brzi
  • brzi
  • Advanced Member Topic Starter
2013-02-05T02:15:38Z
http://www.ufc.com/rankings 

UFC objavio fighter rankings, listu su slagali novinari/predstavnici MMA medija. Bilo bi zgodno kad bi UFC ovo uvažio kao službeni poredak i kad bi broj 1 uvijek bio idući izazivač. Naravno da je nemoguće da se svi slože oko točnog poretka, da li su barem prvi na ovim listama pravedno izabrani?
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Sponsor
erik209
2013-02-05T02:51:07Z
Ovo ti nece da otvori
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-02-05T06:30:41Z
Originally Posted by: brzi 

http://www.ufc.com/rankings

UFC objavio fighter rankings, listu su slagali novinari/predstavnici MMA medija. Bilo bi zgodno kad bi UFC ovo uvažio kao službeni poredak i kad bi broj 1 uvijek bio idući izazivač. Naravno da je nemoguće da se svi slože oko točnog poretka, da li su barem prvi na ovim listama pravedno izabrani?

To ne vrijedi ni u boksu, pa sigurno neće ni ovdje. :)18
Dana je već rekao da će prioritet imat borbe koje fanovi žele vidjet.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Josip
2013-02-05T09:33:48Z
POLUTEŠKA

Prvak: Jon Jones
1. Dan Henderson
2. Lyoto Machida
3. Alexander Gustafsson
4. Glover Teixeira
5. Antonio Rogerio Nogueira
6. Rashad Evans
7. Mauricio Rua
8. Phil Davis
9. Ryan Bader
10. Gegard Mousasi

A gde je (pečat) Cheal Sonnen ? I Okmija su stavili 4. u srednjoj što mi nikako nije jasno
Svensson
2013-02-05T09:52:18Z
Originally Posted by: bero 

Dana je već rekao da će prioritet imat borbe koje fanovi žele vidjet.

UserPostedImage:)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-02-05T09:56:06Z
Fakat, nema Sonnena :)10
- dr jupidu
Svensson
2013-02-05T09:57:20Z

pa kako ce bit rangiran kad je otisao u drugu kategoriju i nije se u njoj jos borio.Ono, gdje ce ga stavit ...nece valjda na drugo mjesto u poluteskoj:)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-02-05T10:02:17Z
Originally Posted by: Svensson 

pa kako ce bit rangiran kad je otisao u drugu kategoriju i nije se u njoj jos borio.Ono, gdje ce ga stavit ...nece valjda na drugo mjesto u poluteskoj:)20

E da, stvarno. Ma ko bi ih pratio više s tim skakanjima po kategorijama :)20

- dr jupidu
brzi
  • brzi
  • Advanced Member Topic Starter
2013-02-05T14:31:21Z
Originally Posted by: erik209 

Ovo ti nece da otvori

meni uredno otvorilo.

btw, dolje u komentarima jedan od novinara koji je radio listu kaže da je sonnen službeno LHW, ali ga se ne može rangirat jer se još nije borio u toj kategoriji.

nisam baš upućen u boks, ali mislio sam da kod njih postoji službena rang lista baš zato da bi se znalo tko gdje stoji u vezi izazivanja prvaka
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
erik209
2013-02-05T15:13:38Z
Originally Posted by: brzi 

Originally Posted by: erik209 

Ovo ti nece da otvori

meni uredno otvorilo.

btw, dolje u komentarima jedan od novinara koji je radio listu kaže da je sonnen službeno LHW, ali ga se ne može rangirat jer se još nije borio u toj kategoriji.

nisam baš upućen u boks, ali mislio sam da kod njih postoji službena rang lista baš zato da bi se znalo tko gdje stoji u vezi izazivanja prvaka

da nije mi tilo priko moba ,normalno mi radi na kompu,sryy

bruce lee
2013-02-05T15:32:28Z
u boksu prvak mora jednom u godini branit titulu protiv 1. izazivača ili mu se oduzima titula
sve ostalo vrjeme je može branit protiv koga želi ili se ne mora uopće borit
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2013-02-05T15:57:50Z
UserPostedImage
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Salvador
2013-02-05T18:36:12Z
Iznenadjen sam sa teskom kategorijom.Shane Carwin 10!?wtf!?Po meni covjek je neupitno treci teskas svijeta.Znam da se nije borio vise od godine,ali svejedno...Mir isto podcijenjen kao i Nog.Za mene je realna lista Cain,JDS,Shane,Mir,Nog...ostatak nije ni bitan...ionako ova petorka je klasa iznad za ostale.Zelim naglasiti da je to samo moje misljenje,na koje imam pravo kao i svako drugi.Da me se pogresno ne shvati ne pljujem po radu novinara,koji su pravili listu,samo mi je ta lista,onako, "malo" cudna.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-02-05T18:40:29Z
Originally Posted by: Salvador 

Iznenadjen sam sa teskom kategorijom.Shane Carwin 10!?wtf!?Po meni covjek je neupitno treci teskas svijeta.Znam da se nije borio vise od godine,ali svejedno...Mir isto podcijenjen kao i Nog.Za mene je realna lista Cain,JDS,Shane,Mir,Nog...ostatak nije ni bitan...ionako ova petorka je klasa iznad za ostale.Zelim naglasiti da je to samo moje misljenje,na koje imam pravo kao i svako drugi.Da me se pogresno ne shvati ne pljujem po radu novinara,koji su pravili listu,samo mi je ta lista,onako, "malo" cudna.

Pa nije ovo ljestvica "ko je meni najdraži", već poredak baziran na rezultatima. Recentnijim rezultatima, ne prije sto godina.
Tako da ćovjeka koji je zadnju pobjedu imao prije tri god (?!) nije baš realno stavljati na 3. mjesto, zar ne?
- dr jupidu
Salvador
2013-02-05T19:00:51Z

Pa nije ovo ljestvica "ko je meni najdraži", već poredak baziran na rezultatima. Recentnijim rezultatima, ne prije sto godina.
Tako da ćovjeka koji je zadnju pobjedu imao prije tri god (?!) nije baš realno stavljati na 3. mjesto, zar ne?

Tu na forumu sam vec 3 godine,i po broju postova dalo bi se zakljucit da ne ulazim cesto u rasprave,osim ako se radi o nekom vrijednom toga ili ako me neko isprovocira do te mjere,pa da i ja onda postanem arogantan.

Pratio sam tvoje upise,i iz njih se da zakljucit da si vise nego upucen u MMA,pa cu ti odgovoriti,ali ne bih da ode u raspravu,posebno tipa "ko je meni najdrazi" ,jer uopce se ne radi o tome.

Da pocnem od Shane-a.Za mene je treci jer je covjek ima 2 poraza u karijeri,a oba protiv bivsih prvaka.Trpati Overeema koji je gubio od Werduma,Bigfoota,Kharitonovog etc...ispred njega mi je nerealno,bez obzira na to sto Shane nije imao borbu vec dugo vremena,ipak jos uvijek je aktivan borac.

Mir takodjer,nakon nesrece covjek je nevjerovatan.Uzeo je pojas,a jedino je pao pred buducim(sada bivsim) UFC prvacima,i stavit jednog Bigfoota kojeg jako volim,cijenim i postujem ispred njega mi nema smisla.

Sta reci za Nog-a.Covjek je cijelu deceniju u vrhu,a ako pogledamo od koga je gubio,naci ce se samo imena bivsih UFC&PRIDE prvaka.I stavit jednog Cormiera koji je realno "rookie" u sportu bez odradjene borbe u UFC-u mi je nezahvalno prema ikoni sporta.

Znam,neko ce sada reci Overeem je dobio Lesnara,koji je dobio Carwina,itd...ali nije sve u tome ko je koga dobio,ima nesto i u tome,protiv koga je ko pao,i na osnovu toga ja smatram da je 5 navedenih boraca elita u teskoj kategoriji.

Nadam se da razumijes,po kojim kriterijima iznosim misljenje,i da to nema veze sa time ko je meni drag ili ne.Kada bi pravio takvu listu npr Bigfoot bi bio treci na njoj :)37
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-02-05T19:07:49Z
Obrati pozornost na dio rečenice "lista bazirana na recentnijim rezultatima, ne prije sto god". :)24 Znači stara slava tu ne igra ulogu, kako može Carwin biti treći kad nema pobjede od ožujka 2010. god??
- dr jupidu
D@vid1
2013-02-05T19:15:18Z

Tu na forumu sam vec 3 godine,i po broju postova dalo bi se zakljucit da ne ulazim cesto u rasprave,osim ako se radi o nekom vrijednom toga ili ako me neko isprovocira do te mjere,pa da i ja onda postanem arogantan.

Pratio sam tvoje upise,i iz njih se da zakljucit da si vise nego upucen u MMA,pa cu ti odgovoriti,ali ne bih da ode u raspravu,posebno tipa "ko je meni najdrazi" ,jer uopce se ne radi o tome.

Da pocnem od Shane-a.Za mene je treci jer je covjek ima 2 poraza u karijeri,a oba protiv bivsih prvaka.Trpati Overeema koji je gubio od Werduma,Bigfoota,Kharitonovog etc...ispred njega mi je nerealno,bez obzira na to sto Shane nije imao borbu vec dugo vremena,ipak jos uvijek je aktivan borac.

Mir takodjer,nakon nesrece covjek je nevjerovatan.Uzeo je pojas,a jedino je pao pred buducim(sada bivsim) UFC prvacima,i stavit jednog Bigfoota kojeg jako volim,cijenim i postujem ispred njega mi nema smisla.

Sta reci za Nog-a.Covjek je cijelu deceniju u vrhu,a ako pogledamo od koga je gubio,naci ce se samo imena bivsih UFC&PRIDE prvaka.I stavit jednog Cormiera koji je realno "rookie" u sportu bez odradjene borbe u UFC-u mi je nezahvalno prema ikoni sporta.

Znam,neko ce sada reci Overeem je dobio Lesnara,koji je dobio Carwina,itd...ali nije sve u tome ko je koga dobio,ima nesto i u tome,protiv koga je ko pao,i na osnovu toga ja smatram da je 5 navedenih boraca elita u teskoj kategoriji.

Nadam se da razumijes,po kojim kriterijima iznosim misljenje,i da to nema veze sa time ko je meni drag ili ne.Kada bi pravio takvu listu npr Bigfoot bi bio treci na njoj :)37

kako se ne nasmijati na sve tvoje postove, samo mi to objasni!

spominjes Carwina koji se ne bori vec skoro 2 godine a zadnju pobjedu imao prije 3 godine, o Miru i Minotaur pricas u proslom tisucljecu kao i o Overemu kad spominjes poraze od Kharitonova i Werduma, Bigffota(koji se borio sa samom elitom, pobijedio Fedora,Overam,Browna,Arlovskog gubio od prvaka Cormiera i Caina) je tebi cudno stavit ispred Mira koji gubi od svakog boljeg borca, Bigffot je u ovom trenutku UFC teskas s najvecim borbama, Cormier koji je pobijedio Barnetta, nokautirao Bigffota i osvojio SF pojas po tebi ne zasluzje bit ispred Minotaura kojem je zadnja velika pobjeda bila 2009. Ali stvarno ne znam sta reci za ovo boldano gore :)14

Jos nesto, nisi tu na forumu tako dugo, jer tko je god dugo na forumu s vremenom shvati koliko grijesi i prihvati neke cinjenice s obzirom da je na forumu pun k vrsnih znalaca. Istina svatko zadrzi neke svoje stavove s kojim se ostali ne slazu ali nitko tko je dugo na forumu vise ne pise gluposti jer nauci vidjet kad grijesi a kad ne. Vjeruj mi znam o cemu pricam!
Salvador
2013-02-05T19:25:29Z
@David-Ne bih da ovo predje u raspravu s ruznim rijecima,kao kada smo raspravljali na temu Bigfoot vs Overeem.Razumijem iz koje perspektive ti gledas na listu.Ja gledam cijelu karijeru i to ko je koga dobio,ali protiv koga je pao.Ti gledas trenutno stanje,i samo na to ko je koga dobio,ali ovo je forum,imas pravo na misljenje,postujem ga,ali ne salzem se s istim,i sve 5 😉
D@vid1
2013-02-05T19:35:26Z

@David-Ne bih da ovo predje u raspravu s ruznim rijecima,kao kada smo raspravljali na temu Bigfoot vs Overeem.Razumijem iz koje perspektive ti gledas na listu.Ja gledam cijelu karijeru i to ko je koga dobio,ali protiv koga je pao.Ti gledas trenutno stanje,i samo na to ko je koga dobio,ali ovo je forum,imas pravo na misljenje,postujem ga,ali ne salzem se s istim,i sve 5 ;)

nema potrebe za tim, samo ti zelim dokazati koliko grijesis. To sto si ti naveo je ljestvica "tko je meni najdrazi" a ne tko je trenutno najbolji. Po postignucima je Fedor daleko iznad svih ali on je danas star,u mirovini i sumnjam da se moze nositi s Cainom ili Santosom. Rasprava je o tom tko je trenutno najbolji a ti pises svoje najdraze borce i pritom ovo "Cain,JDS,Shane,Mir,Nog...ostatak nije ni bitan...ionako ova petorka je klasa iznad za ostale". Sumnjam da se Mir i Nog mogu nositi sa Overmom i Cormierom pa cak i s Bigffotom a Carwin je zavrsena prica.

bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-02-05T19:38:03Z

@David-Ne bih da ovo predje u raspravu s ruznim rijecima,kao kada smo raspravljali na temu Bigfoot vs Overeem.Razumijem iz koje perspektive ti gledas na listu.Ja gledam cijelu karijeru i to ko je koga dobio,ali protiv koga je pao.Ti gledas trenutno stanje,i samo na to ko je koga dobio,ali ovo je forum,imas pravo na misljenje,postujem ga,ali ne salzem se s istim,i sve 5 ;)

To je ok, ali ovo nije takva ljestvica.

- dr jupidu