karl anal
2013-01-13T20:55:28Z
a što luka veli nebi bilo loše malo same postove odvojit malo bojom

luka šta ćemo mi
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Bumpy_Knuckles
2013-01-13T21:09:53Z
cek dok se snadjem:)1
SVIRAM KLAVIR I DRZIM RONDIN POSTER NA ZIDU.
dr. jupidu vs Mickey Rourke ... Dana make it happen!
Satrap
2013-01-13T22:23:23Z
Svakako bi bilo OK promjenit kontrast na headeru komentara i u lijevoj kolumni u kojoj se nalaze podaci o profilu korisnika. Ostalo mi se čini OK, dajmo si malo vremena da se priviknemo promjenama, pogotovo opciji "ignore" i ovim +, - opcijama za svakog korisnika, što god one značile.
karl anal
2013-01-13T23:44:05Z
Originally Posted by: Satrap 

Svakako bi bilo OK promjenit kontrast na headeru komentara i u lijevoj kolumni u kojoj se nalaze podaci o profilu korisnika. Ostalo mi se čini OK, dajmo si malo vremena da se priviknemo promjenama, pogotovo opciji "ignore" i ovim +, - opcijama za svakog korisnika, što god one značile.

taj plusminus ti je kao orjentir da vidiš di se nalaziš kod ostalih usera

šteta što marka nema, kako bi ga nabrzaka nabiflalo a 1000ku

ima na ph supermoto forumu ta opcija i dobra je

satrape eto ti jedan minus dok se ne snađeš :)20

i nebi bilo loše da se vidi ko kome kako zahvaljuje

mrzi me ali moram pohvalit onog nikogovića stipu

RESPECT WHERE RESPECT IS DUE
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Satrap
2013-01-14T00:08:02Z
Jel karl anal pisao nešto ovdje? Čini mi se da sam vidio da je njegov post zadnji, a ne vidim ga, kako to :)20
karl anal
2013-01-14T00:11:43Z

Jel karl anal pisao nešto ovdje? Čini mi se da sam vidio da je njegov post zadnji, a ne vidim ga, kako to :)20

ko to govori, čujem nekog a ne vidim nikoga

:)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20
karl anal
2013-01-14T00:14:09Z
eto na, kad hvališ dan prije mraka

satrape imaš mail pošto privatne poruke ne delaju

"Your Private Message box is full. Maximum allowed is 0. Please delete messages to free up space."

Satrap
2013-01-14T00:14:24Z
I nije uredu što su postovi ograničeni na 32767 znakova, drug ksian će ubuduće morat pisat komentare u 2-3 nastavka.
Satrap
2013-01-14T00:30:08Z
Originally Posted by: karl anal 

eto na, kad hvališ dan prije mraka

satrape imaš mail pošto privatne poruke ne delaju

"Your Private Message box is full. Maximum allowed is 0. Please delete messages to free up space."

Vidio mail :)20

Držim fige.

karl anal
2013-01-14T00:38:17Z
netreba držat fige, fige se drže kad je porebno sreće :)20
Satrap
2013-01-14T00:42:33Z

Onda se držim za jaja :)20
karl anal
2013-01-14T13:44:22Z

Onda se držim za jaja :)20

NEKA NEKA, JA ĆU :)20 :)20 :)20 :)20

malo gledam fightsite, dobra stranica, možda i bolja od ove
thelovacluka
2013-01-14T15:53:41Z

a što luka veli nebi bilo loše malo same postove odvojit malo bojom

luka šta ćemo mi

pa da...a jbg. valjda nećemo epilepsiju dobiti od ovih boja. :)25

EDIT: kod quotanja bi trebalo istaknuti ime da se brže vidi koga se quotalo. pogotovo dok ih je više..
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Xtream Couture
2013-01-15T01:06:30Z
WTF???:)14 Izvinjavam se na komentaru,vjerujem da ste se potrudili ali forum izgleda ko damu. Jbt. ne može se čovjek snać.

U prvi plan treba istaknuti ime odnosno nick onoga ko piše post i sam post, možda avatar ovo ostalo nije toliko ni bitno kao ovaj ranked, reputacija.....trenutno je ovo u prvom planu i užasno izgleda!
Od jednog solidnog foruma kojemu je trebalo samo sekundica šminkanja i malo preuređenja čisto promjene radi Vi napraviste haos živi, jedan od najnepregledniji foruma na kojem sam bio.

Nadam se ubrzo novom redizajnu:)!
FaceDesigner
2013-01-15T07:28:47Z
Ajme je preglednost i grafika.Odvojite malo te postove,nema potrebe da 1 rečenica zauzme četvrtinu ekrana.
Avatari opet mali.Ove opcije su kul,al me bole oči jednostavno gledajući u ovo.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
FaceDesigner
2013-01-15T07:31:23Z
I ova reputacija nema smisla,ako ćete uvodit uvodite ko ono na sherdogu,pojaseve ili nešto fora.Svako nkon 100 postova je u zelenom i advanced member.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
I-Mike
2013-01-15T10:24:58Z
:)14 :)14
ksian
2013-01-15T11:34:45Z
I meni je stari forum u pogledu sučelja bio pregledniji, ali opcija da ne gledam postove određenih korisnika je zakon, to mi je bilo prvo što sam napravio.

Valjda je to ono da ne mogu i jare i pare. Digli smo svoj glas za promjene na forumu, znatnom većinom od 40 naprema 7 smo glasali da želimo "ignore" opciju, i sad smo je dobili. Naviknut ćemo se već na sučelje.
thelovacluka
2013-01-15T11:54:37Z
Originally Posted by: ksian 

I meni je stari forum u pogledu sučelja bio pregledniji, ali opcija da ne gledam postove određenih korisnika je zakon, to mi je bilo prvo što sam napravio.

Valjda je to ono da ne mogu i jare i pare. Digli smo svoj glas za promjene na forumu, znatnom većinom od 40 naprema 7 smo glasali da želimo "ignore" opciju, i sad smo je dobili. Naviknut ćemo se već na sučelje.

Moramo biti konkretni , željeli smo IGNORE funkciju koja je odlična, ostale dodane su također, kako bi rekao, zabavne. Ali nismo glasali za ovakvo sučelje koje je nepregledno :)6

Zašto se privikavati kad možemo mijenjati na bolje 😃 i ko sad veli da nisam komunist 😃
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
karl anal
2013-01-15T12:45:46Z
meni je ok, ja sam se već navikao
Users browsing this topic