bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-12-08T18:49:23Z
http://www.profightstore...om-ba-ye-2012/11545.aspx 

Glory dobio konkurenciju na Silvestrovo.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
thelovacluka
2012-12-10T11:43:20Z
WTF.

to budu kečerske pizdarije ili kaj sad?

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
mmjaws
2012-12-10T11:46:05Z
piše da su mma pravila....
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-10T12:00:02Z
mmjaws wrote:

piše da su mma pravila....

Freak show pravila:)18
bero
  • bero
2012-12-10T12:03:10Z
MMA, kickboxing i kečeraj. Live prijenos na Fuji TV-u (najgledanija japanska telka, na njoj prije išao Pride).
Mirko se bori po MMA pravilima, tu je i megapopularni Satoshi Ishii i hrpa kečera na koje Japanci sline. Ovaj event bi mogao još više sjeb.. Glory koji ionak slabo prodaje ulaznice.
- dr jupidu
Chairman
2012-12-10T12:14:46Z

Quote:

Fuji TV se proslavio prijenosom i produkcijom PRIDE evenata, prije no što su im otkazali ugovor nakon skandala s Yakuzama. Otad nijedan MMA ni K-1 event nije ni primirisao nekoj od japanskih nacionalnih televizija, no u tome će sad uspjeti moćni Inoki. Za Gloryjevu vrhunsku priredbu nažalost nijedna japanska TV postaja nije zainteresirana.

Možda bi bilo bolje preformulirat ovo, TBS je japanska nacionalna tv postaja kao i fuji tv i prikazivali su i dream i k-1 mnogo puta nakon što je nestalo Pridea
FightKnight
2012-12-10T12:21:45Z
mmjaws wrote:

http://fightsite.hr/vijesti-iz-regije/cro-cop-se-staru-godinu-bori-u-tokiju

Sta radi lik od sebe,ovo je nvjerovatno :)9 Al hajde mozda uspije high kick na nekom od cirkusanata...
bero
  • bero
2012-12-10T12:25:36Z
Chairman wrote:

Quote:

Fuji TV se proslavio prijenosom i produkcijom PRIDE evenata, prije no što su im otkazali ugovor nakon skandala s Yakuzama. Otad nijedan MMA ni K-1 event nije ni primirisao nekoj od japanskih nacionalnih televizija, no u tome će sad uspjeti moćni Inoki. Za Gloryjevu vrhunsku priredbu nažalost nijedna japanska TV postaja nije zainteresirana.

Možda bi bilo bolje preformulirat ovo, TBS je japanska nacionalna tv postaja kao i fuji tv i prikazivali su i dream i k-1 mnogo puta nakon što je nestalo Pridea

Do 2009. mislim. I to samo K-1, ne Dream.
Ispravi me ako griješim.
- dr jupidu
bero
  • bero
2012-12-10T12:26:37Z
FightKnight wrote:

mmjaws wrote:

http://fightsite.hr/vijesti-iz-regije/cro-cop-se-staru-godinu-bori-u-tokiju

Sta radi lik od sebe,ovo je nvjerovatno :)9 Al hajde mozda uspije high kick na nekom od cirkusanata...

Boli ga kita, lagana borba i lagana lova, prijenos na nacionalnoj telki. Inoki je u Japanu poput Don Kinga, izreklamirat će on Mirka pošteno.

http://www.profightstore...ija-suzukawe-/11565.aspx 
- dr jupidu
Chairman
2012-12-10T12:27:39Z
bero wrote:

Chairman wrote:

Quote:

Ispravi me ako griješim.

zadnji dream/k-1 event na tbs-u nova godina 2012, sam k-1 nova godina 2011 i sam dream 9 mjesec 2010
bero
  • bero
2012-12-10T12:31:06Z
Chairman wrote:

bero wrote:

Chairman wrote:

Quote:

Ispravi me ako griješim.

zadnji dream/k-1 event na tbs-u nova godina 2012, sam k-1 nova godina 2011 i sam dream 9 mjesec 2010

Je, ali kolko se sjećam nije išao uživo, već snimka u gluho doba noći.
- dr jupidu
bero
  • bero
2012-12-10T12:31:50Z
E da, Mirkov protivnik je debitant :)20
- dr jupidu
loreia
2012-12-10T12:32:02Z
TBS je teski shit, njihovi "prijenosi" (u pravilu odgodjene snimke) su nesto najgore ikada. Prikazu jednu ili dvije runde meca, preskoce 30% borbi... sve u svemu katastrofa. Kad god sam znao da ce TBS emitirati neki turnir odmah mi se dizala kosa na glavi. Srecom, vec godinama nisam ima priliku "uzivati" u njihovom mesarenju turnira.

Inace, koliko mi je ostalo u glavi od prije 5-6 godina, TBS je komercijalna postaja u vlasnistvu banke koja ne ulaze nista (ili barem jako malo) u fight turnire. Samo emitiraju parcijalnu snimku i pokusaju dignut nesto love od reklama. U "stara vrmena" FujiTV je ulagao dosta (citaj milijune) u produkciju PrideFC turnira i to im je bio vazan TV proizvod, s njim su se natjecali u najgledanijem terminu na staru godinu.

TBS je tu samo da kazu da su imali pristup na TV. U Japanu je fight scena mrtva sto se tice mainstream medija, to je zalosna istina vec godinama i jos godinama ce tako ostati.
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2012-12-10T12:33:06Z
bero wrote:

Chairman wrote:

bero wrote:

Chairman wrote:

Quote:

Ispravi me ako griješim.

Tako TBS radi od prvog dana. Oni nisu vrijedni spomena kad je u pitanju promocija fight sporta.
Chairman
2012-12-10T12:33:33Z
bero wrote:

Chairman wrote:

bero wrote:

Chairman wrote:

Quote:

Ispravi me ako griješim.

tak je svejedno, jel bilo live il nije, eventi su primirisali nacionalnoj tv :)37 , sam sam htio da se to ispravi da piše točno

a jedan od eventa je sigurno bio live i poslje 2009. godine ili poslje 2007 il koje vec godine je zadnji pride prikazivan
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-10T12:34:51Z
bero wrote:

& cikrusant:)18 Al iz Mirkovog kuta je ovo odlično. lak protivnik i lak novac, da se toga ranije sjetio ne bi ni išao u UFC nego poput Sappa okolo po svijetu:)18
loreia
2012-12-10T12:36:12Z
bero wrote:

:)20
Kombinacija mladosti i iskustva, tko bi to propustio. Nesto kao "Older MILFs with young debutantes 15"

A sad ozbiljno, ovo mu je najbolja stvar u ovom trenutku. Odradi laksi mec da razbije rutinu treniga, upikne nesto love, i popravi score i samopozdanje.
Dobar potez !!
bero
  • bero
2012-12-10T12:37:20Z
loreia wrote:

bero wrote:

:)20
Kombinacija mladosti i iskustva, tko bi to propustio. Nesto kao "Older MILFs with young debutantes 15"

A sad ozbiljno, ovo mu je najbolja stvar u ovom trenutku. Odradi laksi mec da razbije rutinu treniga, upikne nesto love, i popravi score i samopozdanje.
Dobar potez !!

Apsolutno. I Japanci će ga gledat u live prijenosu. Win-win.
- dr jupidu
bero
  • bero
2012-12-10T12:38:33Z
loreia wrote:

TBS je teski shit, njihovi "prijenosi" (u pravilu odgodjene snimke) su nesto najgore ikada. Prikazu jednu ili dvije runde meca, preskoce 30% borbi... sve u svemu katastrofa. Kad god sam znao da ce TBS emitirati neki turnir odmah mi se dizala kosa na glavi. Srecom, vec godinama nisam ima priliku "uzivati" u njihovom mesarenju turnira.

Inace, koliko mi je ostalo u glavi od prije 5-6 godina, TBS je komercijalna postaja u vlasnistvu banke koja ne ulaze nista (ili barem jako malo) u fight turnire. Samo emitiraju parcijalnu snimku i pokusaju dignut nesto love od reklama. U "stara vrmena" FujiTV je ulagao dosta (citaj milijune) u produkciju PrideFC turnira i to im je bio vazan TV proizvod, s njim su se natjecali u najgledanijem terminu na staru godinu.

TBS je tu samo da kazu da su imali pristup na TV. U Japanu je fight scena mrtva sto se tice mainstream medija, to je zalosna istina vec godinama i jos godinama ce tako ostati.

Tako je, neusporedivo s Fuji TV-om koji je puno gledaniji i koji je aktivno producirao sve Prideove evente. Oni fantastični uvodi su sve njihova zasluga.
- dr jupidu
Users browsing this topic