Je...biznismeni poput Orsata su baš filantropi i hoće nešto napravit za zajednicu..LOL
Kad nema jačih sponzora,a tad ih nije bilo,posjet pokazuje i zaradu.
U ovoj državi ima jako malo ljudi koji mogu izvadit 100.000 eura i spiskat ih "radi želje da naprave vrhunski event"..Orsat nije taj. On se i na početku gurao da se docepa Mirka kao zlatne koke...tu je izvisio od Cukya pa sad kad je Mirko odavna trebao bit u mirovini on pokušava kapitalizirati njegovo ime u Hrvatskoj i svijetu...pravi menadžer koji Mirku danas želi dobro savjetovao bi mu mirovinu zbog zdravstvenih rizika,Mirko je popio i previše teskih nokauta u karijeri
To je to, u pravu si :)36 :)36 :)36
Ako pratis Mirka od početka onda ćeš se moći prisjetiti a da ne budeš ciničan...
Prvi Mirkov menadžer i čovjek koji ga je otkrio bio je Cuky. Zatim ulijece svojim obećanjima taj Orsat i jedno vrijeme mu je bio menadžer. Cuky ga je istjerao i bio s Mirkom skoro cijelu karijeru do zadnje UfC borbe. Tada se opet pojavljuje Orsat i nastoji izmust što se još da od borca koji je odavna prošao svoje najbolje dane.
Ajd mi samo reci jednu stvar. Da li si ti ikad u životu pričao sa bilo kime ko je radio ili surađivao sa Mirkom Filipovićem? Ako i jesi, koliko si blizak s tom osobom?
Razumijem ja tebe. Postoji TV, novine, internet, google. Čitaš, pratiš, guglaš. Pokušavaš spojit svoju sliku iz toga što izvadiš. To je u samoj osnovi OK. Ali, ne ide ti baš najbolje, a reći ću ti i zašto. Zato što se postavljaš kao navijač u skoro svakoj stvari koju promatraš. Takav si u većini zaključaka koje ovdje postaviš, premda ti se desi i da izvedeš točan zaključak o nečemu. Ali, statistički gledano, trošiš previše lopti, a premalo pogađaš.
Ako želiš da te se cijeni, da te ne pljuje toliko ljudi po forumu, probaj neku stvar analizirat bez ikakvih vlastitih predrasuda, i probaj uzet u obzir što više aspekata. Probaj shvatit da medijska slika uvijek odudara od one stvarne, sad, u kolikoj mjeri odudara, varira od situacije do situacije. Osobno sam se jako puno puta smijao novinskim tekstovima koji su obrađivali neku situaciju u koju sam bio uključen, ili sam bio puno bolje upućen od novinara u istu.
Uostalom, to ne treba ni čuditi obzirom ko sve, i kako, piše u brojnim hrvatskim medijima.
U konkretnom slučaju kojeg sam kvotao, moraš shvatit jednu stvar. Nisu bitni ni Cuki ni Zovko, bitan je Mirko Filipović. Niti jednu bitnu odluku u najvažnijem dijelu njegove karijere, odnosno, u nekih zadnjih 12 godina nisu donijeli ni Cuki ni Zovko, već osobno Mirko Filipović, zvani Cro Cop.
Comprende?