kanye
  • kanye
  • Advanced Member Topic Starter
2013-06-05T10:42:04Z
Evo, event je za 3 dana a nema topica :)10 Pa sam se osjetio prozvan da ga ja napravim. Što se tiče Main eventa ja očekujem pobjedu Werduma by unanimous decision.

Main Card:

Heavyweight: Antônio Rodrigo Nogueira vs. Fabricio Werdum
Welterweight: William Macario vs. Leonardo Santos
Light Heavyweight: Thiago Silva vs. Rafael Cavalcante
Middleweight: Daniel Sarafian vs. Eddie Mendez
Welterweight: Erick Silva vs. Jason High
Featherweight: Rony Jason vs. Mike Wilkinson

Preliminary card (Facebook)

Bantamweight Raphael Assunção vs. Vaughan Lee
Middleweight Ronny Markes vs. Derek Brunson
Featherweight Godofredo Pepey vs. Felipe Arantes
Welterweight Ildemar Alcantara vs. Leandro Silva
Featherweight Rodrigo Damm vs. Mizuto Hirota
Middleweight Caio Magalhaes vs. Karlos Vemola
Sponsor
travarica
2013-06-05T11:54:48Z
werdum-nogueira je jak meč

obojica su puno napredovali u stojci i bit će neizvjesno

stvarno dostojan teškaški meč ali ja ih osobno ne bi spario...ne bi želio da minotauro izgubi a također bi volio werduma vidjeti protiv caina

za mene lose-lose situacija ali očekujem dobru borbu
FaceDesigner
2013-06-05T13:06:16Z
Fabricio ovo uzima relativno lako.
Stojka,parter,gdje god želi.
Minotauro prespor,predebeo.U parteru ono valjanje s Hermanom je smiješno bilo.
Smatram kako će Minotauro ovo nastojat držat na nogama.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Seded
2013-06-05T16:39:24Z
Originally Posted by: FaceDesigner 

+1

Kako god okrenem, tesko vidim bilo kakvu sansu Minotaura. U stand upu je prespor, preotvoren, preizrauban za brutalnog Werduma. Werdum je puno agresivniji, motiviraniji, bolji je gore, bolji je dolje, stvarno ne vidim kako bi ovo Minotaur uzeo, iako sam valjda njegov najveci fan ikad.

"It's not checkmate. The king has one more move."
Bumpy_Knuckles
2013-06-05T18:13:06Z
zanima me nastup rony jasona I tavaresa
SVIRAM KLAVIR I DRZIM RONDIN POSTER NA ZIDU.
dr. jupidu vs Mickey Rourke ... Dana make it happen!
ksian
2013-06-05T21:45:08Z
Originally Posted by: Seded 

+1

Kako god okrenem, tesko vidim bilo kakvu sansu Minotaura. U stand upu je prespor, preotvoren, preizrauban za brutalnog Werduma. Werdum je puno agresivniji, motiviraniji, bolji je gore, bolji je dolje, stvarno ne vidim kako bi ovo Minotaur uzeo, iako sam valjda njegov najveci fan ikad.

I ja sam izraziti fan Minotaura. A što se meča tiče, Fabricio jest favorit, čovjek je među 5 najboljih teškaša već nekoliko godina. Ali, opet, Minotauro je dobro izgledao u zadnja tri meča, svaki put se pošteno potukao, meni njegove šake djeluju dosta teže nego prije, bacao je u knock down redom i Schauba i Mira i Hermana, i da nije onako glupo izgubio protiv Mira, njegov skor bi djelovao bitno bolje.

Nisam ja baš siguran da se Werdumu isplati pošaketat sa njime. Mislim, stvarno je napredovao u stojci, ali, nije da je postao neki nokauter, i na drugoj strani je definitivno čovjek koji može primiti teže udarce od njega, a moje je mišljenje da je sposoban i plasirati jače udarce od njega.

Ali, Fabricio je lukav i pametan borac, i vjerujem da će forsirati klinč i seobu u parter, čak mislim da bi mogao povući gard, jer Nogueira nema neki dobar ground and pound, a Fabricio je zmija od dolje.

Meni je ovo jako zanimljiv meč.

Seded
2013-06-05T22:02:51Z
Ja ocekujem Werdumovo forsiranje kickova i klinca (zbog koljena u klincu). Saketanje je nazalost jedina prednost Minotaura, ali Werdum moze primiti solidan udarac, jedino ga je JDS izuo onim brutalnim aperkatom.

Zao mi je, ali ovo je najgori matchup za Minotaura. :)28
"It's not checkmate. The king has one more move."
kanye
  • kanye
  • Advanced Member Topic Starter
2013-06-06T12:16:41Z
Originally Posted by: ksian 

Originally Posted by: Seded 

+1

I ja sam izraziti fan Minotaura. A što se meča tiče, Fabricio jest favorit, čovjek je među 5 najboljih teškaša već nekoliko godina. Ali, opet, Minotauro je dobro izgledao u zadnja tri meča, svaki put se pošteno potukao, meni njegove šake djeluju dosta teže nego prije, bacao je u knock down redom i Schauba i Mira i Hermana, i da nije onako glupo izgubio protiv Mira, njegov skor bi djelovao bitno bolje.

Nisam ja baš siguran da se Werdumu isplati pošaketat sa njime. Mislim, stvarno je napredovao u stojci, ali, nije da je postao neki nokauter, i na drugoj strani je definitivno čovjek koji može primiti teže udarce od njega, a moje je mišljenje da je sposoban i plasirati jače udarce od njega.

Ali, Fabricio je lukav i pametan borac, i vjerujem da će forsirati klinč i seobu u parter, čak mislim da bi mogao povući gard, jer Nogueira nema neki dobar ground and pound, a Fabricio je zmija od dolje.

Meni je ovo jako zanimljiv meč.

S ovime se slažem, Werdum je daleko od nokautera a Mino je pokazao da može rušiti dok on nije. Mislim da će Werdum pametno uzeti ovo na bodove, mogao bi raditi sa kickovima s distance, klinč radi koljena i povući garad kao što ti kažep, i tko na možda bi mogao nakon fedora submittati i Minoatura.
govedo
2013-06-06T12:44:30Z
Mislim da ovu borbu Mino moze dobiti samo nokautom...sve ostalo je na strani Werduma....:)22 :)22 :)22 :)22 :)22 :)22
dr jupidu
2013-06-06T12:47:59Z
ZNAM DA JE MINOTAURA SJEBALO ODLAZAK U KUBU I RAD S NJIHOVIM BOKSAČIMA ,NAKON TOGA MISLI DA JE MUHAMED ALI U STOJCI:)
Diablo
2013-06-06T15:59:50Z
Werdum dobiva bez vecih problema. Jednostavno je bolji i dolje i gore. Nije pametno unaprijed otpisati legendu poput Minotaura ali mislim da su mu sanse manje vise teoretske.

pasbrata
2013-06-06T17:25:44Z
da li werdum može nokautirat minotaura. pa naravno da ne. da li ga može submitat. još manje. werdumova jedina šansa je neki split decision na bodove.
Slash
2013-06-06T18:20:36Z
Originally Posted by: pasbrata 

da li werdum može nokautirat minotaura. pa naravno da ne. da li ga može submitat. još manje. werdumova jedina šansa je neki split decision na bodove.

Misliš dva suca za werduma, jedan za nogueiru?
The Last Emperor
2013-06-06T18:22:44Z

Ili eventualno majority decision... :)20

Đolo
2013-06-06T19:19:32Z

Da li Werdum moze nokautirat Nog-a?
Pa,Cain,Mir...da ne spominjem da ga je Schaub izgadjo i uzdrmo,zasto Werdum nebi mogo?
Werdum je prebio Nelsona,razbio mu nos,Nelson je opasniji u stojci od Noga.
Nokautiro je Russela,kojeg je uzasno tesko nokaturiat sto smo protiv Duffija vidjeli,Werdum je puno bolji od noga u stojci.

Nemoze ga submitat?
Mir je uzdrman,gotovo pa nokautiran,u tom stanju Minotauru slomio ruku.
Necu ni spominjat ono valjanje protiv Hermana.

Werdum je u bjj svijetu jedan od najboljih graplera,u samom je vrhu,Nog nije ni blizu.
Werdum je u minuti submito Fedora,nesto sto Minotaur nije uspio u tri meca...
Werdum je dominantniji u parteru tehnicki i fizicki.
FaceDesigner
2013-06-06T20:16:13Z

Minotaura još nitko nije ni probao submitat.Probao Mir i slomio mu ruku.A di je Werdum od Mira u BJJ...svjetlosne su to godine.
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
pasbrata
2013-06-07T00:54:56Z
pogledajte još jednom mir vs minotaur. mir je bio na podu grogiran i da mu je minotaur opalio još dvije macole ovaj se više ne bi dizao, ali je antonio rodrigo noguiera išao terat zajebanciju i jbga. dogodi se i najboljima. evo jednog takvog primjera

http://www.google.hr/url...28_H7AzGrJQNdNmEYYnEFNww 
FaceDesigner
2013-06-08T01:50:27Z
Minotaur trenkao za meč jebate.107 komada.
1000 posts 13.5.2012.

-karl anal