Moj je stav kako svaki član ima pravo na svoje mišljenje, o bilo kojem borcu, meču, tituli itd. itd.
Također, iluzorno je očekivati da će se svačije mišljenje poklapati nakon neke rasprave, da će netko "priznavati" da je ovaj ili onaj u pravu i sl. To se iznimno rijetko dešava i nije naročito bitno.
I besmisleno je uzrujavati se jer ne misle svi isto. Neka ne misle, to je demokracija.
Svatko je slobodan iznijeti svoje, složite se da se ne slažete, svatko može misliti da je u pravu i riješena stvar. Nema potrebe niti razloga da se oko toga previše uživljava.
Paralele s ostalim borcima provlačit će se kroz sve teme o našim borcima, to je neizbježan tok razgovora. Svatko nekad želi tako nešto uključiti, to je normalno.
Ovdje ne vidim da je Mark započeo niti da je radio nešto drugačije od bilo kojeg drugog člana konverzacije. Stoga nema razloga za sankcije spram njega.
Nastojte se ipak više držati teme i nemojte predaleko odlaziti u prepucavanjima oko Peraka ili Reljića. Složite se da se ne slažete, prihvatite različita mišljenja, potom nastavite dalje o nečemu što je ipak vezanije uz temu. To će biti najbolje rješenje.
-Stipe
evo stipe, neznaš o čemu se radi, ok
ovaj post je kritika tebi i tvom odnosu prema moderatorima i nekim ostalim stvarima
preko marka ti pokušavam pokazat neke stvari i malo je tužno da jedan administrator nezna o čemu senešto radi na forumu i da mu jedan user mora ukazivat na neke stvari
citiram
dok čitate
______________________________________________________________________________________________________
dont you fear, your hero is near
a stipica sa svojom maslinovom grančicom izuzetno glantno od tebe što pokazuje da si gospodin mada je sve to u ovom trenutku totalno neprimjereno
slažem se da svako može i ima pravo iznit mišljenje ali ajde molim te, nemoj nas sad još i ti pravit budalama, problem nije mišljenje
ne branim sebe i nemam šta, pokušavao sam marku par puta smireno i po mom mišljenu fer i korektno objasnit najbolje i najjdenostavnije to je to moguće
i sad nakon svega, malo i sretan a i ponosan na eto uratku, e kurac moj, mark naravno, ništa ti nisi dokazao, abc jogurt, e sad gotovo, rolete se spuštaju na svim katovima i kućama okolo, prozori zatvaraju i čuješ muziku iz kuća okolo
da ipak mala djeca ne fočuju svašta, a kd me otvori , uf, ja se iznenadim posli, to je to, ja sa za bann naravno ito onaj betonski, nebitno
načuo sam da je marku čak ili do koske ili neko blizak pokiju zaprijeto da će mu polomit nožice8, ako stvarno jeste a onda je sve jasno i stipe mislim da nekim ljudima duguješ ispriku
preciznije nekim modovima, čak i ako sam u krvu u vezi ovoga, iskreno imaš ovde moderatore neznam kako si ih skupio ali imaš tim na koji skoro svi forumi mogu bit ljbomorni a ti si ih malo zaboravio si cijent
moraš uvk držat svojima leđa, čak i kad pogriješe, to se rješava u backroomu a nikad ispred nas, a ne nekad mi se čini da uletipš nekad iz čistog mira neke odluke isprbacivat, jer eto ti to možeš
neznam čemu ali ajd
imaš ovde izgrađeno nešto odlično, skidam kapu i resopekt z sve, ali nisi svjestan da je ovo sve supa na jako klimavim nogama
a bila bi velika šteta i stvarno bi mi bilo jako žao jer ovo već postaje ili postala je institucija, ali opet ako neide nide, čas posla se utegne novi, mada moje mišljenje je da ne nema potrebe za pizdarijama
sve su ovo koliko toliko sittnice koje se jako lako daju riješit a mark, marka ću ja kad se najmanje bude nadao, za božoć dolazim kao djed mraz i dok mi mark bude objašnjavao kako je bio dobar i da je zaslužio poklone
stavim ga u džak i eto nama našeg poklona za božić, svi sretni i svi zadovoljni, osim jednoga nsravno
There are big brave balls, and there are little mincey faggot balls.
moj tip je ovo drugo, koeficijent kao na klička Emocija18
uznojio me post, dva puta taman pri kraju tiopkovnica zašteka i pola texa mi izbriše, mislim da je i pasm bilo malo nugodno
ich hab fertig
ps
nadam se da nikog od normalnih članova nisam uvrijedio, a ako jesam, javite se marku
_____________________________________________________________________________________________________________________________
pa opet zaključajte, ali barem mi navedite razlog lockanja
Edited by moderator
2013-11-07T17:15:10Z
|
Reason: Not specified
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.