrhuncu je karijere Mino već jednom nogom u penziji. Fizička prednost na strani Vai Cavala, ostalo je tu negdje. Werdum je dosta popravio stand up, naravno neće sa JDS,Huntom,Reemom boxat ali je dosta napredovao, čudi me da nije koljena koristio večeras.
Po svemu do sad Werdum bi trebao biti contender ali previše vremena bio morao čekati tako da po mom mišljenju za izazivača bi se trebali boriti Werdum i Overeem ako pobjedi Browna. Tu je još i Nelson ali mislim da borbom protiv Miocica ništa ne dobija....
Što se tiče Big Noga mislim da bi mogao/trebao odraditi još jedan "relativno lakši" meč u Brasilu i onda u zasluženu penziju. Imao je nevjerovatnu karijeru, osvajao je i pride i ufc pojas... sinonim za ovaj sport.
Vidi se da to više nije to, on jednostavno pokušava ali ne ide. Prelako daje ruke i Miru i Werdumu (iako su oni fantastični u parteru)....
Legenda ovog sporta!!!!