pokralo ga protiv lewisa i zbog toga bi trebao sad dobit šansu za titulu, ubacit ću ti sad citat jednog inteligentnog čovika koji je nažalos najveći dio vremena poubljen
"totalna opstrukcija misaonog procesa- to je ko kod printera - kad ti počnu izlazit bezvezni listovi gdje ništa ne štima", nažalost ovaki trenuci su postali rijetki
iskreno, ja još mislim da se zajebaješ
a jeli znaš ti da je wlaimir par sekundi prije nego ga je sanders nokautira da se ne pika
a brewsteru je reka, čula je wladova tetka da mu je odvezana pertlai eto
meni češalj ne treba, jer sam ćelav, a čekićem bi tebe trebalo zveknut po glavi, moguće bi u tom slučaju sjelo sve na svoje mjesto, jer negdje ti je iskočio kotačić, pa opstruira rad ostalih kotačića, a plod toga je totalna opstrukcija misaonog procesa - to je ko kod printera - kad ti počnu izlazit bezvezni listovi gdje ništa ne štima. Ma ajde, dobar si ti dečko, nisi ti kriv što se priroda nekad zna opako poigrat sa pameću možebitno normalnog čovjeka.
nema više kotačića, to je bilo prije, a raidi ih od svačega pa ljudima znala kosa otpast i prostate veličine grejpa narast
dobro je reka sheepshagger neki su izgleda zapeli u 1993
i onda veli da ništa nije nemoguće, da se osjeća ko da mu je 20, ali zaboravo je i da ima oba kuka umjetna :)20 :)20 :)20
Edited by user
2012-12-24T00:54:42Z
|
Reason: Not specified
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.