dr jupidu
2013-04-12T10:26:11Z
Originally Posted by: Diablo 

svaki krimos ima neku tvrtku preko koje pere pare inace ti je porezna na vratu cim prvi puta sjednes u malo bolji auto

nevezano uz Ahmica ali da Jupiju pojasnim zasto se otvaraju tvrtke :)20

ha ha hvala diabliću bez tebe bi glup šetao svijetom:))

p.s ak reakt zaradi 2500 kn od nas....i neplati porez oće u zatvor:)? odgovori na napšem topicu

znam da se obično automat kockarnice otvaraju radit tih stvari..u koje niko ne ulazi a imaju promet:))

bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-04-12T10:30:20Z
piše da u cijeloj akciji zaplijenjeno oko 350 kg skunka (marihuana) i čak POLA KILOGRAMA heroina :)18 :)18 :)18 :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2013-04-12T10:31:55Z
Originally Posted by: pasbrata 

Originally Posted by: Diablo 

svaki krimos ima neku tvrtku preko koje pere pare inace ti je porezna na vratu cim prvi puta sjednes u malo bolji auto

nevezano uz Ahmica ali da Jupiju pojasnim zasto se otvaraju tvrtke :)20

baš sam mu malo pogledao poslovanje. čovjek je imao par firmi, ali je vjerojatno bio preslab protiv državnog aparata.

pasbrata a čime se ti baviš..osim pisanja gluposti na forumu:)) zanimanje? kad tako moš sve da proveriš:)
ja sam međunarodni švercer pameti:))

Diablo
2013-04-12T10:33:08Z
Originally Posted by: bero 

piše da u cijeloj akciji zaplijenjeno oko 350 kg skunka (marihuana) i čak POLA KILOGRAMA heroina :)18 :)18 :)18 :)18

predstava za javnost da ljudi vide da policija ipak nesto radi

ove koji svercaju na tone ne smiju dirati kad ubiru dobru proviziju :)20
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2013-04-12T10:34:17Z
Quote:

Policija pretražuje kafić u Dvorima Lapad, u Sarajevu uhićen A. A. ultimate fight borac?

http://dubrovacki.hr/cla...dubrovackim-krim-miljeom 
kanye
2013-04-12T10:37:40Z
UPDATE: U 11:27 sati Dubrovački vjesnik izvijestio je o uhićenju Ajlina Ahmića u Sarajevu te kako će biti uključen u spomenutu istragu o kriminalnom miljeu. Prema određenim izvorima diljem naše regije navodno je zbog sudjelovanja u dilanju droge uhićeno već oko 50-ak osoba u ovoj policijskoj akciji.
Satrap
2013-04-12T10:44:54Z
Sajam klonova.

ksian
2013-04-12T10:47:19Z
Originally Posted by: bero 

Čak :)20 :)20 :)20

gitanes
2013-04-12T11:05:55Z
Originally Posted by: dr jupidu 

http://slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/207338/Default.aspx

to šta nekog traže neznači i da je kriv...

Ne,samo se malo šale ...

The Miner
2013-04-12T11:09:31Z
Originally Posted by: duhizgrada 

To je uz jedan od razloga zasto ga Maro ne zeli u Gladijatora i zasto ga se zelio rjesiti!

A ostala ekipa iz "Gladijatora" ne voli smrknuti,ha?:)18

Becks
2013-04-12T11:15:10Z
Originally Posted by: The Miner 

To je uz jedan od razloga zasto ga Maro ne zeli u Gladijatora i zasto ga se zelio rjesiti!

možda im je ićo bio glavni diler pa je podignuo cijene pa ga ovi izbacili... tko zna :DD
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
dr jupidu
2013-04-12T11:38:06Z
Originally Posted by: shogo 

Bitno da je sparirao s Mirkom:)2

čudno da nisu portali objavili:

uhićen sparing partner crocopa:)))

ksian
2013-04-12T11:45:13Z
Originally Posted by: Becks 

Originally Posted by: The Miner 

možda im je ićo bio glavni diler pa je podignuo cijene pa ga ovi izbacili... tko zna :DD

To što neko voli šmrknuti ili ne, njegova je osobna stvar, uostalom, vjerujem da bi mnogi ljudi na ovom forumu isto voljeli inhalirati kokain, da su u mogućnosti. Konzumiranje kokaina u jednom zakonskom kontekstu, čovjeka čini prestupnikom, koji loše radi za sebe samog, ali, ne i kriminalcem, koji radi loše za druge ili cijelo društvo.

Cijela stvar se ne može dovesti u vezu sa klubom Gladijator i Marom Perakom. Jedan njihov bivši član je jedan od 50-ak osumnjičenih, i to je sve. Znamo da su se Maro i A.A. razišli, dakle, svako je krenuo nekim svojim putem, to je normalno u sportu, i u životu.

Mislim da bi bilo korektno prema Mari Peraku i njegovom klubu da se u vezi ovog događaja raspravlja o A.A., a ne o njima. Maro nije cvit iz pitara, imao je svojih progrešaka, mladost-ludost, ali, generalno, momak je pravi sportaš, puno je napravio za razvoj sporta, bio se registrirao ovdje, odgovarao na naša pitanja.

Znam da su ovi vaši upisi zajebancija, ali, momci su već bili dobili jedan negativan javni image na konto onih nekoliko tuča po gradu, a ljudi su ambiciozni, oće radit, i vjerujem da su skužili da im ta negativna slika jednostavno ne treba.

Dakle, da ih ne razvlačimo ovdje, gdje svako može doć i pogledat, onda kad to objektivno ne zaslužuju. Jer, cijela stvar nije zajebancija. Neko može pročitat sve ovo i izvuć neki skroz drugi zaključak.

unreal
2013-04-12T12:14:27Z

To da Ico dila drogu je u Dubrovniku odavno poznata cinjenica. To svatko zna i nitko u Dubrovniku niti malo nije iznenaden. Pa covjek vozi auta od 70 000 eura. To je uz jedan od razloga zasto ga Maro ne zeli u Gladijatora i zasto ga se zelio rjesiti!

Pa normalno, a nije ni jedini. Imas hrpu boraca, profesionalaca koji su povezani sa takvim stvarima. Mozda ne svi ovo kao A.A. ali i za to sve ostalo bi zavrsili u zatvoru. Ako se kreces u tim krugovima sve to saznas, nacujes.

balkanbomber
2013-04-12T14:36:51Z
ovo me nije cudilo nimalo, iskreno, neznam ga osobno niti sam ga ikada vidio, ali sve te price oko tog poslica
njegovog, i kako ima toliko novaca i tak skupa auta, to se nezaradi na posten nacin, ne na taj na koji je on
glumio da je zaradio...

te zastitarske firme su samo izmisljene da se preko njih peru novci, nista vise, ili ako su posteni onda nemaju
tak mnogo novaca, to je realna situacija. ima ih koliko hoces, svaki 10ti redar kao glumi nekog zastitara,
pa koga oni toliki stite da mi je znati? svi celebrity imaju svoje zastitare, koga onda ovi kao stite negdje
u tim stranim zemljama???

price za malu djecu, eto to je to, nista vise
On je čovjek jako dobar momak!
Montana
2013-04-12T15:51:11Z
Originally Posted by: balkanbomber 

ovo me nije cudilo nimalo, iskreno, neznam ga osobno niti sam ga ikada vidio, ali sve te price oko tog poslica
njegovog, i kako ima toliko novaca i tak skupa auta, to se nezaradi na posten nacin, ne na taj na koji je on
glumio da je zaradio...

te zastitarske firme su samo izmisljene da se preko njih peru novci, nista vise, ili ako su posteni onda nemaju
tak mnogo novaca, to je realna situacija. ima ih koliko hoces, svaki 10ti redar kao glumi nekog zastitara,
pa koga oni toliki stite da mi je znati? svi celebrity imaju svoje zastitare, koga onda ovi kao stite negdje
u tim stranim zemljama???

price za malu djecu, eto to je to, nista vise

Pa koliko je meni poznato da je familija od Aljina Ahmića dobrostojeća , i da imaju dugo godina restoran u Dubrovniku , tako može voziti dobar auto !

E sada jeli mu to bilo malo pa htio zaraditi "honoralno" to neznam , ali su dobrostojeća familija !

.'
- *
_ , , .
,
_ '
air23
2013-04-12T15:54:00Z
Originally Posted by: 19_Pitbull_86 

http://www.dulist.hr/clanak/292...e-uhicenje-ajlina-ahmica 

Vi koji ga poznajete cete mozda znati, je li ovo na videu Ico??
I sta se cudite kao nije dilao.. pa panduri ga ne bi sigurno uhitili i radili takve akcije, osobito USKOK, da nemaju cvrstih dokaza
fanatic
2013-04-12T16:00:31Z
Originally Posted by: air23 

I sta se cudite kao nije dilao.. pa panduri ga ne bi sigurno uhitili i radili takve akcije, osobito USKOK, da nemaju cvrstih dokaza

a ako i nije on, onda je neki koji isto ima komad leđa :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
19_Pitbull_86
2013-04-12T16:05:28Z
Originally Posted by: air23 

jest on je...mogao si procitat naslov :)18
Users browsing this topic