nisu tad to bile baš tolike kante..minowa,kanehara...nego je on tad bio moćan a između tih "kanti" bili su ozbiljni protivnici. ja mislim da bi se iznenadili kad bi negdje bilo objavljeno kolko on za ovo dobije..neka bude i 20.000-30.000 dolara ali to je za njega koji je multimilijunaš beznačajna svota i samo si obezvrjeđuje ime i karijeru
Njegovo ime. Njegova karijera. Njegovo pravo da sa samim sobom radi što ga je volja. Njegovo mišljenje da sam odluči koja je svota beznačajna, a koja ne.
sam protivnik obezvrjeđuje tu njegovu karijeru. iako on to radi zbog novca nije ni novac toliko bitan iako je ovdje po svemu vjerojatno malen novac u igri. u kojoj kategoriji bi u UFCu ovaj meč mogao bit održan? niujednoj jer protivnik prelazi limite teške kategorije! šta je to onda nego freak show sa pionirom i legendom MMA u glavnoj ulozi!
A koga briga, uostalom nije jedini. Barnett, Hunt, Aerts, Sefo i ekipa su radili kečerske mečeve, pa im nitko nije dovodio karijeru u pitanje.
Zašto Mirko ne bi natamburao neku kantu i spremio laganu pinku u džep?
A uostalom kako znaš da nije velika lova, pa Inoki je milijunaš i event mu ide uživo na najgledanijoj japanskoj TV postaji. O tome u Gloryju mogu samo sanjati.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu