OFC
  • OFC
  • Advanced Member Topic Starter
Sponsor
travarica
2013-01-24T08:42:45Z
ma ljudi je li moguće? :)1

vjerovatno i zadnji K1 turnir održan u Hrvatskoj...još da mirko sve dobije...s obzirom da je Branko Cikatić osvojio prvi turnir bio bi to savršen kraj
Ivan CRO Cop
2013-01-24T08:57:17Z
Dakle ovo je umjesto Cro Cop Final Fight
Sjajna vijest i kako god znam i umijem moram doc 😃
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
balkanbomber
2013-01-24T09:30:11Z
uh sunce ti drago, ako ovo nije vrijedno platit 1000kn za sto bolju ulaznicu...
On je čovjek jako dobar momak!
loreia
2013-01-24T10:11:39Z
Taman sam otvorio Vecernjak, vidim vijest i ne vjerujem svojim ocima.
Jel ovo definitivno potvrdjeno ili je Zagreb samo jedan od gradova u igri?
dr. Jupidu wrote: diskusting
travarica
2013-01-24T10:20:26Z
Originally Posted by: loreia 

da

http://www.fightsite.hr/vijesti...u-publiku-to-smo-trazili 

loreia
2013-01-24T10:36:06Z
Originally Posted by: travarica 

da

http://www.fightsite.hr/vijesti...u-publiku-to-smo-trazili 

Vidi stvarno. Eto me u Zagrebu u Ozujku !!! Juhuuuuuu

UserPostedImage

photo credit: FightSite.hr
loreia
2013-01-24T10:37:09Z
Mali off topic, cestitke sto ste konacno stavili malo novi forum software. EDIT: skin bas i nije nesto, ali glavno da se krece. :)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-01-24T10:39:39Z
Glavno da naši mediji uopće ne pišu o tome, a ovo je ogromna stvar, event koji će se pratit u cijelom svijetu. Ali ne, bitno da naslovnice zaokuplja rukomet koji se gleda u dvije i pol zemlje.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2013-01-24T10:52:14Z
Originally Posted by: bero 

Glavno da naši mediji uopće ne pišu o tome, a ovo je ogromna stvar, event koji će se pratit u cijelom svijetu. Ali ne, bitno da naslovnice zaokuplja rukomet koji se gleda u dvije i pol zemlje.

Rukomet ce biti gotov za par dana, tako da to nije problem, a promociju ce Zovko morati odraditi sam. To je stara prica, zakupit ce prostor u TV emisijama koje su inace na prodaju ispod stola u smislu tko moze gostovati. Tako ce Mirko odraditi par nastupa na TV i radiju. Takodjer ce morati platiti nekoliko velikih clanaka u novinama, strateski rasporedjenih tako da cijelo vrijeme odrzavaju interes za turnir. I pokusat ce sa Novon TV dogovoriti "medijsko pokroviteljstvo", dakle, NovaTV povremeno prica o turniru, a zapravo vise reklamira sebe nego turnir. Uz to idu standardi plakati uz ceste i to je to.
Ovaj trosak ce biti ukalkuliran u cijelu ulaznice tako da ne ocekujte cijenu manju od recimo 200kn za stajace mjesto na parkiralistu.

Ljudi, nece biti jeftino, ali ovo je jedna od rijetkih stvari u ovom sportu koje vrijedi platiti !!
Svensson
2013-01-24T11:34:03Z
izgleda da Kim zbilja vise nije znao sta ce pa se odlucio na ovo...izvrsna prilika za Mirka da osvoji kod kuce, a i za promociju zemlje.Jer koliko god slab K1 WGP bio, opet ce se pratiti po svijetu.

Joj koja steta sta nisam u domovini:)21
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-01-24T11:43:02Z
Originally Posted by: Svensson 

izgleda da Kim zbilja vise nije znao sta ce pa se odlucio na ovo...izvrsna prilika za Mirka da osvoji kod kuce, a i za promociju zemlje.Jer koliko god slab K1 WGP bio, opet ce se pratiti po svijetu.

Joj koja steta sta nisam u domovini:)21

Kim je doslovce cijeli K-1. Oni nemaju nikakav team niti ništa i sve evente im organiziraju lokalni promotori u zemljama.
- dr jupidu
keyser219
2013-01-24T12:19:12Z

Ne volim ovakve izjave u kojima da se nahvali jedno se usput i popljuje drugo.

Ja se npr nikako ne mogu sloziti sa tobom da je K1 (pogotovo ovakav krnji K1) popularniji i gledaniji od rukometa.
To je mozda samo u Japanu.

U ostatku svijeta nije ni blizu rukometa, ni po popularnosti, ni po raširenosti ni po ničemu.
Tako da malo objektivnosti ne bi škodilo, pogotovo kada nema potrebe za takvim pljuvanjem...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-01-24T12:31:03Z
Originally Posted by: keyser219 

Ja se npr nikako ne mogu sloziti sa tobom da je K1 (pogotovo ovakav krnji K1) popularniji i gledaniji od rukometa.

U ostatku svijeta nije ni blizu rukometa, ni po popularnosti, ni po raširenosti ni po ničemu.
Tako da malo objektivnosti ne bi škodilo, pogotovo kada nema potrebe za takvim pljuvanjem...

Nečije mišljenje nije pljuvanje, probaj razlikovati jedno od drugog.
Rukomet je u svijetu gledaniji i popularniji od K-1?? Rukomet je popularan u možda 5,6 europskih zemalja (možda sam i previše rekao), i to među manjim postotkom njihove populacije. I pod popularan mislim da se gleda samo kad domaće momčadi nastupaju, isto kao i kod nas. Poznaješ li ti ijednog našeg rukometnog fana koji prati utakmice u kojima nema HR momčadi?
To je činjenica, ne znam gdje ti vidiš pljuvanje.

Za K-1 znaju na svim kontinentima i gledat će ga svaki fan kickboxinga, tako da će ovaj event biti super promidžba za Zagreb i Hrvatsku.
Zato sam i napisao da bi bilo fer da mediji ovu vijest prenesu kako zaslužuje.
- dr jupidu
19_Pitbull_86
2013-01-24T12:36:18Z

Rukomet je u svijetu gledaniji i popularniji od K-1?? Rukomet je popularan u možda 5,6 europskih zemalja (možda sam i previše rekao), i to među manjim postotkom njihove populacije. To je činjenica, ne znam gdje ti vidiš pljuvanje.

Za K-1 znaju na svim kontinentima i gledat će ga svaki fan kickboxinga, tako da će ovaj event biti super promidžba za Zagreb i Hrvatsku.

Francuska,Njemacka,Spanjolska,sve skandinavske zemlje,Island,Rusija,Poljska,ex-yu itd.
Od vecih zemalja jedino se u Britaniji i Italiji ne igra...

Za K-1 znaju samo japanci.
Ako ne racunamo hardcore fanove kickboxa i mma.

I iskreno vise sam uzbuđen za noc gladijatora nego za ovaj K-1.
keyser219
2013-01-24T12:43:15Z

Rukomet je u svijetu gledaniji i popularniji od K-1?? Rukomet je popularan u možda 5,6 europskih zemalja (možda sam i previše rekao), i to među manjim postotkom njihove populacije. I pod popularan mislim da se gleda samo kad domaće momčadi nastupaju, isto kao i kod nas. Poznaješ li ti ijednog našeg rukometnog fana koji prati utakmice u kojima nema HR momčadi?
To je činjenica, ne znam gdje ti vidiš pljuvanje.

Zato sam i napisao da bi bilo fer da mediji ovu vijest prenesu kako zaslužuje.

postoji način da se iskaže svoje mišljenje bez da se omalovaži nešto drugo kao što si ti napravio.
Poštujem svačije pravo na mišljenje ali tvoj način izražavanje ne.

Po čemu ti temeljiš svoju tvrdnju da je kickboxing toliko popularan u svijetu?
Koji su kickboxači velike međunarodne zvijezde (a ne samo lokalne)?

Ali možda smo i ti i ja tu subjektivno, ajmo probati objektivno.
Potkrijepi mi argumentima tvrdnju da je kickbox popularniji u svijetu od rukometa.

bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-01-24T12:44:29Z
aj da ne spamamo, ajmo se preselit ovdje:

http://profightstore.hr/...sportovi.aspx#post196738 
- dr jupidu
loreia
2013-01-24T12:59:06Z
Bas ste dosadni sa prepucavanjem. Trenutno je kickboks u svijetu na najnizim granama sto se tice popularnosti. Pogotovo K-1 brand. Ili ce pustit Zovka da napravi kopiju Final Figta, ili ce se finale odrzati na nekoj livadi u Kirgistanu. K-1 jedva moze napuniti manju dvoranu u ruralnom podrucju, a taj rukomet kakv god bio ipak puni olimpijske dvorane.

Sto se tice "promocije Hrvatske", isti klinac jel se promovira po EU ili po cijelom svijetu. Mene samo zanima vidjeti dobar turnir, a unatoc svim organizacisjkkim manama, K-1 turniri su gust za gledanje (pa makar ja bio jedini na prikladnom threadu na ovom forumu i hebavao svima razmazenu MMA mamicu (true story)).

Zapravo, kad razmislim, Zovko je valjda jedina osoba u svijetu voljan uloziti nesto para u promociju K-1 branda. I jos bi mogao ako se sve poslozi ostvariti nulu ili mali dobitak.

EDIT: aj dobro da ste ocisti thread. Ipak je ova tema bitnija od sitnih prepucavanja.
bbbmarc
2013-01-24T13:12:46Z
jedino ja njušim teški financijski debakl, pogotovo ako stvarno misle isplatit navedeni prizemoney
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-01-24T13:13:37Z

EDIT: aj dobro da ste ocisti thread. Ipak je ova tema bitnija od sitnih prepucavanja.

I dobro da si ti nastavio sa spamanjem :)20
Sad se vratimo na temu, sve nevezano se nadalje briše.
- dr jupidu