pa pokrajac je solidan u ufc-u, a khalidov je pomeo pod s njime, pa ti izjava bas ne drzi vodu
Okej, za tebe sam skuzio da si u toku, neke tvoje tvrdnje sasvim drze vodu al neke pustaju na sve strane. :)1
Na stranu sto je ta borba bila 2007. godine, to cemo zanemariti iako su i Poki i Khalidov danas drugi borci. Khalidov nije obrisao s Pokijem apsolutno nista a kamoli ne pod, zavrsio ga je i to stoji ali imali bi tu suci posla da je ta borba otisla na decision.
ti ocito borbu nisi gledao, u 1 rundi odmjeravanje snaga, totalna dominacija khalidova, poki nije zadao nijedan udarac. druga runda
cim je pocela rijesio ga je u 30 sekundi, ne znam kakvog bi posla tu imali suci. stajao sam udaljen od ringa kao ti sad od kompjutera,pa mislim da sam dobro vidio. poki ga je u cijelom mecu 3 puta gurnuo koljenom iz klinca.
drugo, khalidov je u posljednjih 5 borbi 4 ufc borca zavrsio za ukupno 5 minuta, a grove (koji je pobjedio reljica koji se s pokijem igra na treningu) je prezivio do druge runde.
khalidov je najbolji europski borac -84kg, a vec je pokazao kako s njim prolaze ufc borci
KHALIDOV vs POKRAJAC
Bosna je baksuzna zemlja; ima muslimane i piramide, al nafte jok.
Stisni zube. Budi muško, kao Janica.