Reaktivac
2012-11-25T17:15:16Z
U zadnje vrijeme i ne samo zadnje vrijeme, već malo duže od toga, primjetan je animozitet i uzrujanost djela forumaša (koji ga znaju katkad izvrijedjati), naspram forumaša marka, koji mu pripisuju trolanje.

Djelomično tome ima krivnje i u spomenutom marku, koji katkad zna biti uporan i tvrdoglav u obrani te argumentaciji svojih stavova i često odmakom od teme u raspravama.

mark je nesumnjivo načitan i pametan momak, ali po meni je glavni razlog ili uzrok njegove "popularnosti", što zna odgovarati tako da u replici rasprava ima katkad odmak od teme; dati nekakvo pitanje i odgovor pa se stekne dojam kako replicira samom sebi i kako mu konverzacija ide u smjeru monologa i blage destrukcije, što neke forumaše iritira.

Nešto u stilu mentoriranja ili mudrovanja.

Meni osobno on nimalo ne smeta, čak mi je i simpatičan, a bogme zna i dobro kontrirati.

Kakav god da bio, mislim da je mark više žrtva antipatije od djela forumaša i nekih moderatora koji često posežu za kaznama i baniranjima, ali nije ni on bez putra na glavi i činjenica kako uglavnom ne koristi uvrede i ružan rječnik, ne znači da je andjelčić.

Ipak, prečesto ga se kažnjava i banira, dok se drugima gleda kroz prste i imaju svojevrsnu protekciju...

Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-11-25T18:00:59Z
Definiraj "gledanje kroz prste i protekciju". Nađi jedan primjer vrijeđanja koji nije prošao nekažnjeno ili barem bez upozorenja?
Mark je u zadnjih par dana svojim trolanjem doslovce uništio barem tri topica, a kao posljedica toga odmah su suspendirani karl anal i miner, (ali ne i mark!).

Gdje tu vidiš nepravdu i njegovu tzv. "ugroženost" na ovom forumu? Na ostalim forumima on i poneki bi odavno pokupili trajni ban, ali ovdje toga nema i po tome smo daleko najliberalniji forum.

Ali zapitajte se jedno, glede marka... ama baš avaki put kad je ovakva situacija na forumu on je u epicentru i sve krene od njega. E sad, je li problem u svim ostalim forumašima ili možda u njemu?
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Satrap
2012-11-25T18:09:24Z
Reaktivac wrote:

zna odgovarati tako da u replici rasprava ima katkad odmak od teme

Katkad!? Imam dojam da svaka tema u kojoj on sudjeluje nakon 10ak postova završi na Tuđmanu, četnicima, ustašama i ostalim političko-retardiranim trkeljarijama koji s tom temom veze nemaju. Lik se trudi argumentirat iako mu nekad logika ne drži vodu al ne vrijeđa, bar ja to nisam vidio.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-11-25T18:12:33Z
Satrap wrote:

Reaktivac wrote:

zna odgovarati tako da u replici rasprava ima katkad odmak od teme

Katkad!? Imam dojam da svaka tema u kojoj on sudjeluje nakon 10ak postova završi na Tuđmanu, četnicima, ustašama i ostalim političko-retardiranim trkeljarijama koji s tom temom veze nemaju. Lik se trudi argumentirat iako mu nekad logika ne drži vodu al ne vrijeđa, bar ja to nisam vidio.

U tome leži problem. Onda se pojedinci okome na njega i nastane kaos, pa imamo pola sata posla editirati postove, opominjati i dijeliti suspenzije.
- dr jupidu
Borisstandup
2012-11-25T18:14:38Z
Mislim da stanje, nije bas toliko alarmantno, da zasluzuje imati svoju temu.
Kada je otvorena, moze se napisati, da ima pokoji propust.
Sigurno bi i neki drugi bili kaznjeni, da nisu administratori ili prijatelji. To je tako uvijek, nije to nista strasno.
S druge strane, sto se tice samog Marka, napisao sam da nije trebao danas dobiti ban, no vjerujem , da je vise faktora igralo ulogu.
Mislim da nije problem u neobjektivnosti, nego je vec valjda dosadio administratorima.
Cesto se na odluke /sada/ bune, oni koji su i sami bili uzasni, u provodjenju istih odluka.

Svakome se moze naci, poneka greska u radu, nije to nista strasno. Mislim i dalje da Mark, nije sustavno ostecen, tu ipak ne lezi problem.
Reaktivac
2012-11-25T18:19:44Z
bero wrote:

Definiraj "gledanje kroz prste i protekciju". Nađi jedan primjer vrijeđanja koji nije prošao nekažnjeno ili barem bez upozorenja?
Mark je u zadnjih par dana svojim trolanjem doslovce uništio barem tri topica, a kao posljedica toga odmah su suspendirani karl anal i miner, (ali ne i mark!).

Gdje tu vidiš nepravdu i njegovu tzv. "ugroženost" na ovom forumu? Na ostalim forumima on i poneki bi odavno pokupili trajni ban, ali ovdje toga nema i po tome smo daleko najliberalniji forum.

Ali zapitajte se jedno, glede marka... ama baš avaki put kad je ovakva situacija na forumu on je u epicentru i sve krene od njega. E sad, je li problem u svim ostalim forumašima ili možda u njemu?

Ma nisam nikoga napao, ali gledajuci statisticki - najcesce je baniran i kaznjavan.

Kod tebe je primjetan animozitet naspram marka, a razumijem donekle i zasto.

No, kao moderator - trebao bi mozda biti malo neutralniji, barem kad je on u pitanju, a ne nekako u stilu - sarkazam, lozenje i lajkanje pa i sprdnja kad ga netko ili ti sam - "pocasti" kakvim neprimjerenim upisom.

Potom "sacekusa" pa banned... :)

hamusko je recimo primjer protekcije, ali treba tako da bude, jer jebes ga... dobar je reziser, a u Hollywoodu se to cijeni... :)

Ima rjesenja za marka...

1) ograniciti marku dnevni broj upisa i uvesti posebnu komisiju za njegov nadzor dok bude na "uvjetnoj" kazni... :)

2) uvesti mu osobnog moderatora.... karl anal se ponudio, ali on je lose rjesenje, jer bi mu bio dzelat pa nebi bilo u redu da ga izrucimo diktatoru karlu

Predlazem sebe... mark bi u mojoj momcadi proigrao kao Mandzukic u Bayernu... sofisticirani mudrijas-prgavac, ali znao bi ga podrediti kolektivnoj igri i napraviti ga prvim strijelcem bundeslige... :)

Uostalom, znam koliko ima godina pa bi mi igrao kao poluspica sa velikim radijusom kretanja, bez nepotrebnih i dalekometnih suteva po golu i temama...

rampage308
2012-11-25T18:20:34Z
forum je otisa u kurac i zadnjih nekoliko mj. se prica o sve, a najmanje o borilackim sportovima

tuzno, ali istinito
Borisstandup
2012-11-25T18:22:02Z
rampage308 wrote:

forum je otisa u kurac i zadnjih nekoliko mj. se prica o sve, a najmanje o borilackim sportovima

tuzno, ali istinito

:)36 tu je problem
Joeseph Jones
2012-11-25T18:22:40Z
rampage308 wrote:

tuzno, ali istinito

istina
Satrap
2012-11-25T18:22:45Z
Reaktivac wrote:

2) uvesti mu osobnog moderatora.... karl anal se ponudio, ali on je lose rjesenje, jer bi mu bio dzelat pa nebi bilo u redu da ga izrucimo diktatoru karlu

Najbolje bi bilo da oni jedan drugom budu moderatori :)20
Satrap
2012-11-25T18:23:18Z
Joeseph Jones wrote:

rampage308 wrote:

tuzno, ali istinito

istina

:)36
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-11-25T18:24:12Z
Borisstandup wrote:

rampage308 wrote:

tuzno, ali istinito

Ja osobno nisam fan političkih tema na ovom forumu, a primjećujem da su i zabranjene na drugim sličnim forumima.
- dr jupidu
Satrap
2012-11-25T18:27:37Z
bero wrote:

Borisstandup wrote:

rampage308 wrote:

tuzno, ali istinito

Ja osobno nisam fan političkih tema na ovom forumu, a primjećujem da su i zabranjene na drugim sličnim forumima.

Dok se malo mi forumaši ne dovedemo u red, trebalo bi zabranit apsolutno sve teme ne vezane sa sport. Radije ću čitat rasprave o stolnom tenisu nego o ovim svim sranjima koja prevladavaju zadnjih par mjeseci tu na forumu.
Borisstandup
2012-11-25T18:27:49Z
bero wrote:

Borisstandup wrote:

rampage308 wrote:

tuzno, ali istinito

Mozda bi ste i vi, trebali to tako napraviti:)!
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-11-25T18:31:55Z
Borisstandup wrote:

bero wrote:

Borisstandup wrote:

rampage308 wrote:

tuzno, ali istinito

Otvorite topic s pollom, pa da presudi glas forumaša.
- dr jupidu
Reaktivac
2012-11-25T18:33:26Z
Ja sam protiv zabrane i cenzure.

Ovo je sportski forum, ali u cilju edukacije, druzenja, spoznaja i sirenja horizonata - u redu je da se katkad potegne tema o politici, korupciji, generalima i sl...

Nije zivot samo UFC, CroCop i domaci borci... sto vam je ?

Sve u duhu fair-playa...

Kome smeta, ima sportske teme i sve 5...
Satrap
2012-11-25T18:37:26Z
Reaktivac wrote:

Misliš ima tema sa sportskim naslovom i ustaško-četničko-trolovskim sadržajem.
rampage308
2012-11-25T18:39:12Z
imas forum.hr i tamo se raspravlja o svim mogucim temama
Reaktivac
2012-11-25T18:39:29Z
Satrap wrote:

Reaktivac wrote:

Misliš ima tema sa sportskim naslovom i ustaško-četničko-trolovskim sadržajem.

Samo cisttite teme od trolanja i sve 5...

Pogotovo na sportskom podforumu, a na Ostale teme malo flexibilniji pristup i editiranje... zamolba i sve prolazi...
Borisstandup
2012-11-25T18:39:58Z
bero wrote:

Borisstandup wrote:

bero wrote:

Borisstandup wrote:

rampage308 wrote:

tuzno, ali istinito

Otvorite topic s pollom, pa da presudi glas forumaša.

http://www.profightstore...osts&m=184366#184366 
Similar Topics
Users browsing this topic