Poll Question : Pobjeđuje...

Total: 23

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2013-03-04T16:20:04Z
http://www.profightstore...ija-nogueire-/12551.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Diablo
2013-03-04T16:24:00Z
ako Shogun bude na 70% od onog sto moze, Lil Nogu se lose pise

unistit noge kickovima i zavrsit u kasnijim rundama...Shogun via TKO

Reaktivac
2013-03-04T16:30:15Z
Jedan od najboljih (ako ne i najbolji), mma mečeva u povijesti pa revanš nakon 8 godina, gdje ćeš bolje... :)36

Neznam na koga bi se kladio, ali ipak mi je draži Minotoro i volio bi da pobjedi.

Biti će rat do zadnje sekunde i gusta borba.

Glas Minotoru.

Magrinho
2013-03-04T16:59:31Z
Oooooooo daaaaaa!!!! RAT
Marc88
2013-03-04T17:29:08Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Jedan od najboljih (ako ne i najbolji), mma mečeva u povijesti pa revanš nakon 8 godina, gdje ćeš bolje... :)36

Neznam na koga bi se kladio, ali ipak mi je draži Minotoro i volio bi da pobjedi.

Biti će rat do zadnje sekunde i gusta borba.

Glas Minotoru.

:)36

i mislio dam da ce biti revans iako sam se nadao da ce Rua na Evansa. Nadam se da ce ga Rua razmontirat jer Minotoro vise nema sta trazit dok u Rui jos ima baruta za napad da vrh!
Mishke
2013-03-05T14:15:12Z
Mislim da ce ovo Shogun bez vecih problema da dobije.
fanatic
2013-03-05T15:11:36Z
prvi meč je definitivno u top 3 svih vremena, samo što Rua danas nije ni sjena nekadašnjeg borca :)6

svejedno, očekujem šakački festival
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
FaceDesigner
2013-03-05T15:30:02Z
Lijep match up za Shoguna.Nema straha od rušenja,Nog ne udara nešto prejako,a Mauricio može i primit šljucu od Hendersona pa ne vidim da bi se trebao bojat Nogovih šaka.
Shogun TKO do kraja druge runde.
Ako ode u treću i eventualno odluku tu vidim Nogovu šansu da odnese nekakvu odluku.
Sub ili Ko za Minotora nevidim.

30-70 za Shogija.

FAKING WAAR!
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
afroman
2013-03-05T15:32:00Z
Originally Posted by: Diablo 

To sam ja mislio da ce napravit i jonesu i gustafsonu pa nije ni jedan low kick udario po onim njihovim nožicama.
The Last Emperor
2013-03-05T15:51:11Z
Sudeci po zadnjim nastupima Minotoro mi djeluje dosta pripremljenije i motiviranije od Shoguna tako da miskim da bi on mogao odnijeti decision.
Marc88
2013-03-05T19:55:22Z
Originally Posted by: afroman 

Originally Posted by: Diablo 

To sam ja mislio da ce napravit i jonesu i gustafsonu pa nije ni jedan low kick udario po onim njihovim nožicama.

koji k ce udarat low kick kad bi ga bez problema rusili, jbt lako je bilo Machidu kosit kad se nije trebao bojat rusenja i g&p-a! Zar stvarno mislite da ti borci ne rade nikakav gameplan. Shogunu je problem sto je procitan, podrezali mu krila soccer kickovima i bori se na vruce-hladnom sistemu.

Gledao sam ovih dana njegove borbe iz Pridea i mogu reci da se nije puno promijenio, i tamo se vecinom oslanjao na brawl i srce ali tada je bio novi u ekipi, mlad, gladan i neprocitan, dosao medju losiju konkurenciju(nego danas) i poharao ih. Prije sam mislio da gubi zbog operacije koljena i raznoraznih sranja ali sad vidim da nije tako, to je jedini bilo protiv Griffina. Shoguna su najvise sjebala pravila, zamislite samo da je mogao stompati Hendersona kako bi to izgledalo? Mozda je malo u pocetku bio los u UFC-u ali vratio se kasnije dosta dobro, treba tu jos dodat manjak steroida i dobili ste dansnjeg Shoguna!

Slash
2013-03-05T20:43:41Z
Da se Shogun makne iz "podruma" i od lokalne ekipe i ode Cordeiru, onda bih se i kladio na njega. Ovak će mahati overhandom, možda koji kick probati i ići na sloopy takedownove. Nogueira isto nije u najboljim danima, ali barem se pripremi donekle kak spada pa vjerujem da bude i on uzeo ovo.
ksian
2013-03-05T22:54:45Z
Prvi meč je stvarno bio dobar, meni osobno tek za nijansu slabiji od fantastičnog okršaja između Shoguna i Hendersona. U tom meču je Minotoro bio boksački bolji, pogađao je dosta više udaraca na nogama, a na Shogunovoj strani je bilo rvanje, uspio je izdominirati Nogueiru prvenstveno rušenjima i držanjem gornje pozicije. Ali, usprkos velikom uzajamnom trudu, i jedan i drugi su dočekali kraj borbe.

Mislim da je tada Shogun bio na svom vrhuncu, u toj 2005. godini je tukao Rampagea, Aronu, Overeema, sve u prvoj rundi, i Rogeriu se ovaj poraz odlukom, odnosno dobro držanje u tom meču računa možda kao i najvažniji trenutak karijere.

Danas su njih dvojica zaista legendarni veterani, ljudi za koje se zna da mogu izdržati puno toga, s tim da se čini da Shogun ipak nije onakav borac kao što je bio, a za Rogeria bi se reklo da se lagano vratio u igru iznenadivši pobjedom protiv Evansa, doduše, u meču u kojem je Rashad djelovao nikad gori.

Moje mišljenje je da postoji razlog zbog kojeg Shogun više nije što je bio, a isti taj razlog bi mogao objasniti zašto su i Rashad i Rampage takođe objektivno potonuli u zadnje vrijeme. Razlog se zove Jon Jones. Rekao bi da je frajer svoj trojici uzeo komad duše. Nije stvar samo u tome što je onako dugačak, već i u tome što je odlično pripremljen, i čega dosta ljudi možda nije svjesno, da je Jones nadljudski jak. Ni jedan čovjek u poluteškoj mu ne može u rvanju ništa, Jones je mlad, ima odličnu genetiku, i još se nije ozbiljnije ozljeđivao, i susresti se sa nečim toliko nadmoćnim sigurno u određenoj mjeri obeshrabri čovjeka.

Mislim da na Machidu poraz protiv Jonesa, nije tako teško djelovao, on je sa tim svojim brzim i stalnim kretanjem djelovao daleko bolje od ovih koji su pokušavali skratiti distancu Bonesu. Na Belforta pogotovo poraz od istog borca nije djelovao, od njega se nije očekivalo praktično ništa, a zamalo je izvukao jednu od najvećih senzacija ikad, i izdržao sasvim solidno do 4 runde.

Imao je Shogun poslije Bonesa taj sjajan meč sa Hendersonom, ali tu su najatraktivnije stvari ipak bile nevjerovatni Hendo, i isto tako nevjerovatna Shogunova sposobnost da podnese onakve udarce.

Što se tiče prognoze za ponovni susret između dvije brazilske legende, rekao bih ovako: Rogerio je još uvijek jedan nezgodni i jako čvrsti ljevak, i jedan od najboljih boksača u diviziji. Ako uspije neutralizirati Shogunov klinč i rvanje, slavit će, jer on je taj kojemu pobjeda više toga otvara. Mislim da je dosta napredovao u obrani od rvanja, i da može u jednom tijesnom meču uspijeti odnijeti pobjedu odlukom sudaca. Dobar dio karijere je proveo u svojevrsnoj sjeni većeg brata, a izvrstan je borac.

Znam da čovjek ima godina, ali, volio bi ga vidjeti protiv Jonesa, mislim da bi se on dobro nosio sa strašnom Bonesovom dominacijom. Može pojesti udarac, može ga i dati, i zna zanat na podu.

Postoje borci koje su impresivni kad dominiraju, ali, kad ih se stavi u određenom trenutku u podređen položaj, teško se vraćaju. Takav je naprimjer, Mirko Filipović, a mislim da ni Jones nije puno daleko od toga. Braća Nogueira su, primjerice, upravo suprotno od toga, oni mogu istrpjeti protivnikovu domaciju, i gristi do samoga kraja.

Da se razumijemo, ne mislim da Rogerio Nogueira ima neke značajne šanse protiv Bonesa ako ikad dobije tu priliku, ali, on je, poput njegovog brata, igrač kojeg ne možete otpisati sve dok borba nije gotova. Osobno, to je osobina koju ne samo kod boraca, već i kod svih ljudi, cijenim iznad svega.
Xtream Couture
2013-03-05T23:12:26Z
Originally Posted by: ksian 

Postoje borci koje su impresivni kad dominiraju, ali, kad ih se stavi u određenom trenutku u podređen položaj, teško se vraćaju. Takav je naprimjer, Mirko Filipović, a mislim da ni Jones nije puno daleko od toga. Braća Nogueira su, primjerice, upravo suprotno od toga, oni mogu istrpjeti protivnikovu domaciju, i gristi do samoga kraja.

Veliku,ogromnu ulogu igra i psiha, tu su Nogueira brothers ubjedljivo broj 1. Kakve su oni stvari okretali u svoju korist to je nevjerovatno, 99,99% boraca ne bi okrenuo onu borbu protiv Sappa kao Big Nog.

U ovoj borbi veterana (iako je Shogun daleko od veterana po godinama ali po borbama je) predviđam neki decision. Oba borca su izdržljiva. Od Rogeria znamo šta da očekujemo ali Shogun je vazda upitan. Niko ne zna u kakvom će stanju doći, da li zapušten i opušten ili maximalno fokusiran na borbu i pobjedu. Ukoliko bude shvatio ozbiljno borbu i dođe našpanovan mislim da će pobjediti, ukoliko dođe na borbu kao što je znao doći (čisto da dođe) onda Rogerio tu dobiva.
Moj neki prediction bi bio 55-45 za Shoguna uz decision
thelovacluka
2013-03-06T00:01:11Z
Jon JOnes je poletan, nikad ga sudac nije budio, njemu je to igra i on uživva u tome...tak sam i ja solirao na gitari dok je u publici bila needucirana masa :D

al dok se to promijeni, dok skužiš da si od krvi i mesa, onda se vidi karakter :D

SHogun oscilira al negdje sam pročitao da je odjebao dosadašnje trenere'??NISAM SIGURAN.

A Rogerio je standardno odličan i prilično svestran, i rvanje mu je ok...jedva čeakm borbu jer će biti jebenaaa.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Slash
2013-03-06T07:36:33Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Jon JOnes je poletan, nikad ga sudac nije budio, njemu je to igra i on uživva u tome...tak sam i ja solirao na gitari dok je u publici bila needucirana masa :D

al dok se to promijeni, dok skužiš da si od krvi i mesa, onda se vidi karakter :D

SHogun oscilira al negdje sam pročitao da je odjebao dosadašnje trenere'??NISAM SIGURAN.

A Rogerio je standardno odličan i prilično svestran, i rvanje mu je ok...jedva čeakm borbu jer će biti jebenaaa.

Ako je maknuo ekipu koja ga je spremala za zadnjih nekoliko borbi, to mu je odlična odluka. Mislim da se zbog te ekipe i njegov brat maknuo od njih.
Satrap
2013-03-06T08:47:02Z
Originally Posted by: Slash 

Originally Posted by: thelovacluka 

Ako je maknuo ekipu koja ga je spremala za zadnjih nekoliko borbi, to mu je odlična odluka. Mislim da se zbog te ekipe i njegov brat maknuo od njih.

Ne znam koliko je ta informacija točna al ako netko dozna pouzdano nek javi, u tom slučaju bi svakako po meni Shogun bio favorit. Ako se ipak nije maknuo iz svog "podruma" onda laganu prednost dajem Nog-u kojeg vidim kao pobjednika (split decision).
thelovacluka
2013-03-06T10:05:10Z
mislim da sam negdje na sherdogu pročitao ubrzo nakon borbe s gusom. budem potražio...

znam da mu je brat već duže vrijeme govorio da mu ne valja trening...
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Becks
2013-03-06T10:09:08Z
iz svog podruma ide u mirkov
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Slash
2013-03-06T10:16:33Z
UserPostedImage

Vidim da je Shogun sa Dos Anjosom, možda Black House ili Cordeiro opet (on ga je spremao za drugu borbu sa Griffinom).
Users browsing this topic