Josip
  • Josip
  • Advanced Member Topic Starter
2013-05-05T18:39:13Z
Dakle sudac dao žuti karton 17-god klincu.. ovaj popi*dio i udario ga nogom u glavu.. sudac pao u komu i nakon 5 dana umro.

http://sportski.net.hr/n...dario-zbog-zutog-kartona 

Sad mene zanima kako vi objašnjavate da neki dečko koji nezna ni udarit kako spada uspije usmrtit nekoga, makar sudac je star al opet je bio zdrav. Kako to da borci u kavezu popuše high kick i jos 4-5 udaraca dok je u nesvijesti i opet im nije ništa. i sljedecu borbu opet isto i opet i dalje su "normalni"
Sponsor
Ivan CRO Cop
2013-05-05T18:50:22Z
Originally Posted by: Josip 

Dakle sudac dao žuti karton 17-god klincu.. ovaj popi*dio i udario ga nogom u glavu.. sudac pao u komu i nakon 5 dana umro.

http://sportski.net.hr/n...dario-zbog-zutog-kartona 

Sad mene zanima kako vi objašnjavate da neki dečko koji nezna ni udarit kako spada uspije usmrtit nekoga, makar sudac je star al opet je bio zdrav. Kako to da borci u kavezu popuše high kick i jos 4-5 udaraca dok je u nesvijesti i opet im nije ništa. i sljedecu borbu opet isto i opet i dalje su "normalni"

Nisam neki ekspert al nije dovoljno to što je bio zdrav, i dečko koji trenira fudbal zna udarit nogom vjeruj mi :)18 nije to mawashi al bože moj :)1
a oću reć da borci koji primaju dosta udaraca i na sparinge, spremni su itd i što je najvažnije očekuju udarac mnogo ga lakše prime nego neko ko ga ne očekuje.
iako prime mnogo teških udaraca u borbi siguran sam da ih tako klepiš odjednom na ulici polijegali bi svi

EDIT: dje pise da ga je nogom klepio?
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
TheTribe
2013-05-05T19:31:23Z
Mozda je imao neku manu na mozgu... tko zna..
Đolo
2013-05-05T19:41:57Z
Bas me zanima koliko godina zatvora ce mali dobit,nadam se da se nece izvuc sa par godina,barem 20.
balooba
2013-05-05T20:45:51Z
Ja vjerujem da je to zato jer je doslo iznenada, neocekivano. mozak nije registrirao i nije pripremio tijelo na udarac.
Takodjer i u borilackom sportu, u najvise slucajeva, nokaut uzokuje udarac koji nisi vidio.