19_Pitbull_86
2013-05-13T12:42:55Z
UserPostedImage

http://www.profightstore.hr/nov...a-rodrigueza-/13294.aspx 
Sponsor
Ivan CRO Cop
2013-05-13T12:59:43Z
Turnir mi izgleda jako loše, Deliji i Račiću totalni anonimusi već vidim šta će se desiti, Zhuravlev će 100% dobit neku kantu, main event LOL, undercard može bit zanimljiv i Mihaljević ako mu dovedu štrucla kao i što je bilo najavljeno
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-05-13T13:00:32Z
main card će trajat 15 min :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2013-05-13T13:06:25Z
Fightcard i nije nešto u usporedbi sa Zadrom, ali ne može svaki biti svjetski.
19_Pitbull_86
2013-05-13T13:07:37Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Turnir mi izgleda jako loše, Deliji i Račiću totalni anonimusi već vidim šta će se desiti, Zhuravlev će 100% dobit neku kantu, main event LOL, undercard može bit zanimljiv i Mihaljević ako mu dovedu štrucla kao i što je bilo najavljeno

http://www.sherdog.com/fighter/Artak-Nazaryan-96311 

Racicev protivnik je ok.
Ali uopce mi nije jasno sta rade s delijom.....umjesto da mu dovode kvalitetne europske borce oni mu serviraju kante.

Sve u svemu puno losiji card od zadnja dva.
loreia
2013-05-13T13:08:10Z
Zanimljiva stvar je da bas taj dan putujem za Osijek :)20
Kad sam vec propustio splitski turnir, barem mogu vidjeti osjecki.

Nego, jel to Zovko poceo skracivati pauzu izmedju turnira? Koji je krajnji cilj? Jedna priredba tjedno? Prebacit UFC po broju priredbi do kraja godine?
dr. Jupidu wrote: diskusting
fist
  • fist
  • Advanced Member
2013-05-13T13:10:25Z
Originally Posted by: loreia 

Nego, jel to Zovko poceo skracivati pauzu izmedju turnira? Koji je krajnji cilj? Jedna priredba tjedno? Prebacit UFC po broju priredbi do kraja godine?

Moga bi onda navratiti na kavu, možeš čak birati i mjesto, kod mene doma ili negdje u Zg

Kamatar87
2013-05-13T13:29:12Z
Bas me zanima sto ce se desiti kad turniri obidu hrvatsku za jedan ciklus...

Interes sumnjam da ce porasti a ekipa iz gradova u kojima je bio event i koji su bili ne vjerujem da ce doci drugi put...

Tako da nakon ovog desanta predvidam povlacenje 🙂
Slash
2013-05-13T13:29:18Z
Originally Posted by: loreia 

Vjerojatno neki TV deal o broju godišnjih turnira i slično.
Bilo bi super da uključi puno više domaćih boraca u to, ima kod nas dobrih fajtera.
Slash
2013-05-13T13:31:12Z
Originally Posted by: Kamatar87 

Bas me zanima sto ce se desiti kad turniri obidu hrvatsku za jedan ciklus...

Interes sumnjam da ce porasti a ekipa iz gradova u kojima je bio event i koji su bili ne vjerujem da ce doci drugi put...

Tako da nakon ovog desanta predvidam povlacenje :)

Ako ne dođu u Zadru ponovno nakon onog turnira onda kvragu sve skupa. Odlične borbe, atmosfera, produkcija... Vjerojatno će sve više i više ljudi biti, samo da se fightcard zna ranije bilo bi super pa da je jača promocija.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2013-05-13T13:36:25Z
Originally Posted by: 19_Pitbull_86 

Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

http://www.sherdog.com/fighter/Artak-Nazaryan-96311 

Racicev protivnik je ok.
Ali uopce mi nije jasno sta rade s delijom.....umjesto da mu dovode kvalitetne europske borce oni mu serviraju kante.

Sve u svemu puno losiji card od zadnja dva.

Ima dobar skor samo što mu protivnici nemaju niti jednu pobedu.
Seded
2013-05-13T13:43:35Z
Fightcard tako tako, a otici cu posto sam iz Osijeka, glupo mi je propustiti.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Ivan CRO Cop
2013-05-13T13:59:31Z
Samo da Zhuravlevu dovedu nekoga da izdrzi bar rundu i po i to je to :)18

EDIT: evo sad citam da je Štrucl otpao... jbg to je mogao bit dobar meč, ko zna ko će sad ulećet protiv Mihaljevića :)14

EDIT: I Ciobanua su makli, nadam se da nije odustao ... mada vjerovatno jes jer ima nastup u Superkombatu za 5 dana...
john wayne
2013-05-13T19:05:30Z
kao mma fanu, koji stanuje u osijeku, ću se osjećat ko najveće govno ako sa svojim studentskim proračunom ne nagrecam para za event ;D
pa me zanima jel se znaju cijene otprilike ?
he has satan in his eyes
Croatia Top Team
2013-05-13T19:56:53Z
Originally Posted by: john wayne 

kao mma fanu, koji stanuje u osijeku, ću se osjećat ko najveće govno ako sa svojim studentskim proračunom ne nagrecam para za event ;D

Piše da se ulaznice mogu kupiti u sustavu Eventima, ja ih ne mogu pronaći?

Što se tiče borbi, nemam neki pametan komentar. Delija je strašan potencijal, definitivno treba neko jače ime nakon što je pobijedio Ricca, u jednom od najboljih mečeva koji sam gledao u Hrvatskoj.

Egzon Selmani je najveći albanski talenat koji je po Sherdogu imao jednu amatersku borbu, koju je btw. izgubio??? :)23
Mario Urlic, FFGP Event Manager
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-05-13T20:44:39Z
Originally Posted by: john wayne 

u Zadru su bile već od 60 kn, tako će valjda i sad.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
JuniorDS
2013-05-13T20:59:47Z
Do prije koji misec svi su se žalili kako je MMA u Hrvatskoj zapostavljen, nema priredbi, ne spominje se u vijestima..... Sad kad ima event svaki mjesec, direktni prenosi na TV-u sad opet ne valja. Ja mislim da je ovo veliki napredak za MMA kod nas i samo da potraje. Jedino da su cijene ulaznica nešto niže pa da dvorane budu pune i spektakl je zajamčen.
Croatia Top Team
2013-05-13T21:41:54Z

Malo sam razmišljao o ovom ubrzanom organiziranju FFC evenata i došao do slijedećeg zaključka. Ako FFC želi biti jaka svjetska i vodeća Europska organizacija, definitivno mora sustići već renomirane dvije Europske organizacije, WFC koji uskoro ima 18. event i još bolji KSW koji uskoro ima 23. event po redu.
Zato se vjerovatno Zovku malo žuri, pa je zato malo teže pronaći kvalitetne borce u kratkom roku, kao što ih nije isplativo ni previše plaćati, bar dok organizacija ne bude imala respektabilan broj evenata iza sebe.

Poznajem Zovka odavno jer dolazi iz mog grada, a davne 2007.g. sam bio kod njega u Zagrebu kako bi pokušali i surađivati na organizaciji našeg tadašnjeg drugog eventa u Dubrovniku. Zbog njegovog kuma koji me doveo kod njega želio mi je maximalno pomoći u organizaciji, čovjek je tada zaista imao sve moguće kontakte, a posebno iz K1 svijeta, znamo i zašto, zar ne. Dao mi je strašnih ideja i sugestija, kao što mi je i pokušao riješiti neka zvučna imena za tadašnji event. Nažalost, ostali iz mog organizacijskog odbora tada nisu bili za tu ideju, pa smo ostali samo na razgovoru i ideji da surađujemo. Sjećam se, tada je Zovko bio oštro protiv svog povratka i aktivnog bavljenja ovim sportom i organizacjom evenata, a jako mi je drago što se ipak predomislio. Bez obzira, što je od našeg sastanka prošlo već 6 godina i što mene više nema tu. :)

Produkciju čovjek ima u malom prstu, to i jest njegov core business već dugo godina, u što smo se uvjerili na dosadašnjim eventima, zaista vrhunski. Mene osobno dosta smeta što našim perspektivnim borcima ne dovodi puno bolje protivnike, pogotovo Peraku i Deliji, ali eto, tako je. Čitam Peraka kako hvali organizaciju i brigu o borcima, a vjerujem da je zaista tako, Zovko je inače dosta galantan i ne štedi novce kad je business u pitanju. A, ovo je business zar ne!? Kad pričate o financijskoj neisplativosti svega što radi, reći ću vam samo jedno. Zar ste ikad čuli da je netko zaradio na poslu, prije nego je u njega godinama ulagao vrijeme i velike novce, ja nisam!

Zaista mi je drago da imamo jaku hrvatsku organizaciju i da je baš Zovko taj koji je pokrenuo, jer mislim da ima znanje, novce, kontakte i medije, a bez toga nema uspjeha. Želim mu da uspije, zbog svih nas koji pratimo i volimo ovaj sport.
Mario Urlic, FFGP Event Manager
Ivan CRO Cop
2013-05-13T22:05:26Z
Ma bit će to dobro, samo kad se domaći borci približe široj publici, tipa u crnoj gori đe Groan Radonjić koji je šlapa od borca napuni sportski centar moraču...

ali bi trebalo ispirat mozak ljudima na nacionalnoj televiziji o sampionima itd dat svima WAKO PRO pojas i vrh, ali su hrvati što pametniji od crnogoraca :)1
Svensson
2013-05-13T22:11:37Z
hmm, moje sugestije bi bile

-ne vise od jednog eventa mjesecno
-ici na pristupacniju cijenu ulaznica a vecu posjecenost
-jaca promocija eventa
-podrzat i amaterski mma (domaci borci /uvodne borbe)

za produkciju skidam kapu jer je zbilja na visokoj razini
Similar Topics
Users browsing this topic