bronson
2013-02-08T14:16:43Z
Originally Posted by: Satrap 

Originally Posted by: bronson 

Kolko rasprave oko toga dal je teže boks ili hrvanje a dobro se zna šta je najteže...nosit neprirodnu masu...Alistair nikad neće bit vrh jer ga koči upravo ono na šta se fanboysima diže kita a očito i njemu samom...njegov odraz u ogledalu...pa pogledajte samo neke od najboljih boraca, Fedor, Cain, Hendo, Silva, pa ti ljudi izgledaju ko bauštelci koji žive od kruha i deset deka parizera...al jebiga oni se ne bave poziranjem za ženske časopise

:)36

Zaboravio si pivu :)20

Moj grijeh, moj preveliki grijeh :)20
Cain
  • Cain
  • Advanced Member Topic Starter
2013-02-08T15:10:08Z
šta nije bio brdo vremena badbington najteži sport ili tako nešto...
sory na OT
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Seded
2013-02-08T16:18:22Z
Originally Posted by: fist 

Originally Posted by: Seded 

Nogueira je dobar borac, ali za UFC prosjek, nažalost. Mislio sam da će ga Evans dobiti decisionom i doista sam ostao iznenađen (ugodno, naravno). Svatko tko imalo prati MMA bi 99% rekao da Lil Nog ima male šanse s Evansom. Phil Davis je Minotora kontrolirao 3 runde kao od šale, čak i Bader. Evans je bolji hrvač od obojice s brutalnim swingovima. Ne znam, čudno se borio, ali mi je jako drago da je Minotoro pobijedio.

Ipak, mislim da je Nogueira dao svoje. Ovom pobjedom protiv Evansa je (po meni) dao svoj maksimum i teško da može napraviti nešto više. Vrijeme će pokazati jesam li u pravu.

Što se Overeema tiče, nema tu previše filozofije. MrJinks je dobro opisao njegov borbeni mentalitet i usporedio ga s mentalitetom školskog siledžije. Dok ide onako kako je on zamislio - Overeem je zvijer, ali čim naleti na otpor postaje uplašeni zec koji bi najradije pobjegao iz oktagona.

Ovo što pričam se ne temelji na njegovoj posljednjoj borbi, već na temelju njegove cijele karijere. Pa čovjek je nebrojeno puta u pola borbe jednostavno "pukao" kad bi vidio da se borac ispred njega ne boji i spreman je ići do kraja. Na pamet mi pada rematch s Kharitonovom (u koji je ušao super, ali kad je vidio da će se ovaj potući bez "a", počeo je bježati po ringu), zatim rematch sa gore spomenutim Nogueirom (kojeg je batinao 10 minuta i onda pred kraj 2. runde pukao čim ga je Minotoro jednom pogodio)... našlo bi se tu još primjera, ali nemam vremena sad za cjepidlačenje jer onaj tko prati Overeema duže zna o čemu pričam.

Pada mi na pamet meč s Lidellom u Pride mw GP-u :)

I rematch sa Shogunom na PRIDE 33, potpuno ista priča kao u spomenutim borbama. Jednostavno ima takav mentalni sklop u borbi i nije beskrupulozni borac koji će ostaviti srce u borbi bez opterećenja hoće li pobijediti ili izgubiti. Pa sjetite se Sakurabe, Minotaura, Enson Inouea i još hrpe boraca... to su ljudi koji (bez obzira na fizičke, tehničke ili neke druge limite) imaju srce šampiona i spremni su dati 110% od sebe kako bi pobijedili (dovoljno je sjetiti se Minotaurove karijere i borbi sa Sappom, Mirkom, Sylviom itd.)
"It's not checkmate. The king has one more move."
D@vid1
2013-02-08T16:20:00Z
Originally Posted by: bronson 

Kolko rasprave oko toga dal je teže boks ili hrvanje a dobro se zna šta je najteže...nosit neprirodnu masu...Alistair nikad neće bit vrh jer ga koči upravo ono na šta se fanboysima diže kita a očito i njemu samom...njegov odraz u ogledalu...pa pogledajte samo neke od najboljih boraca, Fedor, Cain, Hendo, Silva, pa ti ljudi izgledaju ko bauštelci koji žive od kruha i deset deka parizera...al jebiga oni se ne bave poziranjem za ženske časopise

slazem se, Santos,Jones,GSP,Bendo svi odreda izgledaju kao baustelci...od ovih gore navedenih samo Fedor izgleda kao baustelac. Hendo i Silva su poprilicno izdefinirani a Cain izgleda kao gorila s onim ledjima i bez trbuha...naravno da je proslo vrijeme manekena kao Overem no jos uvijek ima i takvih uspjesnih. Pogledaj Lombarda,Phalrasa,Carwina(koji je izrdzao 3 runde punog tempa sa Santosom), no Overem je ipak posebna prica jer se ne sjecam kad je netko nabio preko 20 kg cistih misica ali i kao takav je jedan od najboljih i prijetnja svakome, samo mora uskladit taktiku sa svojim mogucnostima tj. trazit malo brzi zavrsetak nokautom ili sumbisionom!
TheTribe
2013-02-08T21:13:34Z
kanye
2013-02-09T14:43:34Z
Ne znam jel baš mjesto ovjde u biti je jel je topic ufc 156 😃 VIdim da nitko nije komentirao Overeemov badass ring entrance. Stvarno jedan od najmoćniji ulaza u ring ikada po meni kako je digao atmosferu i sve al jebiga sve mu palo u vodu:)14 UFC 156 Alistair Overeem EPIC Entrance 
TheTribe
2013-02-09T18:05:54Z
Premocan ulazak sav sam se najezio gledajuci 😃
blazer44
2013-02-09T20:45:26Z
Originally Posted by: kanye 

Ne znam jel baš mjesto ovjde u biti je jel je topic ufc 156 😃 VIdim da nitko nije komentirao Overeemov badass ring entrance. Stvarno jedan od najmoćniji ulaza u ring ikada po meni kako je digao atmosferu i sve al jebiga sve mu palo u vodu:)14 UFC 156 Alistair Overeem EPIC Entrance 

Ja sam spomenio dva puta, odličan ulazak, još bolji "izlazak" :)20

DON'T BE SCARED HOMIE
Aleksa
2013-02-09T21:15:23Z
Alistair uvjek ima hebene ulazke, po meni daleko najbolje i vidi se da mu to puno znači.

Jedan najboljih (pesma i MC)
karl anal
2013-02-09T23:40:04Z
ma meni je još uvik duran duran "wild boys"

kako je jedan komentator reka

"the only man that can make this song not sound gay"
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
TheTribe
2013-02-10T16:58:47Z
hahaha pogledajte ovaj entrance od mirka
mrcinna
2013-02-10T17:41:03Z
ulazak od Reema prenabrijan,izvedba loša u kavezu,Silva ga prebio ko mačku,i Herb Dean opet prekasno reagira,ovo mu se dešava več u seriji,Lamasa je pustio da izmasakrira Kocha laktovima,a Dana se žali na Mazzagatija.
karl anal
2013-02-10T19:07:07Z
Originally Posted by: TheTribe 

hahaha, di ovo nađe, hahahaha
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
TheTribe
2013-02-11T00:07:09Z
Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: TheTribe 

hahaha, di ovo nađe, hahahaha

hahaha koji ludjak 😃 ma trazio Mirkove entrance, vala ni jedan nije ravan overemovom!
dr jupidu
2013-02-11T00:39:05Z
Originally Posted by: mrcinna 

ulazak od Reema prenabrijan,izvedba loša u kavezu,Silva ga prebio ko mačku,i Herb Dean opet prekasno reagira,ovo mu se dešava več u seriji,Lamasa je pustio da izmasakrira Kocha laktovima,a Dana se žali na Mazzagatija.

odlivna snimka.uf,moram postat bogat i na ufc

Kiki
  • Kiki
  • Advanced Member
2013-02-11T11:41:14Z
Behind the scenes sa UFC 156
(vlog za nadolazeći ufc u UK).
Users browsing this topic