dr jupidu
2013-01-31T09:42:58Z
Originally Posted by: Diablo 

male su mi kvote na favorite tako da cu stavit najvjerojatnije 50ak kuna na Maiu i Edgara. Tesko da ce oboje proc ali mi je zanimljivije za gledat kad imam neki ulog.

Maia - Fitch ce vjerojatno bit jebeno dosadan mec koji ide na odluku pa da me bar listic drzi nabrijanim, a Edgar mi je najdrazi borac pa srce kaze da dobiva...razum s druge strane isto kaze da Edgar dobiva...ali batine :)20

p.s. vidim da su kladionice debelo podcijenila Nogueiru...3.60 se isplati uzet. Evans je favorit, ali Nogueira ima dobar boks, jako dobar BJJ, GNP i top control. Bilo bi iznenadenje da Rashad ovo izgubi ali ne bi to bilo bas tako sokantno kao sto govore koeficijenti. Nogueira itekako ima cime parirati Rashadu 🙂!

kakavi su koef?

kanye
2013-02-01T07:39:07Z
U žestok staredown Reema i Silve bit će to meč za pamćenje!
http://cdn3.sbnation.com/entry_photo_images/7617345/014_Overeem_and_Silva_gallery_post.jpg

I baš čitam na sherdog pro picks: Ipak ne msatraju svi da će Aldo dobiti dali izjednačene šanse Edgare protiv Alda:
Pros Picking Aldo: 12
Pros Picking Edgar: 12
No Pick: 7
ksian
2013-02-01T09:33:44Z
Originally Posted by: Diablo 

male su mi kvote na favorite tako da cu stavit najvjerojatnije 50ak kuna na Maiu i Edgara. Tesko da ce oboje proc ali mi je zanimljivije za gledat kad imam neki ulog.

Maia - Fitch ce vjerojatno bit jebeno dosadan mec koji ide na odluku pa da me bar listic drzi nabrijanim, a Edgar mi je najdrazi borac pa srce kaze da dobiva...razum s druge strane isto kaze da Edgar dobiva...ali batine :)20

p.s. vidim da su kladionice debelo podcijenila Nogueiru...3.60 se isplati uzet. Evans je favorit, ali Nogueira ima dobar boks, jako dobar BJJ, GNP i top control. Bilo bi iznenadenje da Rashad ovo izgubi ali ne bi to bilo bas tako sokantno kao sto govore koeficijenti. Nogueira itekako ima cime parirati Rashadu 🙂!

Ovo je dobar event za gledanje, i gadan event za klađenje, to bi bila neka moja ucjena UFC 156.

Što se koeficijenata tiče, da sam bookie, ni ja ih ne bi puno drugačije postavio.

Vjerujem da će Aldo vs Edgar biti strašan meč. Takođe, mislim da je Aldo favorit, ali, Frankie je strašan fajter, ima ogromno srce, i vjerujem da je pred Aldom ispit karijere, Edgar je nedvojbeno čvršći fajter od Fabera, i bolji od KenFloa. Edgar je u boksačkom djelu klasa za obojicu. Realno gledano, Edgar je oštećen sudačkom odlukom u svom zadnjem meču protiv Hendersona, koji je, onako, borac koji ima dosta sličnosti sa Aldom, a i prilično je veći od Alda.

Neovisno što Aldo baca udarce nogama sa brzinom i intezitetom kojom neki ne mogu ni rukama, nikako ne bi opisivao Frankieja Edgara. Momak ima srce, ima dobru glavu, zna znanje, i odlično je pripremljen. Dobio ili izgubio, taj je svaki put iz kaveza do sada izašao dignute glave. Ponavljam, Aldo se još nije tukao sa ovako jakim protivnikom, Edgar se, u najmanju ruku, tukao sa većima od njega.

Allisteroid vs BigFoot- naravno da je Overeem izraziti favorit, udara kao maljem, stvarno je fizički monstrum, ali, sa druge strane, pitanje je: koliki će biti "ring rust" kod njega, dalje, mora paziti na doping kontrolu, jer, ako opet padne, teško ćemo ga ikad više gledat u UFC-u, pitanje je i koliko su već te kemikalije uzele danak, jer uzmu svakome. Pored tih fizikalija, Overeem i nije neki savršen borac. Bigfoot je čovjek koji je u zadnjih par godina bio u dosta ratova, i borac koji dosta radi na sebi, na tehnici i na taktici, i to sa pravim ljudima. Njegova je šansa da borba potraje što više, i da u zadnjoj rundi nešto pokuša, jer je praktično svakome jasno da Overeemov kardiovaskularni sistem teško može pratiti toliko tijelo svih 15 minuta jakim tempom. Za Silvu bi pogotovo bingo bio da ga sruši u toj rundi, e, mislim da bi tu nastao priličan belaj. Naravno, treba doći do zadnje runde, to je puno lakše reći nego učiniti, ali, eto, meni to zvuči kao jedan razuman gameplan, sad, na Bigfootu je da dosegne taj cilj, za još jednu veliku senzaciju u svojoj karijeri, objektivno, i veću od prve.

Evans vs Lil Nog- najveći problem Lil Noga je što nije Big Nog, dobar je on, ali, ne može podnijeti koliko i legendarni Minotauro. Ako su ga Bader i Davies dominirali na hrvanje, teško je očekivati da neće i Evans, koji je pored toga, više nego pristojan boksač sa poludistance. Za Minotora bi bilo najidealnije da se u kasnijoj fazi ovo pretvori u šaketanje, pa ko koga, ali, Rashad je oprezan igrač koji pametno koristi svoje šanse, ima dobro kretanje, brži je,eksplozivniji je, i vjerujem da mu Lil Nog neće predstavljati ozbiljniju opasnost, makar ćemo sigurno vidjeti momenata u kojima će se Evans povlačiti pred dužim protivnikom. I na kraju, ne mislim da Lil Nog ima džiju kojom može natjerati Evansa da izbjegava rušenja i laganu pobjedu preko njih.

Fitch vs Maia- da moram stavljati novce na ijednog od underdogsa sa glavne karte, bio bi to Damian Maia. Čovjek ima najbolju džiju od svih BJJ natjecatelja koji su napravili ozbiljnu karijeru u MMA. Čak ni Fabrizio nije tako dobar na podu. Čitam kako američki novinari hvale Fitchov sub defense. E, pa, ja sam čvrsto uvjeren da ako provedu preko 5 minuta na podu, taj sub defense će ipak dići bijelu zastavu. Maia je, kažem, vrhunski BJJ borac, taj ne napada iz prve pozicije iz koje mu se ukaže prilika, taj će okrenut poziciju i pet puta ako treba dok ne napipa protivnika. Fitch je bolji u stojki, ali, sad, da je toliko opasan da će s njome preplašiti Brazilca da mu ne ulazi i ide na rušenje ili povlačenje, sumnjam.
Inače, za mene to nikako neće biti dosadan meč, naprotiv. Može biti da će to biti meč nešto sporijeg ritma, ali, nemam ništa protiv toga, tad najbolje mogu vidjeti što se događa.

Uostalom, nije li George Foreman svojevremeno rekao: " Boxing is like jazz. The better it is, the less people appreciate it". E, pa, moje je mišljenje da je to slična priča sa Damianom Maiaom i MMA.

Da pravo kažem, od svih mečeva me najviše zanimaju ovaj za naslov, i Fitch vs Maia. Cijeli event dosta obećava, i nadam se da ću ostat budan.
Bumpy_Knuckles
2013-02-01T11:35:16Z
event ce da bude za pamcenje. Cijeli main card mi je super zanimljiv. Navijam: Aldo, Evans, Alistair, Fitch, Benavidez.
SVIRAM KLAVIR I DRZIM RONDIN POSTER NA ZIDU.
dr. jupidu vs Mickey Rourke ... Dana make it happen!
zarajan
2013-02-01T11:58:44Z
Ja sam odigrao na Fitcha,Reema,Edgara i Lil Noga.Vise radi koef. nego kaj mislim da ce tak bit, al da mi bude zanimljivije gledat.
FaceDesigner
2013-02-01T12:08:40Z
Ksian,sjajno kao i inače.

Fitch-Maia ima predispozicije da bude meč večeri,ali i najdosadnija borba večeri.Ovisi kako će se stvari poklopiti.
Fitch je prilično dobar grappler i ljude lako ruši dolje,zna i pokušat zahvat,ima solidne sweepove i što je najbitnije neprestano radi.Maia ima sporiji tempo,ali znamo svi tko je Demian Maia u parteru.
Ne vjerujem da će se Jon bojati Maie i njegove jiu jitse , a trebao bi.Rušit će ga sasvim sigurno,vjerovatno ni neznajući šta radi.Maia by sub prva ili druga runda.

Rashad bi trebao dobit Lil Noga.Jak hrvač,niskog težišta i jako dobre taktike kao što je Rashad nebi smio imati problema s prilično predvidljivim Nogeirom.
Šanse da Rashad izgubi su neznatne.Minotoro će ići ili na submission sa leđa,jer drugu poziciju u parteru uhvatit neće ili na nadboksavanje.Borba će se odvijat tamo gdje Rashad poželi.
Volio bi da Nog iznenadi,ali Rashad odlukom.

O meču Overeem-Antonio Silva mislim da je sve rečeno.Overeem - stojka,klinč,snaga.Silva - kardio,parter.
Silva je velik i relativno spor,skida 8 kg da bi upao u tešku uopće,nema neku udaračku tehniku i jedina mu je šansa spustit Alistaira dolje odmah u prvoj.No to smo govorili i za Lesnara..
Alistair TKO prva ili druga.

Aldo-Edgar ludo,ali ipak Aldo.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Cain
  • Cain
  • Advanced Member Topic Starter
2013-02-01T12:46:14Z
UserPostedImage
UserPostedImage

Countdown to UFC 156: Jose Aldo vs. Frankie Edgar (Full Video)

Alistair Overeem calls Bigfoot Silva 'fake' and 'a baby'
http://www.mmafighting.c...ot-silva-fake-and-a-baby 

Rashad Evans says he would accept Anderson Silva fight, if offered
http://www.mmafighting.c...n-silva-fight-if-offered 

Dana White talks UFC 156, Randy Couture, rankings, next year's Super Bowl card, more
http://www.mmafighting.c...gs-next-years-super-bowl 

Antonio Rogerio Nogueira says old coach training Rashad Evans is 'very strange'
http://www.mmafighting.c...o-are-overlooking-him-in 

'Bigfoot' Silva questions Alistair Overeem's heart ahead of UFC 156
http://www.mmafighting.c...od-with-alistair-overeem 

Jose Aldo talks weight cutting, putting lightweight plans on ice
http://www.mmafighting.c...3/1/31/3939742/jose-aldo 
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
fanatic
2013-02-01T15:50:34Z
neznam zašto al baš imam osjećaj da će Silva iznenadit svijet kao i protiv Fedora
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
TheGoldenboy
2013-02-01T20:23:17Z
U koliko je vaganje ?
Borisstandup
2013-02-01T21:06:51Z
Originally Posted by: TheGoldenboy 

U koliko je vaganje ?

u 1

Xtream Couture
2013-02-02T00:03:33Z
Svensson
2013-02-02T00:08:16Z
ko je sjebo vagu? :)1
Svensson
2013-02-02T00:22:24Z
bome, ovaj put je rat majica
TheGoldenboy
2013-02-02T00:32:26Z
Reem izgleda jako dobro spreman,sutra ili ce ga ubije na bigfoota ili ce da gledamo 3r dosade...
Slash
2013-02-02T00:55:25Z
Originally Posted by: Svensson 

ko je sjebo vagu? :)1

:)18 :)18

http://www.profightstore...ro-kategoriji/12177.aspx 
Joeseph Jones
2013-02-02T07:34:13Z
UserPostedImage

UserPostedImage

Malo kao da ima manje mišićne mase na prvoj slici, koja je sa jučerašnjeg vaganja.
19_Pitbull_86
2013-02-02T08:39:16Z
Originally Posted by: Joeseph Jones 

UserPostedImage

UserPostedImage

Malo kao da ima manje mišićne mase na prvoj slici, koja je sa jučerašnjeg vaganja.

Neki od vas stvarno zele sami sebe uvjerit da se smanjio...

Covjek je dosao 1.5 kg tezi nego protiv Lesnara.Ako je istina da skida sa 280 onda znaci da je imao pametniji cut i da je manje vode izvukao is tijela.To objasnjava slabiju izrazenost trbusnih misica...
fanatic
2013-02-02T08:46:30Z
Bigfoot ima tanašne ručice, nevjerojatno za jednog teškaša :)10 :)14
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
zarajan
2013-02-02T08:55:33Z
Ogroman je Reem,svaki put sve veci i veci.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2013-02-02T09:19:42Z
Originally Posted by: 19_Pitbull_86 

Originally Posted by: Joeseph Jones 

UserPostedImage

UserPostedImage

Neki od vas stvarno zele sami sebe uvjerit da se smanjio...

Covjek je dosao 1.5 kg tezi nego protiv Lesnara.Ako je istina da skida sa 280 onda znaci da je imao pametniji cut i da je manje vode izvukao is tijela.To objasnjava slabiju izrazenost trbusnih misica...

Dobio čovjek nekvalitetne mase i to je to. To je efekt steroida koja trenutno ne koristi pa je jeo vjerojatno više i nekvalitetnije. Nema tu veze voda. Pa prsa su mu koma kakva su bila a trbušni su nestali..Sutra će biti u još gorem stanju ako je skidao dehidratacijom..
Users browsing this topic