FightKnight
2012-12-10T12:40:10Z
mark wrote:

bero wrote:

E da, Mirkov protivnik je debitant :)20

& cikrusant:)18 Al iz Mirkovog kuta je ovo odlično. lak protivnik i lak novac, da se toga ranije sjetio ne bi ni išao u UFC nego poput Sappa okolo po svijetu:)18

Nikad nije kasno :)30 Ako bude kakav interju prije,bice nesto tipa:Pa to je njihov domaci borac,imat ce podrsku njihovu,nema puno iskustva ali tezak je protivnik(125 kg),odlicno hrvanje a na kraju krajeva mma je ovo,kad se dva teskasa razmasu svasta se moze desit.Al nadam se pobjedi,u odlicnoj sam formi,bla bla..
Chairman
2012-12-10T12:41:12Z
FightKnight wrote:

mark wrote:

bero wrote:

& cikrusant:)18 Al iz Mirkovog kuta je ovo odlično. lak protivnik i lak novac, da se toga ranije sjetio ne bi ni išao u UFC nego poput Sappa okolo po svijetu:)18

Nikad nije kasno :)30 Ako bude kakav interju prije,bice nesto tipa:Pa to je njihov domaci borac,imat ce podrsku njihovu,nema puno iskustva ali tezak je protivnik(125 kg),odlicno hrvanje a na kraju krajeva mma je ovo,kad se dva teskasa razmasu svasta se moze desit.Al nadam se pobjedi,u odlicnoj sam formi,bla bla..

i male rukavice moraju bit tu negdje :)20
dr jupidu
2012-12-10T12:41:35Z
A ono...... I ja bi nastupio rado na tom eventu.... Tuzan odabir protivnika u ovoj fazi karijere.... Sportski gledano
thelovacluka
2012-12-10T12:45:00Z
loreia wrote:

bero wrote:

:)20
Kombinacija mladosti i iskustva, tko bi to propustio. Nesto kao "Older MILFs with young debutantes 15"

A sad ozbiljno, ovo mu je najbolja stvar u ovom trenutku. Odradi laksi mec da razbije rutinu treniga, upikne nesto love, i popravi score i samopozdanje.
Dobar potez !!

PRIDE formula :)20

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Satrap
2012-12-10T12:45:12Z
dr jupidu wrote:

Tuzan odabir protivnika u ovoj fazi karijere.... Sportski gledano

Kanta nikad nije loš odabir.
Ivan CRO Cop
2012-12-10T12:45:29Z
dr jupidu wrote:

A ono...... I ja bi nastupio rado na tom eventu.... Tuzan odabir protivnika u ovoj fazi karijere.... Sportski gledano

Ti bi birao da te pogode sa par stotina hiljada
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
FightKnight
2012-12-10T12:47:10Z
Chairman wrote:

FightKnight wrote:

mark wrote:

bero wrote:

i male rukavice moraju bit tu negdje :)20

:)36

Ah to svakako,neizostavan dio :)1
loreia
2012-12-10T12:47:14Z
thelovacluka wrote:

loreia wrote:

bero wrote:

:)20
Kombinacija mladosti i iskustva, tko bi to propustio. Nesto kao "Older MILFs with young debutantes 15"

A sad ozbiljno, ovo mu je najbolja stvar u ovom trenutku. Odradi laksi mec da razbije rutinu treniga, upikne nesto love, i popravi score i samopozdanje.
Dobar potez !!

PRIDE formula :)20

U PrideFC je nastupao svakih 50 dana. To je bio suludi ritam, ne moze se usporediti sa ovim sada.
U svakom slucaju, Mirko stvarno racionalno vodi svoju karijeru. Svaka cast.
dr. Jupidu wrote: diskusting
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-10T12:48:52Z
Satrap wrote:

dr jupidu wrote:

Tuzan odabir protivnika u ovoj fazi karijere.... Sportski gledano

Kanta nikad nije loš odabir.

ovdje ima dosta istine...većina njih bi rado ko Sapp kad bi imali tu marketinsku snagu...za trećinu novca kojeg bi dobili u mma borbi s kantama se bore bez rizika
FightKnight
2012-12-10T12:56:55Z
TheTribe
2012-12-10T13:12:18Z
ma kanta kao i sto su mu ostali protivnici bili koje je pobjedjivao 😃
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-10T13:24:05Z
To će bit u maloj dvorani,teško da će on dobit neke velike novce za ovo pa je ovo svojevrsna degradacija imena i karijere.
Satrap
2012-12-10T13:39:13Z
mark wrote:

To će bit u maloj dvorani,teško da će on dobit neke velike novce za ovo pa je ovo svojevrsna degradacija imena i karijere.

Ako je na vrhuncu karijere mogao lupat kante, zašto ne bi i sad koju razbio? Ionako trenira non stop, tako da mu ova borba neće poremetit navike, a i dobro dođe tu i tamo se potuć, čisto da se razbije rutina, kako je već netko napisao. Što se tiče zarade, ne vjerujem da će ić kući sa 5k $, ipak će dobit malo više.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-10T13:49:52Z
Satrap wrote:

mark wrote:

Ako je na vrhuncu karijere mogao lupat kante, zašto ne bi i sad koju razbio? Ionako trenira non stop, tako da mu ova borba neće poremetit navike, a i dobro dođe tu i tamo se potuć, čisto da se razbije rutina, kako je već netko napisao. Što se tiče zarade, ne vjerujem da će ić kući sa 5k $, ipak će dobit malo više.

nisu tad to bile baš tolike kante..minowa,kanehara...nego je on tad bio moćan a između tih "kanti" bili su ozbiljni protivnici. ja mislim da bi se iznenadili kad bi negdje bilo objavljeno kolko on za ovo dobije..neka bude i 20.000-30.000 dolara ali to je za njega koji je multimilijunaš beznačajna svota i samo si obezvrjeđuje ime i karijeru
ksian
2012-12-10T14:00:43Z
mark wrote:

nisu tad to bile baš tolike kante..minowa,kanehara...nego je on tad bio moćan a između tih "kanti" bili su ozbiljni protivnici. ja mislim da bi se iznenadili kad bi negdje bilo objavljeno kolko on za ovo dobije..neka bude i 20.000-30.000 dolara ali to je za njega koji je multimilijunaš beznačajna svota i samo si obezvrjeđuje ime i karijeru

Njegovo ime. Njegova karijera. Njegovo pravo da sa samim sobom radi što ga je volja. Njegovo mišljenje da sam odluči koja je svota beznačajna, a koja ne.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-10T14:07:07Z
ksian wrote:

mark wrote:

Njegovo ime. Njegova karijera. Njegovo pravo da sa samim sobom radi što ga je volja. Njegovo mišljenje da sam odluči koja je svota beznačajna, a koja ne.

sam protivnik obezvrjeđuje tu njegovu karijeru. iako on to radi zbog novca nije ni novac toliko bitan iako je ovdje po svemu vjerojatno malen novac u igri. u kojoj kategoriji bi u UFCu ovaj meč mogao bit održan? niujednoj jer protivnik prelazi limite teške kategorije! šta je to onda nego freak show sa pionirom i legendom MMA u glavnoj ulozi!
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-12-10T14:11:43Z
mark wrote:

ksian wrote:

mark wrote:

sam protivnik obezvrjeđuje tu njegovu karijeru. iako on to radi zbog novca nije ni novac toliko bitan iako je ovdje po svemu vjerojatno malen novac u igri. u kojoj kategoriji bi u UFCu ovaj meč mogao bit održan? niujednoj jer protivnik prelazi limite teške kategorije! šta je to onda nego freak show sa pionirom i legendom MMA u glavnoj ulozi!

A koga briga, uostalom nije jedini. Barnett, Hunt, Aerts, Sefo i ekipa su radili kečerske mečeve, pa im nitko nije dovodio karijeru u pitanje.
Zašto Mirko ne bi natamburao neku kantu i spremio laganu pinku u džep?

A uostalom kako znaš da nije velika lova, pa Inoki je milijunaš i event mu ide uživo na najgledanijoj japanskoj TV postaji. O tome u Gloryju mogu samo sanjati.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2012-12-10T14:14:15Z
Naravno njegova stvar i izbor, kao i nasa stvar kao forumasi poput mene da ocjenimo kako njemu koji je uvijek kao ozbiljan i predan mma pred kraj karijere kad pare ne igraju ulogu,umjedsto da odabere nekog za duplo manju lovu a ozbiljnog bjelca crnca protivnika on opet odlazi pobjedit kantu ,ok pa da mu inoki dovede nekog ok teskasa tipa travis wiuf pa aj al ovo......... Ovo je za mene kao fana mirka jos jedna kamuflirana blamaza.... Ono,kao da sad idem jebat neku debelu ruznu zensku i pohvalim se da sam jebao i da sam frajer....
Satrap
2012-12-10T14:15:17Z
bero wrote:

A koga briga, uostalom nije jedini. Barnett, Hunt, Aerts, Sefo i ekipa su radili kečerske mečeve, pa im nitko nije dovodio karijeru u pitanje.

A uostalom kako znaš da nije velika lova, pa Inoki je milijunaš i event mu ide uživo na najgledanijoj japanskoj TV postaji. O tome u Gloryju mogu samo sanjati.

:)36

Jedno je sigurno, Mirko će ić doma zadovoljan zaradom od te borbe.
travarica
2012-12-10T14:16:22Z
bero wrote:

mark wrote:

ksian wrote:

mark wrote:

to marku nikako ne ide u glavu

Users browsing this topic