mad max warrior
2013-03-07T14:36:20Z
Evo nakon dugo razmisljanja odlucio sam pocet trenirat kick box(K1) i sad me zanima gdije je najbolje pocet s treninzima i naravno koji su najbolji treneri u zagrebu za stojku,inace star sam 19 godina????Molim vas posto sam novi u ovom sportu i nisam bas upucen najbolje u borilacku scenu da mi pomognete s savjetima!!!
Hvala unaprijed svima!!!
Sponsor
bronson
2013-03-07T16:31:08Z
Zagreb muay thai gym
mad max warrior
2013-03-07T22:09:42Z
Hvala,a gdije je taj muay thai zagreb i kolika je clanarina??????Ljudi pomagajte razmisljam i o privatnim treninzima pa ako netko zna tko je dobar trener za kick boks ili talandski boks molim vas da mi date nekakvu informaciju jer ne vjerujem da nitko nezna!!!!!!
Slash
2013-03-07T22:31:05Z
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-03-08T10:25:30Z
Dr. Jupidu dojo, al to je u Splitu.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Freak
2013-03-08T11:01:08Z
Originally Posted by: bero 

Zbog neozbiljnosti 24h ban!
PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
mad max warrior
2013-03-08T11:42:47Z
Evo malo sam se raspitao o klubovima i malo sam proguglao i sad dvoumim se između klubova:leon,spartan ili pitbull,e sad negdje sam procitao da je ovaj treci pitbull najbolji klub za kickboks u drzavi,al isto tako sam cuo sve super o leonu i spartan klubu!!!!Znam da sam dosadan i sve to,al htio bih se ozbiljnije posvetit tome pa zato i trazim vas savjet????Dali je uopce kasno pocet trenirat borilacki sport s 19 godina????
Chairman
2013-03-08T11:49:20Z
Originally Posted by: mad max warrior 

Evo malo sam se raspitao o klubovima i malo sam proguglao i sad dvoumim se između klubova:leon,spartan ili pitbull,e sad negdje sam procitao da je ovaj treci pitbull najbolji klub za kickboks u drzavi,al isto tako sam cuo sve super o leonu i spartan klubu!!!!Znam da sam dosadan i sve to,al htio bih se ozbiljnije posvetit tome pa zato i trazim vas savjet????Dali je uopce kasno pocet trenirat borilacki sport s 19 godina????

Nije nikad kasno, pogotovo ne 19 godina. Ako se nemreš odlucit odi u svaki od tih klubova i odradi ili odgledaj jedan trening, mozda ti pomogne da se odlucis. Il odi u onaj koji ti je najbliži :)20
mad max warrior
2013-03-08T11:55:07Z
To sam i mislio tako napravit!!!!Hvala jos jednom svima!!!!!!
bronson
2013-03-08T13:43:47Z

Hvala,a gdije je taj muay thai zagreb i kolika je clanarina??????Ljudi pomagajte razmisljam i o privatnim treninzima pa ako netko zna tko je dobar trener za kick boks ili talandski boks molim vas da mi date nekakvu informaciju jer ne vjerujem da nitko nezna!!!!!!

Rekao sam ti kako se klub zove a ti da tolko žarko želis trenirat upisao bi to što sam ti rekao u google i sve bi saznao...i da, ako tamo trenirat dolaze najbolji hrvatski borci bit će valjda dovoljno dobro i za tebe početnika
Stipe
2013-03-08T23:50:43Z
Originally Posted by: Freak 

Originally Posted by: bero 

Zbog neozbiljnosti 24h ban!

Freak, nemoj ovo raditi.

-Stipe
mad max warrior
2013-03-09T00:15:32Z
Originally Posted by: bronson 

Rekao sam ti kako se klub zove a ti da tolko žarko želis trenirat upisao bi to što sam ti rekao u google i sve bi saznao...i da, ako tamo trenirat dolaze najbolji hrvatski borci bit će valjda dovoljno dobro i za tebe početnika

Frende cemu tolika agresija,ja sam ljepo pitao i svi mi savjetuju da odemu ta tri kluba koja sam naveo!!!!!!Koji su to najbolji borci jel to znaci da mirko filipovic tam trenira????
Slash
2013-03-09T00:19:21Z
Ovo najbolji Hrvatski borci ti je subjektivno. Odi od kluba do kluba ako imaš više opcija, napravi koji trening tamo (ima sigurno besplatno treniranje prvi trening-dva), popričaj sa trenerima, vidi termine i sve to usporedi sa svojim ciljevima i naći ćeš mjesto gdje si sretan. A ako ti ne odgovara nakon mjesec - dva, pa nitko ne traži godišnju članarinu, lako probaš negdje drugdje.
bronson
2013-03-09T17:59:46Z
Ajde nemoj, kakva agresiva na borilačkom forumu, pa ovdje sve Budalaj lame...ne djeluješ posvećeno, moram te izvesti na pravi put...nikad fajtera od nekog ko pita di mu je blizu, oće ga bubat, oće dobit šugu :)20 Odeš, vidiš i ostaneš di ti se svidi atmosfera i uvjeti...s obzirom da si početnik razliku između dobrog i odličnog treninga ionako nećeš primjetit neko vrijeme...ja imam razloge radi koji smatram da je najbolji, možemo pitat Kosketa kako je zadovoljan

Tebi je Mirko Filipović najbolji borac? Newsflash...nije :)20 Ali evo recimo tamo je držao svoj seminar, sad dal ti to nešto govori?

I da, za inicijaciju te malo prcamo da vidimo dal si labilan...eto pokazo si da jesi, dakle dobrodošao si :)20

Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2013-03-09T19:02:56Z
Originally Posted by: bronson 

Ajde nemoj, kakva agresiva na borilačkom forumu, pa ovdje sve Budalaj lame...ne djeluješ posvećeno, moram te izvesti na pravi put...nikad fajtera od nekog ko pita di mu je blizu, oće ga bubat, oće dobit šugu :)20 Odeš, vidiš i ostaneš di ti se svidi atmosfera i uvjeti...s obzirom da si početnik razliku između dobrog i odličnog treninga ionako nećeš primjetit neko vrijeme...ja imam razloge radi koji smatram da je najbolji, možemo pitat Kosketa kako je zadovoljan

Tebi je Mirko Filipović najbolji borac? Newsflash...nije :)20 Ali evo recimo tamo je držao svoj seminar, sad dal ti to nešto govori?

I da, za inicijaciju te malo prcamo da vidimo dal si labilan...eto pokazo si da jesi, dakle dobrodošao si :)20

sileđijo:)20
PFS inicijacija:)18

btw
dobrodošao max

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
mad max warrior
2013-03-09T22:59:28Z
Decki hvala na savjetima,evo danas sam odradio prvi trening i moram priznat nije bas lako kako sam mislio,upala misica je tu,al ja sam uporan decko i nikad ne odustajem.Klub ne bih imenovao al za prvi trening jako sam zadovoljan!!!!!Jos jednom hvala i sorry ak sam vam bio dosadan i naravno hvala na dobrodoslici!!!!!!!