dr jupidu
2012-11-21T15:23:22Z
ja

bilo koji meč koji sam gledao u mma kad se uhvate poluga na nozi mi je nekako dosadno i neatraktivno a i može donijet ozljede

beš sam vježbao te poteze i jednostavno ako ideš lagano nemoš napravit da ovaj tapka a ako ideš prejako vrlo lako dođe do ozljede......

ovo bi izbacio iz mma
Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-11-21T15:25:25Z
dr jupidu wrote:

ja

bilo koji meč koji sam gledao u mma kad se uhvate poluga na nozi mi je nekako dosadno i neatraktivno a i može donijet ozljede

beš sam vježbao te poteze i jednostavno ako ideš lagano nemoš napravit da ovaj tapka a ako ideš prejako vrlo lako dođe do ozljede......

ovo bi izbacio iz mma

onaj tvoj shadow bjj ? strgao si znači nogu invisible manu? :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2012-11-21T15:31:55Z
bero wrote:

dr jupidu wrote:

ja

ovo bi izbacio iz mma

onaj tvoj shadow bjj ? strgao si znači nogu invisible manu? :)20

pričam ozbiljno

nekako i za običnu publiku mi bezveze kad se hvataju po nogama ....tipa meč shogun vs randleman
bronson
2012-11-21T15:39:38Z
Nek izbace i udarce i sve...nek mma bude pokazna vježba ko kate u kara te ju...tad bi ti bio prvak :)20
Aleksa
2012-11-21T15:41:54Z
Jupi ne fantaziraj....

ps.:za svaku temu koju otvoriš, znam da je tvoja bez da je otvorim.:)20
hamush
2012-11-21T15:44:41Z
apsolutno! vidio sam naslov teme i bilo mi je jasno...

ajd bar je pametan pa je otvorio pod razne teme...

jupidu napravio prvi leglock i usro se... sto se njega tice, rukavice trebaju biti deblje jer on udara kroz covjeka... a i leglockovi su opasni. jebate jupi sto vise "treniras" jiu to bi vise stvari zabranjivao 🙂

ajme majko sta ce tek bit kada mu netko pokaze body triangle kada skuzi kako steze oko rebara 🙂. mislim da ce jupi ici sa plakatima i znakovima na no gi turnire: BAN LEGLOCKS! GOD HATES BODY TRIANGLES! :D
dr jupidu
2012-11-21T15:50:20Z
a dobro kako želite...

ja bi radije ostavio soccer kicks

a izbacio ove neatraktiven poluge
FaceDesigner
2012-11-21T15:50:29Z
Ne.Atraktivne su i teške za izvest.A bilo tko ko se ne junači prođe bez ozljeda(osim ako nije bačen Palharesu da se igra).
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
dr jupidu
2012-11-21T15:52:29Z
FaceDesigner wrote:

Ne.Atraktivne su i teške za izvest.A bilo tko ko se ne junači prođe bez ozljeda(osim ako nije bačen Palharesu da se igra).

mma meč našeg bandoga:)))

koje čerečenje poluga na nogama:)))

a iza muzika ...savršena:)
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2012-11-21T16:11:22Z
Meni su sasvim ok čak i atraktivne.
Diablo
2012-11-21T16:17:04Z
bilo bi dobro izbaciti borbu uopce...pobjednik se odredi na temelju trash talka i staredowna i svi sretni, zdravi i zadovoljni.

Cak bi pripazio da tijekom staredowna neko ne pogleda protivnika previse opasno jer tko zna kakve posljedice to moze ostaviti na covjeku.

dajte jebo vas...borci su, nisu baletani
mmjaws
2012-11-21T16:18:04Z
kad toquinho baci jedan leg lock u svom stilu dobijen erekciju :)20
Joeseph Jones
2012-11-21T16:24:42Z
mmjaws wrote:

kad toquinho baci jedan leg lock u svom stilu dobijen erekciju :)20

:)20
nofrx
2012-11-21T17:02:37Z
ja bi zabranio udarce i poluge.

previse brutalno mi je.

da im Jupijev style bude orijentir bilo bi puno sigurnije.

znaci ne udaras zapravo protivnika negou na kraju kazes:
na 2:34 u drugoj rundi sam te mogao nokautirati.
ako se on ne slaze otvoris poll.
KW CHAMPION
Borisstandup
2012-11-21T17:02:43Z
Diablo wrote:

bilo bi dobro izbaciti borbu uopce...pobjednik se odredi na temelju trash talka i staredowna i svi sretni, zdravi i zadovoljni.

Cak bi pripazio da tijekom staredowna neko ne pogleda protivnika previse opasno jer tko zna kakve posljedice to moze ostaviti na covjeku.

dajte jebo vas...borci su, nisu baletani

E to je to, to je pravo:)20

Mislim da je danas, bolje nego ikada, da su pravila(pogotovo iz ufc-a) skroz ok
Poluge ovog tipa, je dosta tesko izvesti a i jako su atraktivne.

ovo je sjajno, Chonan vs Silva
The Last Emperor
2012-11-21T17:07:14Z
I ja sam odma znao da je Jupijeva tema, odmah mi je mrak na oči pao kad sam naslov pročito :)18
Marc88
2012-11-21T17:11:01Z
nofrx wrote:

ja bi zabranio udarce i poluge.

previse brutalno mi je.

da im Jupijev style bude orijentir bilo bi puno sigurnije.

znaci ne udaras zapravo protivnika negou na kraju kazes:
na 2:34 u drugoj rundi sam te mogao nokautirati.
ako se on ne slaze otvoris poll
.

:)20

inace ovo je gluplja rasprava nego ona o boksackim rukavicama u MMA!
Satrap
2012-11-21T17:17:26Z
UserPostedImage

Najbolje da zabrane noge općenito, pa tko hoće ostat u mma nek ide na amputaciju, danas se to rutinski obavlja i u kavezu si već za 1-2 godine. Zamislite Nelson vs Hunt bez nogu...
Marc88
2012-11-21T17:21:44Z
Satrap wrote:

UserPostedImage

Najbolje da zabrane noge općenito, pa tko hoće ostat u mma nek ide na amputaciju, danas se to rutinski obavlja i u kavezu si već za 1-2 godine. Zamislite Nelson vs Hunt bez nogu...

opet se prelazi granica crnog humora i dolazi se do pateticnog i jadnog, ovo ti nije trebalo :)8 :)8 :)8
Đolo
2012-11-21T17:22:13Z
Aleksa wrote:

Jupi ne fantaziraj....

ps.:za svaku temu koju otvoriš, znam da je tvoja bez da je otvorim.:)20

:)18
+1