bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2013-03-26T23:00:19Z
http://www.profightstore...-dokumentarac/12800.aspx 

Sirotom dečku svaka čast, ali onima koji ga puštaju da se bori...ne znam baš.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
hamush
2013-03-26T23:10:44Z
tesko je o ovome debatirati. sa jedne strane je lijepo vidjeti trud, i koliko mu to znaci... sa druge strane mislim da je ocito da ce sa vremenom sport rasti, pa ce biti i liga za ljude sa njihovim "sposobnostima", bas kao sto imaju special olympics itd...

nebi me cudilo da za 10-20 god mma bude toliko rasiren da postoji i za njih mjesto u sportu.
bero
  • bero
2013-03-26T23:12:06Z
“For someone with Down syndrome, Garrett is extremely high functioning. Still, his cognitive ability is roughly equivalent to that of a 12-year-old’s. His reading and math skills are at a third-grade level. He can’t tell if a cash­ier gives him correct change after he buys a slice of pizza, his mom says, and it’s unlikely he’ll be able to understand this entire article.”
- dr jupidu
bero
  • bero
2013-03-26T23:16:15Z
Originally Posted by: hamush 

tesko je o ovome debatirati. sa jedne strane je lijepo vidjeti trud, i koliko mu to znaci... sa druge strane mislim da je ocito da ce sa vremenom sport rasti, pa ce biti i liga za ljude sa njihovim "sposobnostima", bas kao sto imaju special olympics itd...

nebi me cudilo da za 10-20 god mma bude toliko rasiren da postoji i za njih mjesto u sportu.

O tome bi se dalo raspravljati. Ali stavljati ih u ring protiv "normalnih" boraca, to je već po meni vrlo neodgovorno i preopasno.
- dr jupidu
karl anal
2013-03-26T23:40:05Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: hamush 

O tome bi se dalo raspravljati. Ali stavljati ih u ring protiv "normalnih" boraca, to je već po meni vrlo neodgovorno i preopasno.

šta sad tu cvilite, a kad se jupi borio sa reaktom niko ništa
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
hamush
2013-03-27T01:03:23Z
hahahahahahahha cuj to je bio slucaj 2 retaja, ne jednog, tako da je stvar izbalansirana bila. uostalom, ovaj mali bi ih skolovao obojicu.
dr jupidu
2013-03-27T08:28:29Z
mozak im je već oštećen i daljnja oštećivanja su neodgovorna KO TO DOPUŠTA..TRENING OK AL BORBE MA DAJTE
Diablo
2013-03-27T11:33:54Z
svaka cast momku na trudu i volji ali jebote, meni je to freak show. Neka ljudi treniraju, neka se natjecu u nekom amaterskom obliku ako vec zele ali pustiti momka sa Downovim sindromom da se bori sa nekim tko nema taj hendikep je budalastina.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2013-03-27T11:58:26Z
Da, prava budalaština.
Za trenirati svake pohvale, kapa do poda ali meč...Zamislite samo da mu neko "normalan" radi GNP.
Satrap
2013-03-27T12:06:40Z
Koji kurac će on u MMA?! Nek trenira nogomet, to je ionako sport za ********

Stvarno nije lijepo tako pričati za hendikepirane. Pripazi malo
Moderator
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2013-03-27T12:22:10Z

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Brockton Blockbuster
2013-03-27T13:43:50Z
Originally Posted by: dr jupidu 

mozak im je već oštećen i daljnja oštećivanja su neodgovorna KO TO DOPUŠTA..TRENING OK AL BORBE MA DAJTE

Znam da inače nisi previše načitan ali onda barem ne piši gluposti o kojima nisi informiran. Downow sindrom nema veze sa oštečenjem mozga nego sa kromosomskim poremećajem.
I-Mike
2013-03-27T13:55:42Z
Bilo bi ga zanimljivo vidit u ringu sa Rektumom i Jupijem
fanatic
2013-03-27T14:51:25Z
Originally Posted by: Brockton Blockbuster 

Originally Posted by: dr jupidu 

Znam da inače nisi previše načitan ali onda barem ne piši gluposti o kojima nisi informiran. Downow sindrom nema veze sa oštečenjem mozga nego sa kromosomskim poremećajem.

da. koliko se sjećam iz srednje, muški imaju xy kromosom a žene xx, dok ovi sa downovim sindromom imaju xxy i xxx. a šta se tiče ovoga, mislim da je u redu da su mu dali jedan meč, čisto radi njegove psihe, da sam sebi digne samopouzdanje jer je to potrebno ljudima koji imaju određen nedostatak. neće mu ništa bit
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Diablo
2013-03-27T15:31:19Z
pogledao sam sad cijeli dokumentarac

veliki respect za momka...unatoc velikom hendikepu decko se bori za sebe i uziva u zivotu. Radi s klincima i trenira jos jednog decka sa hendikepom poput njegovog. Dosta dugo me nesto nije ovoliko dirnulo. Nadam se da ce maksimalno iskoristiti svoj zivot.

pohvale i za ATT i Bonnara koji su decku dali da radi s njima i bili mu podrska u zivotu. Vidi se da mu to jako puno znaci.
fanatic
2013-03-27T17:05:06Z
Originally Posted by: Diablo 

pogledao sam sad cijeli dokumentarac

veliki respect za momka...unatoc velikom hendikepu decko se bori za sebe i uziva u zivotu. Radi s klincima i trenira jos jednog decka sa hendikepom poput njegovog. Dosta dugo me nesto nije ovoliko dirnulo. Nadam se da ce maksimalno iskoristiti svoj zivot.

pohvale i za ATT i Bonnara koji su decku dali da radi s njima i bili mu podrska u zivotu. Vidi se da mu to jako puno znaci.

da, ovo me baš posebno dirnulo, svaka čast

a sad, da odem malo u offtopic. jučer sam pričao sa čovjekom (inače smo poznanici) čiji je mali sin na jedno oko slijep a na drugome vidi 5% i rekao je da on neće dozvolit da mu se sin tretira kao invalid (u smislu da ne želi da bude razmaženo, povlašteno...) nego ga odgaja kao svako drugo zdravo dijete, u stilu, padne mu lego kockica na pod, mali zove oca da mu je nađe, a ovaj mu kaže da neće nego da se sam sagne i digne je. po meni je to za svaku pohvalu. ljudi često znaju odgojit invalida puno većeg nego što je taj stupanj invalidnosti velik. isto vrijedi za ovog momka. zašto bi po cijeli dan sjedio kući, buljio u tv kad može nać neku zanimaciju u životu? želim mu puno sretnih trenutaka vezanih za mma
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
nelly
2013-03-27T21:52:52Z
ja ga podrzavam. koliko god mi imamo priliku sami graditi svoj put,sami odlucivati kako cemo,gdje cemo,sta cemo, tako imaju i ljudi s downovim sindromom. ako je to njegov san,njegova zelja onda ima svo pravo ovog svijeta natjecat se i trenirat mma. ja mu zelim sve najbolje i puno uspijeha.
Users browsing this topic