Cain
  • Cain
  • Advanced Member Topic Starter
2012-12-23T10:49:07Z

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Sponsor
erik209
2013-01-09T22:44:08Z
http://www.profightstore...e-fightera-17/11903.aspx  zna li netko koji je borac šta dana kaze da salje svih u bolnicu da ga se svi ostali borci boje?
doogong
2013-04-03T19:46:36Z
Moram priznati da je ova setona TUF-a pre jebena. Jel prati još itko?
fanatic
2013-04-03T21:43:46Z
Originally Posted by: doogong 

ja. redovito svake srijede pogledam. najdraži mi je Kelvin Gastelum i volio bih da osvoji a najmrži mi je onaj seronja iz Jonesovog tima, šta je bio najbolji sa još većim seronjom Bubbom. volio bi da ga Kelvin pomete u polufinalu
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
andrijano
2013-04-03T21:45:22Z
Aleksa
2013-04-03T21:47:19Z

Lude borbe, a što radi ovaj Uriah Hall, koja brutala od lika zamalo ubio obojicu, ono baš kako je Dana rekao "you dont even wonna clap because its too brutal"
Diablo
2013-04-03T22:34:49Z
doogong
2013-04-03T23:17:53Z
Originally Posted by: fanatic 

ja. redovito svake srijede pogledam. najdraži mi je Kelvin Gastelum i volio bih da osvoji a najmrži mi je onaj seronja iz Jonesovog tima, šta je bio najbolji sa još većim seronjom Bubbom. volio bi da ga Kelvin pomete u polufinalu

Jao mene taj Samman isto živcira nevjerojatno.

Da su mu bar nariktali Halla da mu vidim facu.

Gad umišljeni malo bi si riktao a svaki fajt je išao protiv objektivno dosta slabijeg borca.

Quote:

Lude borbe, a što radi ovaj Uriah Hall, koja brutala od lika zamalo ubio obojicu, ono baš kako je Dana rekao "you dont even wonna clap because its too brutal"

Meanest kid in TUF history :D

Najgore je od svega što je lik i dalje nepoznanica. Što se ground gamea tiče. Baš zanima štose događa kada ga netko obori.
fanatic
2013-04-04T08:18:02Z

Gad umišljeni malo bi si riktao a svaki fajt je išao protiv objektivno dosta slabijeg borca.

Quote:

Najgore je od svega što je lik i dalje nepoznanica. Što se ground gamea tiče. Baš zanima štose događa kada ga netko obori.

da, to mi je "najdraže" kad dođu na razgovor sa Danom o idućim mečevima, uvijek priča ide "ja i Uriah smo najbolji, pa nebi bilo dobro da se borimo ovako rano..."
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Cro_Core
2013-04-04T09:00:06Z
Iskreno mislim da je Hall nakon onog prvog nokauta dobio Mike Tyson auru. Boje ga se, i naguze prije nego uopće uđu u kavez s njim. Ne kažem da nije dobar, realno pokazao je za klasu više od drugih, ali ne znam kako će protiv nekog stvarno dobrog i pripremljenog hrvača. Osim toga Ameri su šampioni u stvaranju hype-a oko borca koji im je marketinški pogodak a Hall je upravo to, uz naravno neupitan talent za borbu. Meni iskreno TUF nije mjerilo jer tu ima svega i svačega što se i vidi. Neki od njih su tu da probaju biti borci, tj. to im nije prvi izbor za karijeru. Sammana neću komentirat jer mi nije sjeo od prvog kadra, prve epizode.
doogong
2013-04-04T09:13:14Z

Quote:

da, to mi je "najdraže" kad dođu na razgovor sa Danom o idućim mečevima, uvijek priča ide "ja i Uriah smo najbolji, pa nebi bilo dobro da se borimo ovako rano..."

Meni je bilo najjače u pretprošloj epizodi prije četvrtfinala kada su govorili o parovima.
I voze se u autu i Samman žica onog lika da kaže Dani da se bori sa Hallom 😃 jer kao onda će sparit Halla s nekim drugim a ne njim :D

Što je najgore onaj debil ga i posluša :D

Taj Samman je takav napuhanko. I one fore "imam povjest krvnih ugrušaka u obitelji" 😃. Umro sam.

Mislim da lik nervira i Jonesa. Zato ga he ovaj i htio bacit na halla. Isto tako na početku kad je nekim"ozljedicama" pokušavao izbjeć meč je Jones rekao da će ga namjerno stavit sljedećeg.

A i oni njrgovi "ARE YOU READY" Judo chopovi :D

Inače do sad su mi najveća iznenađenja Calvin i Dylan, a najveće razočarenje deinitivno Bubba. Po razini trash talka lik je ispao katastrofa.
Cro_Core
2013-04-04T09:52:02Z
Originally Posted by: Aleksa 

Jedini aplauz koji Hall čuje je kada se njegov protivnik pridigne pa su ljudi oduševljeni što je preživio :)20
doogong
2013-04-04T11:37:06Z
Originally Posted by: Cro_Core 

Originally Posted by: Aleksa 

Jedini aplauz koji Hall čuje je kada se njegov protivnik pridigne pa su ljudi oduševljeni što je preživio :)20

haha, istina
Aleksa
2013-04-04T13:11:15Z
Za one koji nisu vidjeli Hallov TUF highlight:
Adam fight

Bubba fight

dr jupidu
2013-04-04T13:20:59Z
Originally Posted by: Cro_Core 

Iskreno mislim da je Hall nakon onog prvog nokauta dobio Mike Tyson auru. Boje ga se, i naguze prije nego uopće uđu u kavez s njim. Ne kažem da nije dobar, realno pokazao je za klasu više od drugih, ali ne znam kako će protiv nekog stvarno dobrog i pripremljenog hrvača. Osim toga Ameri su šampioni u stvaranju hype-a oko borca koji im je marketinški pogodak a Hall je upravo to, uz naravno neupitan talent za borbu. Meni iskreno TUF nije mjerilo jer tu ima svega i svačega što se i vidi. Neki od njih su tu da probaju biti borci, tj. to im nije prvi izbor za karijeru. Sammana neću komentirat jer mi nije sjeo od prvog kadra, prve epizode.

hall je zanimljiv..koja je to kategorija?

malo prekrut al sve ok ima vremenma za naprevovat

Stalker
2013-04-04T19:32:54Z
definitivno me najviše bubba živcira, onaj samman ide definitivno da što dalje dogura i naravno da će birat najslabije protivnike i taktički.. pa nije on glup.. ako ništa bar je lik sve protivnike završio i to mu ide u korist spram onog colton smitha koji je prošli tuf pobjedio a najveća pička ispao
kanye
2013-04-05T06:31:27Z
Cain
  • Cain
  • Advanced Member Topic Starter
2013-04-05T07:55:09Z
za one koji nisu vidjeli kako ronda riješava halla

prejaka riba
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
ive
  • ive
  • Advanced Member
2013-04-05T08:27:56Z
svaka čast rondi,ali mislim da je Uriah još zelen u parteru. Možda i osvoji ovaj TUF jer nitko od ove ekipe nije vrhunski hrvač ni jitser ali za contendera još nije.

Najdraže bi mi bilo kad bi onaj mali bounty hunter uzeo ovo, još kad bi zakucao onu ružnu Sammanovu facu sreći nikad kraja :)22

Marc88
2013-04-05T10:26:22Z
ovo je klasicna namjestaljka, kao ono Jonesovo tapkanje protiv nekog iz njegova tima!