Croatia Top Team
2013-05-14T20:08:24Z
Originally Posted by: stipeb 

Originally Posted by: bero 

Dovedi UFC u Hrvatsku i stavi karte izmedu 100 i 300 eura pa ces vidjeti da ce biti puno.

Ti to ozbiljno?

Ja mislim da bi! Iz svakog grada u Hrvatsko bi islo ljudi, dolazili bi ti iz Bosne, Slovenije, Srbije, Austrije ljudi. UFC je globalno mocan i karte za njega se pokupuju jednako agresivno i brzo kao i za Svjetsko nogometno prvenstvo. Nisam nigdje vidio UFC event a da nije vladao ogroman interes. E sad ako bi stavio neki socijalni fight card a jos uz to bez ijednog hrvatskog borca onda mozda i nebi

Teško, pogotovo što se tiče Bosne i Srbije. To je iznos njihove prosječne mjesečne plaće tako da bi rijetki fanatci platili ulaznicu po tim cijenama, a smatram da je i za prosječnog Hrvata to previše. Kao što je netko tu spomenuo, MMA fanovi su u jako malom broju, pa samim tim tribine treba napuniti sa prosječnim gledateljima. To je očito problem i FFC-u!? Mislim da bi cijene maximalno trebali prilagoditi srednjem puku, koji će moći i povesti nekoga iz obitelji sa sobom na event. Smatram da se cijene za ovakve evente kao što je FFC, te za ovakve Fight Card-ove moraju kretati između 60 i 150 kn maximalno. Normalna dobra mjesta nebi smjela biti skuplja od 100 kn! Pravi fanovi će možda i platiti vip ulaznice po 200 ili 300 kn, ali to se svede na manje od 10%, tako da ta mjesta uz ring svakako budu popunjena. Nešto sponzorima, nešto fanovima, timovima boraca i to je to. Nije lijepo gledati polu ili potpuno prazne tribine, ispada da organizacija, kao i MMA kao sport nije popularan kod nas.
Mario Urlic, FFGP Event Manager
stipeb
2013-05-14T21:19:01Z
Originally Posted by: Croatia Top Team 

Dovedi UFC u Hrvatsku i stavi karte izmedu 100 i 300 eura pa ces vidjeti da ce biti puno.

Ti to ozbiljno?

Ja mislim da bi! Iz svakog grada u Hrvatsko bi islo ljudi, dolazili bi ti iz Bosne, Slovenije, Srbije, Austrije ljudi. UFC je globalno mocan i karte za njega se pokupuju jednako agresivno i brzo kao i za Svjetsko nogometno prvenstvo. Nisam nigdje vidio UFC event a da nije vladao ogroman interes. E sad ako bi stavio neki socijalni fight card a jos uz to bez ijednog hrvatskog borca onda mozda i nebi

Teško, pogotovo što se tiče Bosne i Srbije.

U zapadnoj Hercegovini imas dosta bogatih ljudi i ljudi koji zele biti videni, u Sarajevu takoder imas ljudi s lovom, u Beogradu isto. Sto siromasnija drzava to imas visi jaz izmedu bogatih i siromasnih. Svicarska nema milijardera ali ima ih Rusija i Kina zemlje gdje ima gladnih. No nebitno. UFC je ogroman brand. Doslo bi mnogo ljudi koji neznaju tko se bori ali eto UFC je. Ja kada sam vidio tko sve ide iz Dubrovnika gledati Hrvatska Brasil na Poljud smrklo mi se ali kupovali su najbolja mjesta ljudi kojima je to prva utakmica uzivo. Pravih navijaca nije bilo. Poljud je bio pun. Svi vlasnici firmi svi "sminkeri" nisu pitali za cjenu karte. Dobar marketing i euforija koja se stvori je cudo!

bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-05-15T05:33:55Z

U zapadnoj Hercegovini imas dosta bogatih ljudi i ljudi koji zele biti videni, u Sarajevu takoder imas ljudi s lovom, u Beogradu isto. Sto siromasnija drzava to imas visi jaz izmedu bogatih i siromasnih. Svicarska nema milijardera ali ima ih Rusija i Kina zemlje gdje ima gladnih. No nebitno. UFC je ogroman brand. Doslo bi mnogo ljudi koji neznaju tko se bori ali eto UFC je. Ja kada sam vidio tko sve ide iz Dubrovnika gledati Hrvatska Brasil na Poljud smrklo mi se ali kupovali su najbolja mjesta ljudi kojima je to prva utakmica uzivo. Pravih navijaca nije bilo. Poljud je bio pun. Svi vlasnici firmi svi "sminkeri" nisu pitali za cjenu karte. Dobar marketing i euforija koja se stvori je cudo!

Ti lovaši sigurno nisu napunili stadion, njih je šačica za jednu ložu. Stadione i dvorane puni obična raja, a taj sigurno neće dat nit 200 kn, kamoli 100 i više Eura za kartu. Tim više jer za 99 % UFC-ovih boraca nikad ni nisu čuli.
100 Eura, alo, pa K-1 i Mirko nisu rasprodali Arenu gdje su karte bile 100 kn.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Svensson
2013-05-15T10:43:25Z

Ti lovaši sigurno nisu napunili stadion, njih je šačica za jednu ložu. Stadione i dvorane puni obična raja, a taj sigurno neće dat nit 200 kn, kamoli 100 i više Eura za kartu. Tim više jer za 99 % UFC-ovih boraca nikad ni nisu čuli.
100 Eura, alo, pa K-1 i Mirko nisu rasprodali Arenu gdje su karte bile 100 kn.

bero pusti covjeka da zivi u zabludi:)20

Ljudi koji zele biti vidjeni ce doci tamo gdje oni misle da ce biti vidjeni.Usporedbu s nogometom i reprezentacijom Brazila ne treba ni komentirati.

Cim se krenu zasnivati konkretne rezultate na pretpostavkama, pa onda s pretpostavkama na te pretpostavke...
Ivan CRO Cop
2013-05-16T12:40:39Z
Na sajtu su dodali profile Kemaya i Gergesa, uf što bi dobro bilo da upare Gergesa sa Zhuravlevom, ma ni revanš sa Kemayom ne bi bio ništa lošiji
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Svensson
2013-05-16T13:46:56Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Na sajtu su dodali profile Kemaya i Gergesa, uf što bi dobro bilo da upare Gergesa sa Zhuravlevom, ma ni revanš sa Kemayom ne bi bio ništa lošiji

mislim da cemo Gergesa gledat s Brestovcem. To bi bio zanimljiv dvoboj nogama :)20
Ivan CRO Cop
2013-05-16T14:01:19Z
Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

mislim da cemo Gergesa gledat s Brestovcem. To bi bio zanimljiv dvoboj nogama :)20

Zhuravlev vs Senad Hadžić :)32

a stvarno bi bio strašan meč gerges - brestovac
Ivan CRO Cop
2013-05-16T17:02:27Z
Kaki je Egzon jado moj UserPostedImage neće Deliji lako bit :)20
dr jupidu
2013-05-18T09:16:25Z

delijin protivnik

loš boks

dole zna nešto malo

delija by gnp maradona
dr jupidu
2013-05-18T09:27:49Z

gluhakov protivnik

dobar..ima mota..pogledao sam par mečeva
Ivan CRO Cop
2013-05-18T17:05:17Z
Originally Posted by: dr jupidu 

http://www.youtube.com/watch?v=9X4UR22hWfk

delijin protivnik

loš boks

dole zna nešto malo

delija by gnp maradona

Neka čuš, namlatit kante, na kraju krajeva nije ni Nikita Krylov završio u UFC jer je dobio nekog sjajnog...
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2013-05-19T11:21:24Z

http://www.youtube.com/watch?v=9X4UR22hWfk

delijin protivnik

loš boks

dole zna nešto malo

delija by gnp maradona

A gdje su boksali???
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
dr jupidu
2013-05-21T09:31:33Z
Originally Posted by: Losh 

Rodrigezov protivnik

http://www.sherdog.com/fighter/Tomaz-Simonic-77903 

idem ga malko gledat

tko zna više o tomazu nek napiše kakav je itd

dr jupidu
2013-05-21T09:35:23Z

Rodrigezov protivnik

idem ga malko gledat

nije teškaš dovoljno i nije me se dojmio:)

bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-05-21T09:59:15Z

Rodrigezov protivnik

idem ga malko gledat

nije teškaš dovoljno i nije me se dojmio:)

sam sebi odgovara, prejako. :)20

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
DoKoske
2013-05-21T10:23:56Z

Rodrigezov protivnik

idem ga malko gledat

ima dobru stojku al hrvanje i parter uopće ne radi ili jako malo
wash your feminine side clean off
dr jupidu
2013-05-21T10:29:55Z
Originally Posted by: DoKoske 

Rodrigezov protivnik

idem ga malko gledat

a ništa fujita vs crocop:)

dr jupidu
2013-05-21T10:31:09Z

Originally Posted by: DoKoske 

Rodrigezov protivnik

idem ga malko gledat

a ništa fujita vs crocop:)

što se mene tiče trušček vs do koske čekam u idućim ffc....

Similar Topics
Users browsing this topic