bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-12-10T21:12:40Z
Ističe mu ugovor s K-1 ove godine znači, i bolje. Mislim da od njih ništa više.
Čuo sam jednu zanimljivost, ne znam jel istina. Da je Mirko u Japanu morao lovit taksi do hotela jer mu uopće nisu iz zračne luke organizirali prijevoz. :)20
A da je hotel bio blago rečeno žnj kategorije.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Diablo
2012-12-10T21:13:42Z
mark wrote:

Black Arrow wrote:

mark wrote:

BTW vidio sam prek vikenda Mirka ispred jednog zg restorana...pripreme izgleda odlično napreduju:)18

Stvarno je to krajnje neozbiljan pristup tokom priprema prosetati vikendom kroz grad...:)22

Pripreme Na janjetini:)18 podcjenjivao je on i jake protivnike,u UfC skoro sve,kamoli neće ovog cirkusanta

pa teskas je, nije da mora paziti na svaki jebeni zalogaj...al ono, trebao si doc do njega, zveknut mu samarcinu jer je pohlepan, neozbiljan i samo gleda na pare :)18

kako nama tu na forumu lijepo objasnis neke stvari o Mirku tako si trebao i njemu u facu...a ne tu na forumu tracat ko neka curica :)18
thelovacluka
2012-12-10T21:17:09Z
xnicked wrote:

thelovacluka wrote:

Ko od nas tu ne bi obukao crvene gaćice i hrvao se (glumio da se bori) sa nekim tipom za 20 000 - 30 000 $ ?

Ne kužim kako postupci nakon vrhunca karijere mogu umanjiti uspjeh u najboljim godinama? ako npr podigneš 200 kg u mrtvom dizanju i nakon toga se totalno opustiš i ne možeš dignuti niti 50, kako će to obrisati onaj trenutak dok si podignuo 200?
neće, ti si čovjek koji bude uvijek mogao reči: "Ja sam podignuo 200 kg"

A Mirko bude uvijek mogao reči : !Ja sam osvojio PRIDE OWG, ja sam popularizirao sport u svojoj državi, ja sam sam postigao sve to."

Bravo čovječe..tko god da jesi. S ovim si poklopio sve ostale mudrijaše i ovaj topic skupa s njima

ako to misliš, onda hvala 😃
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
thelovacluka
2012-12-10T21:20:02Z
Diablo wrote:

mark wrote:

Black Arrow wrote:

mark wrote:

BTW vidio sam prek vikenda Mirka ispred jednog zg restorana...pripreme izgleda odlično napreduju:)18

Stvarno je to krajnje neozbiljan pristup tokom priprema prosetati vikendom kroz grad...:)22

Pripreme Na janjetini:)18 podcjenjivao je on i jake protivnike,u UfC skoro sve,kamoli neće ovog cirkusanta

pa teskas je, nije da mora paziti na svaki jebeni zalogaj...al ono, trebao si doc do njega, zveknut mu samarcinu jer je pohlepan, neozbiljan i samo gleda na pare :)18

kako nama tu na forumu lijepo objasnis neke stvari o Mirku tako si trebao i njemu u facu...a ne tu na forumu tracat ko neka curica :)18

http://articles.mercola....theyre-good-for-you.aspx 

:)1 :)36
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-10T21:21:47Z
Diablo wrote:

mark wrote:

Black Arrow wrote:

mark wrote:

Ti očito i nr znaš šta je trač. Ako kažem usput da sam ga vidio to nije nikakav trač...trač je ovo gore da je lovio taksi do hotela znj kategorije a nisi bio tamo
Mr. Chael Sonnen
2012-12-10T21:37:53Z
thelovacluka wrote:

Ko od nas tu ne bi obukao crvene gaćice i hrvao se (glumio da se bori) sa nekim tipom za 20 000 - 30 000 $ ?

Ne kužim kako postupci nakon vrhunca karijere mogu umanjiti uspjeh u najboljim godinama? ako npr podigneš 200 kg u mrtvom dizanju i nakon toga se totalno opustiš i ne možeš dignuti niti 50, kako će to obrisati onaj trenutak dok si podignuo 200?
neće, ti si čovjek koji bude uvijek mogao reči: "Ja sam podignuo 200 kg"

A Mirko bude uvijek mogao reči : !Ja sam osvojio PRIDE OWG, ja sam popularizirao sport u svojoj državi, ja sam sam postigao sve to."

i da je u top 3 najboljih mma teskasa ikada

boli ga kita dobra lova i lagana pobjeda
ivankomajstor
2012-12-11T00:51:17Z
bero wrote:

Ističe mu ugovor s K-1 ove godine znači, i bolje. Mislim da od njih ništa više.
Čuo sam jednu zanimljivost, ne znam jel istina. Da je Mirko u Japanu morao lovit taksi do hotela jer mu uopće nisu iz zračne luke organizirali prijevoz. :)20
A da je hotel bio blago rečeno žnj kategorije.

Ali ajde barem se fino naplatio, čuo sam da je jedini Mirko od Japanaca pobrao pare unaprijed, ovi ostali još čekaju svoje novce 🙂.

Uzet će on i sada lijepe novce, plus nova kanta u score na japanskom tržištu nikad nije naodmet 🙂
TheGoldenboy
2012-12-11T01:04:59Z
neznam sta mu treba ovo sranje ?! mozda platili su ga dobro ko zna...
bero
  • bero
2012-12-11T08:15:57Z
Barnett, Aerts, Lebanner, Hunt, Sefo znaju u Japanu imat i kečerske nastupe, pa ih nitko ne kritizira zbog toga.

Zašto Mirko ne bi nabio neku kantu i spremio laku lovu na račun? Nije baš da ima zgusnut raspored i da ga čekaju borbe za UFC naslov, a na K-1 finale će se očito načekati (ako će ga i dočekati).
- dr jupidu
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2012-12-11T08:46:43Z
bero wrote:

Barnett, Aerts, Lebanner, Hunt, Sefo znaju u Japanu imat i kečerske nastupe, pa ih nitko ne kritizira zbog toga.

Zašto Mirko ne bi nabio neku kantu i spremio laku lovu na račun? Nije baš da ima zgusnut raspored i da ga čekaju borbe za UFC naslov, a na K-1 finale će se očito načekati (ako će ga i dočekati).

+1
Nije u fazi karijere da ganja titule ili šta već.On je u toj fazi gde je bitno pokupiti što više love.Iskreno mislim da bi mu odgovaralo što više ovakvih borbi, šta fali :)20
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-11T10:29:44Z
Trebali su ovi ix Gladijatora pozvat Mirka na event u Dubrovnik! Možda bi pristao,tu mu je bliže kad je već spustio kriterije za nastup.
bero
  • bero
2012-12-11T10:33:50Z
mark wrote:

Trebali su ovi ix Gladijatora pozvat Mirka na event u Dubrovnik! Možda bi pristao,tu mu je bliže kad je već spustio kriterije za nastup.

da, oni si ga sigurno mogu priuštit :)18
- dr jupidu
Satrap
2012-12-11T10:35:13Z
mark wrote:

Trebali su pozvat Mavrovića, bio bi to K+ Event, rješili bi i problem sponzora, Ante bi sve platio i prodali bi 60 000 ulaznica.
bbbmarc
2012-12-11T10:35:53Z
bero wrote:

mark wrote:

i još uzet i mavrovića u paketu, i riješit sve hrvatske borilačke teme jednim udarcem
:)2
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-11T10:38:22Z
bero wrote:

mark wrote:

Kako znaš da dodje više od Ricca?
Kolko su ga ovi iz K1 platili,nit su imali publike nit sponzora?
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-11T10:41:35Z
Satrap wrote:

mark wrote:

Trebali su pozvat Mavrovića, bio bi to K+ Event, rješili bi i problem sponzora, Ante bi sve platio i prodali bi 60 000 ulaznica.

Ne trebaš se 100x ponavljati. Konzum u vezi Mavrovića nije spomenut slučajno pa ne trebaš stalno pisat to podcjenjivacko ismijavanje
bero
  • bero
2012-12-11T10:46:48Z
mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

Pa za Final Fight je uzeo 100 tisuća Eura. Tako da sumnjam da će preko noći spustit cijenu za 90 % :)18 :)18
Ricco uvrh glave dođe 5-10 tisuća. Možda sam i previše rekao.

K-1 se razbacuje s novcima i usput se debelo zadužuje kod banaka, a Mirka najbolje plaćaju od svih boraca. I pitanje trenutka je kad će propasti.
Ali ti si si kao i uvijek u glavi zacrtao svoju pjesmu, i to tak mora bit, naravno.
- dr jupidu
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-11T10:51:57Z
bero wrote:

mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

Pa za Final Fight je uzeo 100 tisuća Eura. Tako da sumnjam da će preko noći spustit cijenu za 90 % :)18 :)18
Ricco uvrh glave dođe 5-10 tisuća. Možda sam i previše rekao.

K-1 se razbacuje s novcima i usput se debelo zadužuje kod banaka, a Mirka najbolje plaćaju od svih boraca. I pitanje trenutka je kad će propasti.
Ali ti si si kao i uvijek u glavi zacrtao svoju pjesmu, i to tak mora bit, naravno.

Za final fight jr dobio 100.000 jedino ako mu je to Zovko poklonio iz svog džepa a to nijedan menadžer ne radi.
Sefo i ostali borci nisu se bunili za novac znači plaćeni su.
Buffer je isto plaćen.
Produkcija je bila skupa.
Jumbo plakati su bili posvuda i to košta.
Reklame na lokalnim tv isto.
Publike je bilo nedovoljno za pokrit se.
Ostaje da mu je ovaj poklonio svojih 100.000 a to je totalno nerealno!
bero
  • bero
2012-12-11T11:10:51Z
mark wrote:

Za final fight jr dobio 100.000 jedino ako mu je to Zovko poklonio iz svog džepa a to nijedan menadžer ne radi.
Buffer je isto plaćen.

Petrak mi je to potvrdio, nije tajna. 100 tisuća Mirku, 30 tisuća Bufferu, 30 tisuća Sefu itd.
Ili ti znaš bolje? :)18
Fascinantno kako si tvrdoglav i ne odustaješ od svojeg, a da nemaš ama baš nikakve dokaze ni uvide u takve stvari. Da čovjek ostane paf.
- dr jupidu
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-11T11:16:08Z
bero wrote:

mark wrote:

Buffer je isto plaćen.

Petrak mi je to potvrdio, nije tajna. 100 tisuća Mirku, 30 tisuća Bufferu, 30 tisuća Sefu itd.
Ili ti znaš bolje? :)18
Fascinantno kako si tvrdoglav i ne odustaješ od svojeg, a da nemaš ama baš nikakve dokaze ni uvide u takve stvari. Da čovjek ostane paf.

Imam uvida u te stvari puno više nego možeš i pretpostaviti.
Za Baš taj event nemam uvida ali kažem ako je tolko dobio onda mu je ovaj dao svoj novac a ne od eventa. To zvuči suludo da menadžer daje iz svog džepa borcu a ne obratno,da ima koristi
Users browsing this topic