Dovedi UFC u Hrvatsku i stavi karte izmedu 100 i 300 eura pa ces vidjeti da ce biti puno.
Ti to ozbiljno?
Ja mislim da bi! Iz svakog grada u Hrvatsko bi islo ljudi, dolazili bi ti iz Bosne, Slovenije, Srbije, Austrije ljudi. UFC je globalno mocan i karte za njega se pokupuju jednako agresivno i brzo kao i za Svjetsko nogometno prvenstvo. Nisam nigdje vidio UFC event a da nije vladao ogroman interes. E sad ako bi stavio neki socijalni fight card a jos uz to bez ijednog hrvatskog borca onda mozda i nebi
Teško, pogotovo što se tiče Bosne i Srbije. To je iznos njihove prosječne mjesečne plaće tako da bi rijetki fanatci platili ulaznicu po tim cijenama, a smatram da je i za prosječnog Hrvata to previše. Kao što je netko tu spomenuo, MMA fanovi su u jako malom broju, pa samim tim tribine treba napuniti sa prosječnim gledateljima. To je očito problem i FFC-u!? Mislim da bi cijene maximalno trebali prilagoditi srednjem puku, koji će moći i povesti nekoga iz obitelji sa sobom na event. Smatram da se cijene za ovakve evente kao što je FFC, te za ovakve Fight Card-ove moraju kretati između 60 i 150 kn maximalno. Normalna dobra mjesta nebi smjela biti skuplja od 100 kn! Pravi fanovi će možda i platiti vip ulaznice po 200 ili 300 kn, ali to se svede na manje od 10%, tako da ta mjesta uz ring svakako budu popunjena. Nešto sponzorima, nešto fanovima, timovima boraca i to je to. Nije lijepo gledati polu ili potpuno prazne tribine, ispada da organizacija, kao i MMA kao sport nije popularan kod nas.
Mario Urlic, FFGP Event Manager