Ne sviđa mi se novi forum nimalo,stari je radio na ipadu a ovaj mi diže živce !
Ne sviđa mi se novi forum nimalo,stari je radio na ipadu a ovaj mi diže živce !Priznaj, ovo si napisao samo da bi se pohvalio da imas ipad!!
Ne sviđa mi se novi forum nimalo,stari je radio na ipadu a ovaj mi diže živce !Priznaj, ovo si napisao samo da bi se pohvalio da imas ipad!!Ne bas zato jer kada na ipadu dodes na ovaj forum moras klikat po 50 puta da dodes na mjesto koje hoces!!UzasnopsIsto mi radi na iphoneu ;)
mozda cemo se s vremonom naviknut ali ovo je bezveze, boje su koma i izgubio sam nekako osjecaj za forum nakon promjene boja!
mozda cemo se s vremonom naviknut ali ovo je bezveze, boje su koma i izgubio sam nekako osjecaj za forum nakon promjene boja!šta ga sereš, ali baš ga serešbrzo li s se ti navika na stari frum, a duže se na novome nego na staromeajmo čiji je ovo multi
ma, registrira se 25.12dont feed me that shit and tell me its a cakeili je možda jedan od onih koju prate forum već duže vrijeme pa se baš na božić odlučio registriratyeah right
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close