gle ekipe sta napada:)20
Mi koji spadamo u zagrizene fanove ovog sporta, pa mi uopce nismo primarno ciljana publika ovdje, mi smo u debeloj manjini.
ljudi, svaki proizvod po cijeni X ima potencijalan broj kupaca po cijeni Y.I kada bi mogli provesti istrazivanje dobili bi nekakvu graficku predodzbu koja bi pokazala da je npr 600 ljudi spremno kupiti ulaznicu po 100 kn, npr 1100 po 60, itd.
E sad, druga je stvar sto se marketinskim alatima ove brojke mogu tokom vremena mijenjati. Kvalitetna promocija i pr, upravljanje brendom (kako na makro-razini citave organizacije, tako i na mikro-razini klubova, pa cak i boraca), produkcija na vrhunskoj razini... sve su to stvari koje do sada kod nas nisu do sada nisu bile prisutne,a uvjet su za uspjeh na danasnjem trzistu. Eventi su bili organizirani od strane lokalnih klubova (Gladiator,Pit Bull) ili od raznih pojedinaca tipa Vatavuk(sa millenium fight challenge ) ili onaj momak sto je probao s onim "veni,vidi,vici" ili kako se vec zvalo.
Zovko je za sada uspio ovo s produkcijom,jer tu je on vec stari lisac.Sto ce biti s ostalim to nam preostaje da vidimo, ja se nadam najboljem iako je domace trziste dosta malo, relativno slabe kupovne moci i k tome jos i u krizi.