Teoretski da, ali zasad je to skupa s onim zelenim pravokutnikom za reputaciju sklonjeno da sučelje bude jednostavnije.-Stipe
Teoretski da, ali zasad je to skupa s onim zelenim pravokutnikom za reputaciju sklonjeno da sučelje bude jednostavnije.-StipeNeznam gdje je tu smisao ? Umjesto da imamo pokoju opciju više pa makar bila dodatna, ti ih maknuo s foruma "radi preglednosti" ? Preglednost ovisi o boji pozadine za odgovor i quote, a ne zbog pravokutnika za reputaciju.
Ti baš patiš da ti netko da plus za nešto što napišeš? Bolje da je preglednije i lako za citanje nego nakrcano raznoraznim plusevima,minusevima i reputacijama!
sad je već dosta bolje.ovo sam i ja mislio napisat šta je Luka napisao.bilo bi dobro da je različite boje kvotano.a bilo bi dobro i kad bi ime od kvotanog forumaša bilo veće i čitljivije.i ne znam je li i drugima tako.ali ja se svaki dan moram iznova logirat.može li se napravit da se jednom logiraš i da to bude trajno?
mislim da nema koisti od ove ignore opcije, stavio sam nekoliko tipova na ignore ali opet im mogu citat postove kad se odlogriam!
mislim da nema koisti od ove ignore opcije, stavio sam nekoliko tipova na ignore ali opet im mogu citat postove kad se odlogriam!:)20 hahah presmijesno, taj je smajlic vise iz ocaja jer ova ignore opcija ne znaci nista, a to je opet zasluga moderatora.
mislim da nema koisti od ove ignore opcije, stavio sam nekoliko tipova na ignore ali opet im mogu citat postove kad se odlogriam!:)20
mislim da nema koisti od ove ignore opcije, stavio sam nekoliko tipova na ignore ali opet im mogu citat postove kad se odlogriam!No shit! makar si me nasmijao!
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close