Kolko rasprave oko toga dal je teže boks ili hrvanje a dobro se zna šta je najteže...nosit neprirodnu masu...Alistair nikad neće bit vrh jer ga koči upravo ono na šta se fanboysima diže kita a očito i njemu samom...njegov odraz u ogledalu...pa pogledajte samo neke od najboljih boraca, Fedor, Cain, Hendo, Silva, pa ti ljudi izgledaju ko bauštelci koji žive od kruha i deset deka parizera...al jebiga oni se ne bave poziranjem za ženske časopise :)36 Zaboravio si pivu :)20
Kolko rasprave oko toga dal je teže boks ili hrvanje a dobro se zna šta je najteže...nosit neprirodnu masu...Alistair nikad neće bit vrh jer ga koči upravo ono na šta se fanboysima diže kita a očito i njemu samom...njegov odraz u ogledalu...pa pogledajte samo neke od najboljih boraca, Fedor, Cain, Hendo, Silva, pa ti ljudi izgledaju ko bauštelci koji žive od kruha i deset deka parizera...al jebiga oni se ne bave poziranjem za ženske časopise
Nogueira je dobar borac, ali za UFC prosjek, nažalost. Mislio sam da će ga Evans dobiti decisionom i doista sam ostao iznenađen (ugodno, naravno). Svatko tko imalo prati MMA bi 99% rekao da Lil Nog ima male šanse s Evansom. Phil Davis je Minotora kontrolirao 3 runde kao od šale, čak i Bader. Evans je bolji hrvač od obojice s brutalnim swingovima. Ne znam, čudno se borio, ali mi je jako drago da je Minotoro pobijedio. Ipak, mislim da je Nogueira dao svoje. Ovom pobjedom protiv Evansa je (po meni) dao svoj maksimum i teško da može napraviti nešto više. Vrijeme će pokazati jesam li u pravu.Što se Overeema tiče, nema tu previše filozofije. MrJinks je dobro opisao njegov borbeni mentalitet i usporedio ga s mentalitetom školskog siledžije. Dok ide onako kako je on zamislio - Overeem je zvijer, ali čim naleti na otpor postaje uplašeni zec koji bi najradije pobjegao iz oktagona.Ovo što pričam se ne temelji na njegovoj posljednjoj borbi, već na temelju njegove cijele karijere. Pa čovjek je nebrojeno puta u pola borbe jednostavno "pukao" kad bi vidio da se borac ispred njega ne boji i spreman je ići do kraja. Na pamet mi pada rematch s Kharitonovom (u koji je ušao super, ali kad je vidio da će se ovaj potući bez "a", počeo je bježati po ringu), zatim rematch sa gore spomenutim Nogueirom (kojeg je batinao 10 minuta i onda pred kraj 2. runde pukao čim ga je Minotoro jednom pogodio)... našlo bi se tu još primjera, ali nemam vremena sad za cjepidlačenje jer onaj tko prati Overeema duže zna o čemu pričam.Pada mi na pamet meč s Lidellom u Pride mw GP-u :)
Nogueira je dobar borac, ali za UFC prosjek, nažalost. Mislio sam da će ga Evans dobiti decisionom i doista sam ostao iznenađen (ugodno, naravno). Svatko tko imalo prati MMA bi 99% rekao da Lil Nog ima male šanse s Evansom. Phil Davis je Minotora kontrolirao 3 runde kao od šale, čak i Bader. Evans je bolji hrvač od obojice s brutalnim swingovima. Ne znam, čudno se borio, ali mi je jako drago da je Minotoro pobijedio. Ipak, mislim da je Nogueira dao svoje. Ovom pobjedom protiv Evansa je (po meni) dao svoj maksimum i teško da može napraviti nešto više. Vrijeme će pokazati jesam li u pravu.Što se Overeema tiče, nema tu previše filozofije. MrJinks je dobro opisao njegov borbeni mentalitet i usporedio ga s mentalitetom školskog siledžije. Dok ide onako kako je on zamislio - Overeem je zvijer, ali čim naleti na otpor postaje uplašeni zec koji bi najradije pobjegao iz oktagona.Ovo što pričam se ne temelji na njegovoj posljednjoj borbi, već na temelju njegove cijele karijere. Pa čovjek je nebrojeno puta u pola borbe jednostavno "pukao" kad bi vidio da se borac ispred njega ne boji i spreman je ići do kraja. Na pamet mi pada rematch s Kharitonovom (u koji je ušao super, ali kad je vidio da će se ovaj potući bez "a", počeo je bježati po ringu), zatim rematch sa gore spomenutim Nogueirom (kojeg je batinao 10 minuta i onda pred kraj 2. runde pukao čim ga je Minotoro jednom pogodio)... našlo bi se tu još primjera, ali nemam vremena sad za cjepidlačenje jer onaj tko prati Overeema duže zna o čemu pričam.
Ne znam jel baš mjesto ovjde u biti je jel je topic ufc 156 😃 VIdim da nitko nije komentirao Overeemov badass ring entrance. Stvarno jedan od najmoćniji ulaza u ring ikada po meni kako je digao atmosferu i sve al jebiga sve mu palo u vodu:)14 UFC 156 Alistair Overeem EPIC Entrance
hahaha pogledajte ovaj entrance od mirka
hahaha pogledajte ovaj entrance od mirka hahaha, di ovo nađe, hahahaha
ulazak od Reema prenabrijan,izvedba loša u kavezu,Silva ga prebio ko mačku,i Herb Dean opet prekasno reagira,ovo mu se dešava več u seriji,Lamasa je pustio da izmasakrira Kocha laktovima,a Dana se žali na Mazzagatija.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close