bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-12-01T17:37:16Z
večeras od 20 h:
http://www.profightstore...kg-grove-84-5/11447.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Chairman
2012-12-01T17:39:17Z
Koji k... di je Manhoef :)14

http://www.mmaweekly.com...ight-with-mamed-khalidov  :)6
bero
  • bero
2012-12-01T17:40:04Z
Chairman wrote:

Koji k... di je Manhoef :)14

Otpao još prije koji tjedan...Grove je možda čak i bolji protivnik, bar zna hrvat i parter.
Manhoef bi otprdio unutar prve dvije minute.
- dr jupidu
Diablo
2012-12-01T22:51:36Z
lijepo je Materla prizemljio Wallacea :)18

sad ide Khalidov
Borisstandup
2012-12-01T23:01:09Z
Spider da vidimo, je li se sto popravio
Diablo
2012-12-01T23:05:20Z
rastavit ce ga Khalidov

btw dobra muzika :)20
Borisstandup
2012-12-01T23:18:07Z
Mamed je zvijer, koji TD, moram priznat da me cudi da mu je na Groveu uspio ovaj submission.
Uvijek sam nekako skeptican, oko ovih meceva, uglavnom bolji borac je pobijedio.
Diablo
2012-12-01T23:23:48Z
bitno da Grove ima petokraku :)20

lijepa pobjeda Khalidova :)36

p.s. jel to bio leg lock? Nista se nije vidjelo na sugavom streamu :)22

EDIT: achilles lock ipak
Borisstandup
2012-12-01T23:32:31Z
Mamed treba u Ufc, da vidimo koliko vrijedi.
Zanimljiv je borac, volio bi ga vidjeti s najboljima.
Mr. Chael Sonnen
2012-12-02T00:41:30Z
Borisstandup wrote:

malo bolji borci bi brisali pod sa njime. nakon kratkog provoda u ufcu bi bio taman za sjedecu odbojku
wfc world fraud champion
2012-12-02T01:07:14Z
Mr. Chael Sonnen wrote:

Borisstandup wrote:

malo bolji borci bi brisali pod sa njime. nakon kratkog provoda u ufcu bi bio taman za sjedecu odbojku

pa pokrajac je solidan u ufc-u, a khalidov je pomeo pod s njime, pa ti izjava bas ne drzi vodu
Bosna je baksuzna zemlja; ima muslimane i piramide, al nafte jok.
Stisni zube. Budi muško, kao Janica.
Mr. Chael Sonnen
2012-12-02T01:21:13Z
pod malo bolji borci sam mislio na te hunu,manuwu, thiaga silvu dok u srednjoj ih ima jos vise. pokrajac je solidan na zalost u pravu si za to
bero
  • bero
2012-12-02T01:30:55Z
http://www.profightstore...pydera-grovea/11450.aspx 
- dr jupidu
Saleee
2012-12-02T01:50:19Z
wfc world fraud champion wrote:

pa pokrajac je solidan u ufc-u, a khalidov je pomeo pod s njime, pa ti izjava bas ne drzi vodu

Okej, za tebe sam skuzio da si u toku, neke tvoje tvrdnje sasvim drze vodu al neke pustaju na sve strane. :)1
Na stranu sto je ta borba bila 2007. godine, to cemo zanemariti iako su i Poki i Khalidov danas drugi borci. Khalidov nije obrisao s Pokijem apsolutno nista a kamoli ne pod, zavrsio ga je i to stoji ali imali bi tu suci posla da je ta borba otisla na decision.
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
wfc world fraud champion
2012-12-02T04:16:03Z
Saleee wrote:

Okej, za tebe sam skuzio da si u toku, neke tvoje tvrdnje sasvim drze vodu al neke pustaju na sve strane. :)1
Na stranu sto je ta borba bila 2007. godine, to cemo zanemariti iako su i Poki i Khalidov danas drugi borci. Khalidov nije obrisao s Pokijem apsolutno nista a kamoli ne pod, zavrsio ga je i to stoji ali imali bi tu suci posla da je ta borba otisla na decision.

ti ocito borbu nisi gledao, u 1 rundi odmjeravanje snaga, totalna dominacija khalidova, poki nije zadao nijedan udarac. druga runda
cim je pocela rijesio ga je u 30 sekundi, ne znam kakvog bi posla tu imali suci. stajao sam udaljen od ringa kao ti sad od kompjutera,pa mislim da sam dobro vidio. poki ga je u cijelom mecu 3 puta gurnuo koljenom iz klinca.

drugo, khalidov je u posljednjih 5 borbi 4 ufc borca zavrsio za ukupno 5 minuta, a grove (koji je pobjedio reljica koji se s pokijem igra na treningu) je prezivio do druge runde.

khalidov je najbolji europski borac -84kg, a vec je pokazao kako s njim prolaze ufc borci

KHALIDOV vs POKRAJAC

Bosna je baksuzna zemlja; ima muslimane i piramide, al nafte jok.
Stisni zube. Budi muško, kao Janica.
bero
  • bero
2012-12-02T11:52:43Z

khalidov je najbolji europski borac -84kg, a vec je pokazao kako s njim prolaze ufc borci

S prvim dijelom rečenice se u potpunosti slažem.
A kako s njim prolaze jači UFC borci može doznati samo ako ode tamo, jer ovi s kojima se sad susreće nisu u UFC-u bili ni u Top 20. Ustvari Grove mu je najjači protivnik još od borbe sa Santiagom u Japanu, koju je izgubio a vidjeli smo poslije da isti taj Santiago u UFC-u nije ništa pokazao.

Možemo nagađati do sudnjeg dana, ali samo je jedan način da se vidi je li materijal za sam vrh, a to je u UFC-u.
- dr jupidu
arti
  • arti
  • Advanced Member
2012-12-02T12:16:56Z
Tako su za i hectora lombarda rekli pa je u prvoj ufc borbi bio goli kurac
akvic
2012-12-02T12:24:24Z
UFC je liga za sebe i mnogi dobri borci su tamo anulirani američkim hrvanjem koje u potpunosti ne dolazi do izražaja ako se borbe odvijaju u ringu

Khalidov je sigurno elita ali stisnut uz žicu, te na UFC nivou boraca ne možemo procijeniti kako bi tamo prolazio
Saleee
2012-12-02T12:27:15Z

ti ocito borbu nisi gledao, u 1 rundi odmjeravanje snaga, totalna dominacija khalidova, poki nije zadao nijedan udarac. druga runda
cim je pocela rijesio ga je u 30 sekundi, ne znam kakvog bi posla tu imali suci. stajao sam udaljen od ringa kao ti sad od kompjutera,pa mislim da sam dobro vidio. poki ga je u cijelom mecu 3 puta gurnuo koljenom iz klinca.

drugo, khalidov je u posljednjih 5 borbi 4 ufc borca zavrsio za ukupno 5 minuta, a grove (koji je pobjedio reljica koji se s pokijem igra na treningu) je prezivio do druge runde.

KHALIDOV vs POKRAJAC

Kao sto sam rekao, vidim da si upucen, samo mi nije jasno zasto se onda ne predstavis pa da znamo s kim komuniciramo.

Ja nisam bio pored ringa nego na tribini, pa stoga oprosti ako sam slabije vidio kaj se dogadja u ringu od tebe ali itekako se sjecam da je prva runda bila li la, gdje je Poki bio dominantniji u stojci a Khalidov je rusenjem doveo rundu na "nulu"!

Kak su ufc borci ako se bore u KSW-u? Velis Reljic se igra s Pokijem a izgubio od Grove-a, a Poki u minuti ugasio Sozinskog koji je dobio Reljica! Nekak mi ne stima ta matematika!

Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.