mark
  • mark
  • Advanced Member Topic Starter
2012-12-05T22:55:58Z
http://www.slobodnadalma...leId/195805/Default.aspx 

krasna reklama za PSK...baš će im se više kladit ovi za veće uloge:)4
ak izgubiš nikom ništa,ako eventualno dobiješ dobit ćeš pajserom po glavi:)3
Nisu svjesni kolika će im biti neizravna šteta ovog slučaja sad kad je po svim novinama i portalima.....
Sponsor
Mma Greg
2012-12-05T23:01:19Z

debili,neznaju poslovat,.....ovo bi moga bit i lagani pocetak kraja za psk.....i ovako mi se cini da ta klada pada u zaborav kod ljudi
Borisstandup
2012-12-05T23:04:07Z
Vlasnik Psk je Primorac, a njegov sin je pokupio i ubio dvije djevojke autom(cini mi se u Makarskoj), rekla je sutkinja da su ugledana obitelj.
Satrap
2012-12-05T23:20:10Z
Borisstandup wrote:

Vlasnik Psk je Primorac, a njegov sin je pokupio i ubio dvije djevojke autom(cini mi se u Makarskoj), rekla je sutkinja da su ugledana obitelj.

Trebalo ih je tad obojicu oderat na živo...
Borisstandup
2012-12-05T23:32:18Z
Satrap wrote:

Borisstandup wrote:

Slazem se
Satrap
2012-12-05T23:37:25Z
Borisstandup wrote:

Satrap wrote:

Borisstandup wrote:

Slazem se

Uh, skoro sam zaboravio jednako važnog aktera te tragedije, sutkinju, nju bi isto odera na živo al zadnju, tako da vidi šta je čeka.
Pardon na off-topicual posebno sam osjetljiv na ovaj slučaj u Makarskoj.
nofrx
2012-12-05T23:37:52Z
Borisstandup wrote:

Satrap wrote:

Borisstandup wrote:

Slazem se

dobio je mali prisilno skolovanje u svicarskoj.
nije bas da nije kaznjen.
a otac je morao kupit sanaderu bmw-a ili mercedesa koliko se sjecam.
KW CHAMPION
mark
  • mark
2012-12-05T23:38:59Z
Satrap wrote:

Borisstandup wrote:

Satrap wrote:

Borisstandup wrote:

Slazem se

Uh, skoro sam zaboravio jednako važnog aktera te tragedije, sutkinju, nju bi isto odera na živo al zadnju, tako da vidi šta je čeka.

nažalost slična tragedija desila se i jučer u zg...ono je prestrašno i pretužno
Borisstandup
2012-12-05T23:39:44Z
nofrx wrote:

Borisstandup wrote:

Satrap wrote:

Borisstandup wrote:

Slazem se

dobio je mali prisilno skolovanje u svicarskoj.
nije bas da nije kaznjen.
a otac je morao kupit sanaderu bmw-a ili mercedesa koliko se sjecam.

Bas malo poslije toga, kupio je Sanaderu bmw:)0 kriminal

Odvratno
mark
  • mark
2012-12-05T23:52:53Z
Borisstandup wrote:

nigdje se ne spominje kao vlasnik?

http://www.index.hr/vije...bombu-u-stan/650608.aspx 

U to doba, vlasnik PSK bio je njemački kladioničar Sportvetten Gera. Dok se spor okončao, došlo je do promijene vlasničke strukture. Najprije su kladionicu kupila dvojica umirovljenih policajaca, koji su je potom prodali vlasniku Hat trick kladionice Jerku Šariću i njegovom američkom partneru.
...Tužitelji nam navode da su bivši suvlasnik Renato Išpan i aktualni vlasnik Jerko Šarić...
...S druge strane, bivši suvlasnik Goran Krivić ...
...Suvlasnik PSK američki je Fond Presidio. Pa zar mislite da bi Amerikanci došli poslovati u Hrvatsku na način da će nekome bombe ubacivati u kuću?! To je jedna najobičnija bajka i mi s tim nemamo nikakve veze.

Tu su se vlasnici izgleda mijenjali kao čarape. ali čim se godinama glože za 1,5 mil kuna i razvlačenje po medijima onda znaš da su u banani i da to propada
Borisstandup
2012-12-05T23:54:28Z
mark wrote:

Borisstandup wrote:

U to doba, vlasnik PSK bio je njemački kladioničar Sportvetten Gera. Dok se spor okončao, došlo je do promijene vlasničke strukture. Najprije su kladionicu kupila dvojica umirovljenih policajaca, koji su je potom prodali vlasniku Hat trick kladionice Jerku Šariću i njegovom američkom partneru.
...Tužitelji nam navode da su bivši suvlasnik Renato Išpan i aktualni vlasnik Jerko Šarić...
...Suvlasnik PSK američki je Fond Presidio. Pa zar mislite da bi Amerikanci došli poslovati u Hrvatsku na način da će nekome bombe ubacivati u kuću?! To je jedna najobičnija bajka i mi s tim nemamo nikakve veze.

Tu su se vlasnici izgleda mijenjali kao čarape. ali čim se godinama glože za 1,5 mil kuna i razvlačenje po medijima onda znaš da su u banani i da to propada

Meni frend radi kao novinar, pa mi je to rekao. Navodno je njegov kapital u igri.
mark
  • mark
2012-12-06T00:06:28Z
Borisstandup wrote:

mark wrote:

Borisstandup wrote:

Meni frend radi kao novinar, pa mi je to rekao. Navodno je njegov kapital u igri.

u pravu si. uguglao sam njegovo ime. među osnivačima je. al je odonda promjenila hrpu vlasnika.
http://www.index.hr/vije...-reketarenja/252580.aspx 

ali većina kladionica danas posluje s gubitcima osim supersporta koji je totalno zavladao tržištem.
supersport se sigurno ne bi naganjao za 1,5 milijun kuna koji su bez sumnje čisti...ljudi su uplatili na ponuđeni koeficijent a ovi su ga nakon pet dana ispravili i sad ne priznaju taj stari!!?? normalno da je sud presudio za tu dvojicu. ako je nekoj kladionici 1,5 milijun puno onda može ključ u bravu.PSK treba izbjegavat,brijem da će počet pravit probleme i za soma kuna dobitka vrlo brzo:)18
mark
  • mark
2012-12-06T00:24:10Z
aktualna reklama na PSK stranici..."osvojite":)20 :)20

https://blog.psk.hr/mili...do-42-000-000-kuna-6233/ 
nofrx
2012-12-06T00:34:12Z
mark wrote:

sta ce napravit onome ko to osvoji?

ako ovima prijete za 1 milijun.
KW CHAMPION
mark
  • mark
2012-12-06T07:58:15Z
nofrx wrote:

mark wrote:

sta ce napravit onome ko to osvoji?

ako ovima prijete za 1 milijun.

Ima raznih metoda:)18 za početak vožnja u gepeku:)18
Problem je što oni veće cifre ni ne mogu isplatit jer im je ugroženo poslovanje pa se ovako natezu godinama sudski i prijetnjama nadajući se da će im u medjuvremenu krenut posao. Praktički jedino supersport i hr lutrija mogu isplatit svaki dobitak a sve ostale su na rubu isplativosti
dr jupidu
2012-12-06T09:14:35Z
mark wrote:

Satrap wrote:

Borisstandup wrote:

Satrap wrote:

Borisstandup wrote:

Slazem se

nažalost slična tragedija desila se i jučer u zg...ono je prestrašno i pretužno

ono je zaista prestrašno
dr jupidu
2012-12-06T09:20:41Z
ja kad sam dobio 10 000 kuna na kladionici prije 8 godina nisam sam išao u kladionicu

ja i "gun":))))

i frend

jer,nikad se nezna s njima...oće li javit kome da neko dolazi po dobitak.il neka koka djelatnica svom momku krimosu kojeg je naravno upoznala u kladionici dok joj je ovaj visio svakodnevno kao reakt:))) pa me neko sačeka iza kladionice....
ok ja sam preoprezan

netko2013
2013-10-05T10:28:03Z
Vlasnik PSK je američki fond kojeg je Jerko Šarić doveo i oni su sada vlasnici, ali će im Linić jebati majku, drago mi je da ga netko nakon toliko godina sjebe - bilo je i vrijeme - bravo Liniću - udri ga i po automat klubovima!
rebel
2013-10-05T12:52:15Z
Originally Posted by: dr jupidu 

ja kad sam dobio 10 000 kuna na kladionici prije 8 godina nisam sam išao u kladionicu

i frend

jer,nikad se nezna s njima...oće li javit kome da neko dolazi po dobitak.il neka koka djelatnica svom momku krimosu kojeg je naravno upoznala u kladionici dok joj je ovaj visio svakodnevno kao reakt:))) pa me neko sačeka iza kladionice....
ok ja sam preoprezan

ti me podsjecas na jednog mog prijatelja splicanina koji je patoloski lazac...covjek jednostavno svaki put kad nesto rece barem pola slaze..jbg.

http://www.youtube.com/watch?feaature=plazyer_embedded&v=PCvWiBZusFE
Kekec
2013-10-06T06:55:34Z
Originally Posted by: rebel 

Originally Posted by: dr jupidu 

i frend

ok ja sam preoprezan

ti me podsjecas na jednog mog prijatelja splicanina koji je patoloski lazac...covjek jednostavno svaki put kad nesto rece barem pola slaze..jbg.

:)2 možda je on
Similar Topics
Users browsing this topic