Croatia Top Team
2013-05-27T11:05:18Z
Originally Posted by: stipeb 

Originally Posted by: balkanbomber 

sad tek pogledao borbu Delije, jedina koja me stvarno zanimala!

svaka cast, momak kida svakoga ko stane pred njim, ali ipak se moram po 10ti put ponavljati -

ZASTO GLADIATOR FORSIRA PRIDE PRAVILA????

To je po meni totalno kontraproduktivno, i Imam nekoliko razloga za to:

- Decki (ne samo Delija) vjerovatno ciljaju na UFC ili na M1, dvije organizacije gdje nema Soccer kickova!

- prvi put kad izadju izvan HR i Slovenije falit ce im to jako oruzije na koje su navikli, to ce utjecati na borbu!

Niti sam profic niti sam trener, ali cak ja razumijem da to nevodi nigdje, koji ce im to k**ac!?

Uz duzni Respekt, ali te kante bi mogli i lagano bez Soccer kickova pobijediti!

Gladijatori se prilagodavaju pravilima i rade ono sto je dopusteno s ciljem da sto prije u sto kracem roku dodu do zeljenog rezultata. Socer kickovi su kada covjek lezi na podu najlaksi za plasirati i odnjeti sigurnu pobjedu. Maro Perak je vjezbao socer kickove i stompove i bili su mu najjace oruzje u vremenu kada je pride bio najjaca svjetska organizacija i kada je to bilo dozvoljeno u vecini organizacija. Ja iskreno osobno nisam nikada vidio Deliju da trenira socer kickove i da bazira taktiku na njima. Njemu oni nisu niti specijalka niti nesto sto radi jako dobro. Delija radi puno stvari bolje od socer kickova a Racic ih nikada ne radi. Medutim ako su dozvoljeni pravilima naravno da ces ih koristiti. Zasto gladijatori rade socer kickove nije pravo pitanje. Pravo je potanje zasto FFC imaPRIDE pravila. Ali kad ih vec ima naravno da ce svi borci u pripremama odbaciti laktove a vjezbati socer kickove. To je tako logicno da nemoze biti logicnoje.

Također sam mišljenja da Deliji neće nedostajati soccer kickovi ako budu zabranjeni. On ih 'baca' jer su eto dozvoljeni, a mislim da u njegovom repertoaru 'oružja' zauzimaju zenemariv postotak.
Mario Urlic, FFGP Event Manager
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-05-29T13:25:29Z
malo zanimljivosti

Najprije je navedena kilaža na službenom vaganju dan prije eventa, a u zagradi je kilaža na dan borbe prije ulaska u ring.

Ricco Rodriguez 101.7 kg (103.8 kg) VS Tomaž Simonič 108.7 kg (110.6 kg)
Pavel Zhuravlev 95.4 kg (102.5 kg) VS Vinchenzo Renfurm x
Ante Delija 111.0 kg (112.8 kg) VS Gzim Selmani 124.0 kg (125.1 kg)
Antun Račić 66.5 kg (70.0 kg) VS Artak Nazarjan 65.4 kg (70.0 kg)
Igor Mihaljević 99.5 kg (102.0 kg) VS Uroš Veličevič 93.9 kg (96.4 kg)

Ivan Gluhak 77.5 kg (82.0 kg) VS Laszlo Senyei 76.0 kg (84.2 kg)
Ivan Stanić 89.6 kg (91.2 kg) VS Igor Emkić 86.0 kg (86.5 kg)
Matej Batinić 92.3 kg (96.2 kg) VS Attila Petrovszki x
Nino Vladušić 90.3 kg (95.2 kg) VS Sefan Anđelković 90.3 kg (94.0 kg)
Saša Milinković 103.7 kg (104.1 kg) VS Michail Lamprakis x
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Krajisnik
2013-05-29T13:36:20Z
Iznenadjuje me ovaj Madjar protiv Gluhaka,izgledao mi je da je dosta laksi i slabiji.
- A, jadan Pilipenda, smrznu li se?
- Valaj da hoću da se ukočanjim ovđe, nasred puta, ne bih zažalio!
air23
2013-05-29T13:54:54Z
Originally Posted by: bero 

malo zanimljivosti

Najprije je navedena kilaža na službenom vaganju dan prije eventa, a u zagradi je kilaža na dan borbe prije ulaska u ring.

Ricco Rodriguez 101.7 kg (103.8 kg) VS Tomaž Simonič 108.7 kg (110.6 kg)
Pavel Zhuravlev 95.4 kg (102.5 kg) VS Vinchenzo Renfurm x
Ante Delija 111.0 kg (112.8 kg) VS Gzim Selmani 124.0 kg (125.1 kg)
Antun Račić 66.5 kg (70.0 kg) VS Artak Nazarjan 65.4 kg (70.0 kg)
Igor Mihaljević 99.5 kg (102.0 kg) VS Uroš Veličevič 93.9 kg (96.4 kg)

Ivan Gluhak 77.5 kg (82.0 kg) VS Laszlo Senyei 76.0 kg (84.2 kg)
Ivan Stanić 89.6 kg (91.2 kg) VS Igor Emkić 86.0 kg (86.5 kg)
Matej Batinić 92.3 kg (96.2 kg) VS Attila Petrovszki x
Nino Vladušić 90.3 kg (95.2 kg) VS Sefan Anđelković 90.3 kg (94.0 kg)
Saša Milinković 103.7 kg (104.1 kg) VS Michail Lamprakis x

Ovo je uvijek zanimljivo za procitati. Hvala Bero
rebel
2013-05-29T19:31:26Z
http://www.profightstore...a-idem-u-ufc-/13439.aspx 

moze samo kratko pitanje: zasto ova Vasa mala Ina pise rijec_"BOG" sa malim slovom?

da li je to neznanje ili nesto drugo?

hvala
http://www.youtube.com/watch?feaature=plazyer_embedded&v=PCvWiBZusFE
dr jupidu
2013-05-29T22:50:51Z
Ima li snimki..gluhak batinic?
dr jupidu
2013-06-04T13:16:28Z

Originally Posted by: Seded 

Morat cu se sloziti sa Slashom da je to individualna stvar. Npr. Lesnar je Frank Mira unistio iz polugarda.

@stipeb

ma razumijem ja o cemu pricas, samo se ne mogu bas sloziti da je GNP generalno efektivniji iz garda. Ako je netko u tvom gardu, taman da je i vrhunski GNP-er (kao npr. Coleman), nije ga nemoguce blokirati jer i dalje imas dosta prostora za manevriranje. Kad se radi o polugardu, prostor ti je smanjen i osim ako nisi nadljudski jak da nekoga brzo i efektivno sweepas, gadno ti se pise...

Razumijem naravno da imas drukcije vidjenje situacije, meni je ovo nekako blize i u teoriji i u praksi.

U praksi se ja osobno bolje osjecam u poluguardu jer nisu niti blizu jaki udarci koje plasira netko iz guarda. Druga stvar sto ja cjelo vrijeme idem na sweep pa cak i na submission kao donji iz poluguarda tako da moj protivnik se pocme braniti i zaboravi na gp jer mu "nedam mira". Ja volim poluguard osobno. Ako idem s guardom u MMA onda je to obavezno rubber guard. Nikako klasican zatvoreni guard jer iskljucivo primam batine. Ako nije u pitanju MMA volim biti u guardu i to otvorenom jer onda sam najopasniji.
Inace nisi nikada bio u parteru koliko ja vidim, pa nisi se ni valjao po strunjaci. Da nekoga sweepas apsolutno ne ovisi o tvojoj snazi. Sweep je iskljucivo stvar tehnike, ciste tehnike!

TOČNO

inače ja dole volim bit donji u mma i niko mi nemože ništa npr

dr jupidu
2013-06-04T13:17:29Z
Slash
2013-06-04T13:17:50Z
Originally Posted by: Svensson 

hmm, moje sugestije bi bile

-ne vise od jednog eventa mjesecno
-ici na pristupacniju cijenu ulaznica a vecu posjecenost
-jaca promocija eventa
-podrzat i amaterski mma (domaci borci /uvodne borbe)

za produkciju skidam kapu jer je zbilja na visokoj razini

- sad će ljetna pauza pa onda serija evenata navodno, samo da se prije zna gdje će biti i i fightcard (iako se Osijek popunio)
- 60 kn je pristupačnije da ne može biti pristupačnije za tribine
- to da, samo da se ranije krene
- ima domaćih boraca u uvodu i kroz turnir
Becks
2013-06-04T18:23:59Z
Originally Posted by: dr jupidu 

TOČNO

ja s 65kg bi ubio boga u tebi da si mi donji
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
dr jupidu
2013-06-04T18:33:35Z
Originally Posted by: Becks 

Originally Posted by: dr jupidu 

TOČNO

ja s 65kg bi ubio boga u tebi da si mi donji

tesko... Vracamo se na temu. Kakav savrsen tajming batinica.savrsen mec.....svaka cast

dr jupidu
2013-06-04T18:36:36Z
Rekao sam gluhaku da je prejak pa mu se mozak ne ukljucuje dovoljno u mecu da izbjegne ovakve poraze.dobar je.gluhak vec jedno vrijeme zivi spartanski i rezultati su tu
Seded
2013-06-05T09:46:24Z

Inace nisi nikada bio u parteru koliko ja vidim, pa nisi se ni valjao po strunjaci. Da nekoga sweepas apsolutno ne ovisi o tvojoj snazi. Sweep je iskljucivo stvar tehnike, ciste tehnike!

Sweep je stvar tehnike? thank you cpt. obvious, here, have this rock :)30 S obzirom kako vidis, odnosno kako citas, baci pogled na berin topic o laserskom skidanju dioptrije. :)37

Govorio sam o MMA polugardu, dakle o polugardu koji ukljucuje udarce. U skladu s time, svako otvaranje moze biti kaznjivo, sto GNP-om, sto prolaskom u bolju poziciju. Puno bolje se osjecam u polugardu, lakse mi je kontrolirati, prijeci u bolju poziciju, "GNP-ati" i sl. Ovo moje stajaliste su potvrdili i borci tipa Couture i Lesnar.

U gardu se jednostavno ne osjecam u mogucnosti score-ati onoliko koliko bih htio, posebno jer nisam od onih kojih ce se priljepiti za kukove i cekati da prodje vrijeme. Volim riskirati, biti efektivan, agresivan jer je samim time meni zabavnije (posto MMA treniram iz gusta/razonode).

Mozemo se sloziti da se ne slazemo. Bilo da je MMA ili grappling sparing, uvijek mi je puno bolje bilo biti u protivnikovom polugardu.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Similar Topics
Users browsing this topic